סיר משחיר בשימוש
שלום,
בסיר נירוסטה טוב ולא חדש, החלה לפתע תחתית הדופן הפנימית להשחיר באיזור מסוים, מייד לאחר תחילת הבישול, בכל בישול.
הכתם השחור (יותר נכון - חום כהה) מוסר בשפשוף קל בעת הדחת הסיר בתום הבישול.
האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? מה ההסבר לה ? כיצד ניתן למנוע אותה ?
תודה מראש !
שלום,
בסיר נירוסטה טוב ולא חדש, החלה לפתע תחתית הדופן הפנימית להשחיר באיזור מסוים, מייד לאחר תחילת הבישול, בכל בישול.
הכתם השחור (יותר נכון - חום כהה) מוסר בשפשוף קל בעת הדחת הסיר בתום הבישול.
האם מישהו נתקל בתופעה כזו ? מה ההסבר לה ? כיצד ניתן למנוע אותה ?
תודה מראש !