סיתקיד s03e18 - הופעות, טופ 8

• פותח הנושא E r u
  • פורסם בתאריך

E r u

New member
סיתקיד s03e18 - הופעות, טופ 8 ../images/Emo58.gif

וואוו איזו תוכנית!! אוקי, הטנגו הארגנטינאי היה מדהים, כמה ששרה סקסית - מבי גירל לדבר כזה,
. מה עוד זכור לי... מן הסתם - הדמעות, הו הדמעות בריקוד של מיה מייקלס, הבחורה זהב - זה היה כל כך מרגש ונוגע, עד עכשיו יש לי צמרמורת. ניל והמבט שלו בתחילת ההופעה כשהוא ראה את לייסי - פשוט היה הדבר הכי מדהים בעולם, זה באמת היה נראה כמו אבא שראה את הבת שלו בגן עדן, מדהים. הם דיברו שם על ההופעה של שנה שעברה עם הספסל ושכחתי מזה - ומקודם בעזרת יוטיוב פשוט נשארתי פעור פה, איזה מדהים - היא כל כך מוכשרת. הבורדווי של סברה ופאשה היה מעולה, אחלה שואו - רק שלא ממש ראיתי השתולליות כמו שהם תיארו בראיון לפני. בכל מקרה - מהבנות אני לא מוצא את מי להעיף. מהבנים דומניק נמאס קצת ואפילו פאשה. אחלה פרק.

../images/Emo58.gif

תוכנית קצת מוזרה. הקטע היחיד שבאמת אהבתי הוא של מיה מייקלס שהיה פשוט מושלם (והאזכור לקטע של טראוויס והיידי מהעונה שעברה היה מדויק) והקטע היחיד באמת לא אהבתי היה ההיפ הופ של דני ושרה (שהיה כל כך לא בסינק שזה מדהים). כל השאר נעו איפשהו באמצע. הקטע הראשון של דני ושרה היה טוב אם רק דני היה שם. שרה נראתה כאילו היא זזה ב-Slow Motion. גם הקראמפ של לורן ודומיניק לא ממש היה בסינק, אבל לורן הצליחה עוד לחפות על זה קצת. הקטע השני שלהם היה טוב, אבל באמת שזה היה פוזות ולא רומבה. לא הבנתי מה השופטים רצו מהקטע הראשון של ניל ולייסי. בחמש שניות שבאמת הצלחתי להתרכז בריקוד ולא בגוף של ניל, מאוד נהנתי..
. אצל סברה ופשה זה די מוזר. מצד אחד, הם עשו הכל בסדר גמור בשני הקטעים, מצד שני, שני הקטעים לא ממש הצליחו למשוך אותי פנימה ולהסתכל רק עליהם, אז חבל. בגדול נהנתי, מקווה מאוד ששרה ודומיניק/פשה יעופו מחר (עם העדפה לדומיניק).

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אז אנחנו מסכימים על רוב הדברים...
ראשית - הריקוד של ניל ולייסי היה מדהים. מיה יודעת להביא את זה כשהיא רוצה - הם בקושי התחילו את הריקוד וכבר התחלתי לבכות. מדהים. מדהים. מדהים. לגבי שאר הריקודים אני מסכימה איתך וגם עם נייג'ל. זה באמת נראה כאילו הכוראוגרפים "מוותרים" להם על רמת הקושי, ומנסים לסדר משהו שיראה בסדר. אבל מצד שני, גם השופטים יותר מדי חנאנות השנה - איך לעזאזל הם לא קרעו את דני לגזרים על ההיפ-הופ המזעזע הזה שהוא רקד עם שרה? שנה שעברה כשטרוויס ומרת'ה רקדו ירדו עליהם ברמות... והריקוד שלהם עוד היה בסינק... כאן זה היה all over the place... נוראי. אהבתי את הג'אז הלטיני, זה היה מאד מעניין. ואכן כן, לראות את ניל ללא חולצה זה בהחלט מראה נהדר
אבל אני מסכימה גם עם נייג'ל ואדם שלייסי פחות מדי מתעמקת בניל, ויותר בקהל (ניל נראה לי פשוט התעמק באיזה בחור בקהל, ובגלל זה לא התעמק בלייסי). אהה ואיך לא אמרנו כלום על הנשיקה של דומיניק ולורן?! נראה לכם שזה היה בכוראוגרפיה, או שדומיניק פשוט הלך על זה באותו הרגע?

verdax

New member
../images/Emo58.gif

בלהבלהבלה.... ניל
בלהבלהבלה.... ניל ולייסי
בלהבלהבלה... מקווה שפאשה ושרה יעופו השבוע.

E r u

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

בדרך כלל התוכנית תוצאות משעממת אותי, אני תמיד מעביר אותה ויוצא שהיא בערך 10 דקות. בקיצור - שרה ודומיניק עפו, אני מבואס משרה - דומיניק מיצה. יאללה שבוע הבא.

מזל שדומיניק עף. הוא ממש עצבן אותי עם כל החיוכי כיתה ו' שלו. גם טוב ששרה עפה, בדיוק מי שרציתי הלך. אני לא קונה את זה שפשה היה בטוח בשבועיים האחרונים, אין שום סיכוי שהוא מגיע לגמר.

maya567

New member

אוף. אפשר לעשות גמר של 3 בנות ובן אחד? ממש לא בא לי על פאשה ודני בגמר. ממש ממש לא. מצד שני, ממש לא בא לי על גמר בלי לורן, ונראה לי שהיא לא ממש תהיה בגמר... אגב, שמתם לב שלייסי זה בדיוק בנג'י. היא אף פעם לא היתה בבוטום 3/2. לעומת זאת, כל האחרים היו בשלב כלשהו - אצל סברה זה היה רק בתוכנית הראשונה, אז נראה לי שסוף סוף הטופ 2 שלנו יהיו בנות
אה, ואיך לעזאזל ניל היה בבוטום 2????????? לא ראיתם אותו אתמול בלי חולצה???? לא ראיתם את הריקוד המדהים של מיה??? על מה לעזאזל הסתכלתם??? על הרווח בשיניים של פאשה??! (כן. הייתי צריכה להוציא קצת קיטור בצורת סימני שאלה). אוווףףףף שבוע הבא אני לא אראה את הריקודים כי אני אהיה במטוס. אבל אני כן אראה את התוצאות. מעניין אם יש שידורים חוזרים... אחרת אני אראה רק כשאחזור עוד חודש.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

כמעט ומסכים לגמרי עם הכל. במיוחד עם ניל. אני רק לא מסכים עם לורן.מההתחלה לא אהבתי אותה ואני די שמח ומאושר מזה שלייסי וסברה יהיו בטופ.אני מקווה שלורן לא תצליח לשרוד עוד שבוע ותהרוס לי את התוכניות.כי היא כבר ממש מיצתה. אין לי מושג איך ניל הגיע לבוטום,למזלי הוא לא עף.אין לי מושג בכלל איך פשה ודני שרדו את הבוטום.אני כבר מתחיל לחשוב שלדני יש סיכויים להגיע לטופ 2 וזה מדאיג אותי. אני ממש ממש ממש אבל ממש בעד טופ 2 של סברה וניל. וזה ממש לא מצחיק,כל פעם שהם רק מזכירים את הריקוד מודרני של מיה אתמול דמעות מתחילות להיות לי חנוקות בתוך הגרון.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הטופ 2 יהיה בטוח סברה ולייסי. לא רואה איך ניל, פאשה או דני מגיעים לשם בכלל.

../images/Emo58.gif גם לעונה 2

להזכיר לך שטראוויס גם היה בבוטום 2 (ועוד פעמיים בבוטום 3) ועדיין הגיע למקום השלישי? נראה לי שזה יהיה לייסי-ניל-סברה-דני. אגב טראוויס, למרות שהעונה הזאת מעולה, לדעתי הוא עדיין הכי טוב מכולם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שאלה להמשך

כשיגיעו לטופ 4 יעוף מישהו אחד אח"כ? או שיעופו שניים?זה לא יהיה חייב להיות בן ובת,נכון?

למעלה