סי אני חושב שאני לא אוכל לבוא...

RollerBoy

New member
סי אני חושב שאני לא אוכל לבוא...../images/Emo7.gif

אז בהצלחה! חבל דווקא רציתי לפגוש אותך...

ט י נ ה

New member
הי רולר בוי

נשמה לי הזימנת את השיר גראפיטי תל אביב 89 אם זה אתה אז תגיע לקחת מהמשרד וחוצמזה נורא חבל שאתה לא מגיע שלך סי

RollerBoy

New member
סי...

אם הייתי בא זה ממש לא היה בשביל לקחת שיר, אלא בשביל לשמוע אותך שרה... אולי תבואי לירושלים? Please...

ט י נ ה

New member
רולר בוי יקר ..... גראפיטי תא 89

חבל שלא תגיע ... לירושלים לצערי לא מזמינים אותי להופעות אחרת הייתי באה בכיף הכי גדול יש את הצוללת הצהובה אבל הוא לא משלם ללהקות וזה ממש קשה. בכל אופן אם יהיה משהו באיזור שלך מיד תקבל הודעה. בכל אופן האם זה אתה שביקש את גראפיטי ? אם כן תשלח לי כתובת ואשלחי לך את זה כי הכנתי לך במיוחד צאו סי

RollerBoy

New member
לא..... אני ביקשתי "תגיד תודה"...

את יכולה בבקשה לשלוח לי מסר אם תבואי לצוללת? ו... מצטער שאני לא יכול לבוא... 8-

הלו הלו הלו !!! ../images/Emo2.gif

גראפיטי זה שלי !!! טוב שאני בודק מה חדש... (כל כך הרבה ?? למה אף פעם לא מספרים לי כלום ?). רשמתי ת´הודעה ההיא עוד ב-48´ כשעלינו ארצה... (מהמזרח הרחוק, זה אומר שאני "מזרחי"? אבל אני ווז-ווז כזה, ירקרק... נו מילא). וכן, אני מתכוון להגיע (רק צריך להצליח לשכנע איזה חבר לבוא איתי, כי אחרי הכל, קצת פאדיחה שבאמצע האולם ישב דרקון מרקד, תמיד עדיף שיהיה מישהו אחר שימשוך את תשומת הלב). אממ... אוף, אין לי שורת מחץ לסוף... http://www.drakon.up.co.il (למי שתוהה על משמעות השם)

ט י נ ה

New member
גראפיטי לדרקון .... איפה אתה איש ??

טוב מה אתה רוצה מסבתא סנילית כמוני ? בכל זאת 15 שנה על הבמה וכל כך הרבה מכתבים לענות עליהם לאחרונה בכל אופן גראפיטי מוכן לך ואשמח לצרף אותו לזוג כרטיסי ידיד צלצל אלינו למשרד 6052226 או תגיע ליהודה מכבי 69 ביום א או ב ונשמח לתת לך את הכרטיסים והדיסק ... עוד רגע יוצאת גירסת ריענון בשם גראפיטי תל אביב שנות אלפיים אני מחפשת כתובות חדשות מסעירות מהקירות אם אתה רואה כאלו תעתיק לי או תצלם או קי ? תודה סי

אמממ... אהההה.... ../images/Emo12.gif

בזמן האחרון חוץ מ - "נא לא לחנות ליד השער"
, לא ראיתי הרבה גראפיטי´ס חדשים, אולי בגלל כל המחשבים וכאלה, נהיינו חנונים
, מי שרוצה לקשקש שטויות עושה את זה בפורומים ולא על הקירות - (אי אפשר להגיד שאני לא נותן דוגמא אישית, נכון ?
) אחח... היו זמנים... בריטים,עליה בלתי לגאלית, גראפיטי...
אני זוכר את הגראפיטי הראשון שלי חרוט על השולחן בבית הספר - "לא לשכוח- 2=1+1". זהו כנראה... דור הולך ונכחד... בכל אופן, הדרקון תמיד לשירותך !
(וכנראה שיקפוץ לבקר בראשון-שני במשרדים). ונסיים בכמה מילים משיר ישן: "... היה לי, פעם, גיר כחול עבה וכל כך, כל כך רציתי לצייר את ההווה, כנראה דימיינתי, היו לי אשליות היום כבר לא רואים כחול ברחובות..." (ניחוש אחד מי כתבה את זה...)

RollerBoy

New member
טוב אז סי.... בהצלחה בהופעה../images/Emo70.gif

ולכולם: תהנו! ואל תשכחו לצלם!

אהוד_

New member
אחי פעם עשה גרפיטי מגניב

"תשולח זהבה בן לאירוויזיון" וזה היה לפני שכולם ידעו שהיא הולכת להופיע בקדם אירוויזיון, זה היה כמו נבואה בציניות

actress

New member
הנה פעילות לפורום לחפש גראפיטי מתאי

ם ככה כולנו נחשוב ונתן רעיונות לסי.

actress

New member
צילמתי הרבה את המופע בחולון אבל....

נראה לי זה קצת הציק כי היה שם עוד מישהו שכל כל כל כל הזמן צילם וסי אמרה לו באמצע ההופעה תחכה קצת עם התמונות ואני התחלתי לצלם קצת מהיציע (ליד אבא שלה נחצ´ה) ואח"כ בהפסקה התקדמתי עוד שורה ועוד שורה עד שתפסתי את המקום השני בפינה איפה שהרמקולים העבים הרעישו לי באוזן זכור לי היטב שישבתי מאחורי עדנה לב וצילמתי כל 20 דק´ ואני אעלה את התמונות לפורום ברגע שאני אפתח, והיה פשוט כיף למרות שאני לא יודעת אם זה מפריע לה שמצלמים כי שאותי מצלמים אני כל הזמן מקבלת הבזקים לעין וזה די מפריע אז נראה אולי...

למעלה