סי ברדיו "קול אריאל"

leocat

New member
סי ברדיו "קול אריאל"

ביום שני 19/7 (ערב ל"ג בעומר), בשעות 16:00-18:00 תתארח סי בתוכנית "אומן באולפן" ברדיו אריאל (שאני במקרה מנהל). זוהי תחנה מקומית, ומחוץ לאריאל לא תוכלו לקלוט אותה ב"אויר", אבל, בשורה משמחת - תוכלו לקלוט אותה באינטרנט: www.ariel.muni.il בפינה הימנית התחתונה של העמוד יש כפתור קישור לרדיו. האזנה נעימה

actress

New member
תודה על המידע ../images/Emo24.gif ויש לי שאלה:

זה יהיה בסגנון רדיו צ'אט שהאומן מדבר ואנשים יכולים לכתוב לו והוא יכול להגיב (כדוגמת 103Fm) ד"א ראיתי שאין צ'אט או שאני טועה

leocat

New member
אין לנו צ'אט לצערי

רק טלפונים: 03-9060160 לשאלות בזמן השידור

samc

New member
עכשיו - חכו לי ב-נתבג ב-רדיו אריאל

שבת 18.40 עם גואנה מחכים לשרון- אבו-מאזן פרץ-ביבי... שבוע טוב!

leocat

New member
דרך אגב

אתם מוזמנים להקשיב לרדיו אריאל בלי קשר לסי. אנחנו משדרים כל יום בין השעות 16:00-22:00, ביום שישי 12:00-20:00, וביום שבת 17:00-21:00. בשאר שעות היממה אנו משדרים את רשת ב' או ג'. האזנה נעימה.

ט י נ ה

New member
היי סקיטו דרלינג כאן סי ../images/Emo13.gif

במוצש הזה מוצאי יום ירושלים ...... בשעה 21.00 תוכנית שבוע טוב בערוץ 1 שם אבצע לראשונה שיר שתכתבי לכבוד משטרת מחוז ירושלים חומות של תקווה אולי יענין אותך בי סי

leocat

New member
זו אני סי ואני באריאל אצל ליאו

ואני שולחת הודעה בשם ליאו אבל זו אני כיף כאן מקסים שקט ואויר הרים ואחר כך אדלג לי למדורה רוצים לשמוע אותי בשידור חי כנסו עכשיו ל: www.ariel.muni.il בפינה הימנית התחתונה של העמוד יש כפתור קישור לרדיו. טלפון לשאלות: 9060160-03 ואתם יכולים להיכנס לחדר הצ'ט בתפוז של סי היימן. האזנה נעימה

הי סססייי !!

טוב ככה, האמת שהייתי אמור לעלות לשידור ולהפתיעך - יוזמה של ליאו החביב. אמנם השאירו לי הודעה בעת השידור (רק חבלבל שלא דיברנו לפני ותאמנו טלפונית שעה מדוייקת..) ולא הייתי ליד הנייד. כששמעתי את ההודעה וחזרתי...הבנתי שקצת מיהרת, גם בגלל ההופעה בצפון ומה שקרה שם (לצערנו הרב) ולכן העניין התקצר מעט. אז אני ממזזה מבואס כי זה היה יכול להיות נחמד נחמד ונורא רציתי. אז : א. ליאו החביב - תודה רבה רבה. ב. סי - אפתיע אותך בהזדמנות אחרת....... ושיהיה לכם ערב הרבה יותר מוצלח מהיום הנורא הזה....

ט י נ ה

New member
הי אופנוע יקר מתגעגעת משהו משהו

היה חמוד ליאו ואראלה היו מהממים אבל ההרגה שלי שלא היה אף אחד בעיר בקושי צלצלו בקושי הגיבו...... והפיגוע וכו לא קל ממש יום קשה . בכלל קשה לי היום אלך לישון וזהו שלך סי

גם אני מתגעגע מאוד...

וממש לא שכחתי, אני חייב להגיע לרכוש את דיסק הגירסאות באנגלית רק שהלו"ז שלי כזה מוטרף, שאין לכם אפילו מושג כמה. אני חייב להגיע מתישהו למשרד ולקנות אותו כבר, אמנם אני גר בירושלים אבל אני נמצא לא מעט במשרדי החברה בהרצליה, אבל לא מצליח לפנות זמן סביר להגיע....וזה כבר די מתסכל (הצעת לי גם קפה אם במקרה שכחת..
). אבל לא מתלונן- לוז עמוס עם הרבה מאוד עניין... נשיקות ו-
אופנוע ושות' (עדי ורומי).

leocat

New member
אני מתנצל שלא הספקתי לדבר איתך קודם

חבל, מאד רציתי לעלות אותך לשידור. אבל חוץ מזה היתה אכלה תוכנית, וסי היתה מהמהמת למרות שלא הרגישה טוב. רק חבל שהיה קצר מדי. מכל מקום התוכנית מוקלטת ואני אראה איך אפשר לעלות אותה לאינטרנט.

היי ליאו..

אתה ממש לא צריך להתנצל..... אני מודה לך על הרעיון בכלל, ואולי נפגש בהופעה מתישהו......... שהיה לך יום ממקקססים ...

דניעל

New member
שמעתי! שמעתי!

כלומר... כמעט... באיזשהו שלב התחרבשה לי הקליטה (דרך האינטרנט), וכשהיא חזרה, גיליתי לצערי ששמו בדיוק את צמח בר ואני שמעתי משהו כמו "מח...חוקה...חפשו...מחול...לי...זמן..." וכן הלאה... אז סי - קודם כל גיליתי לשמחתי שאני מכירה יותר משיר אחד שלך... אלא שהפעם האחרונה ששמעתי את "גרפיטי תל-אביב 89" (איך? איך המאזינים לא התקשרו לענות??? אפילו אני ידעתי!) היתה בטח בשנת 89. כנ"ל לגבי "לא עובדת בשביל אף אחד" וכן "חצי עולם". אני מאזינה מושבעת של רשת ג' מאז שהם עברו לשירים ישראלים בלבד (לפני כן לא התקרבתי אליהם!), ובקושי זוכרת השמעות של שירים שלך. יכול להיות שאני מאזינה לתוכניות הלא נכונות?

ט י נ ה

New member
זה אולי נכון על גלצ לא על ג

לפחות על פי דיווחי אקום שלי ג' משמיעים אותי המון מה שלצערי אני לא יכולה להגיד על גלצ ........ אבל הרי דובר בכך כל כך הרבה. לא דווקא רשת ג' אחלה משמיעים מגוונים ואחלה תחנה לילה טוב סי

leocat

New member
כעיקרון, כדי לשמוע טוב

את הרדיו רצוי פס רחב. אם מתחרבש לכם באמצע, כדי שתסגרו את החלון ותנסו לפתוח אותו עוד פעם, בדרך-כלל זה מסתדר. אני שמח מאד שאנשים מחוץ לאריאל שומעים את הרדיו שלנו ומגיבים.

למעלה