סי היימן הגדולה

ט י נ ה

New member
לארוק אנד רול הי בייב../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

הי מושון כל הכבוד וברוך הבא לפורום הצנוע בדרך כלל אם אם אתה מחפש אותי אני בפורום בשם ווידויים שם קוראים לי טינה אבל גם כאן אני עוברת מתקנת מוסיפה שולחת למי שחסרות לו מילים או תמונה השלמה . חשוב לי שהפורוטם הזנ קם אם כי הוא חדש ובוקשי מבקרים בו אבל הנוכחות שלך כבר מוסיפה תודה ואתה מוזמן לספר לאנשים בפורום על העבודה שלך ועל עשייתך במוסיקה אין לי ספק שימצאו ענין וגם על מרכז ענב ....

actress

New member
לא לדאוג סי וכולם...

הפורום יחסים חדש אבל ברגע שיראו שתוסס פה וסי כמובן גם כאן הם ינהרו לפה.... ואנשים באים תמיד וקוראים את ההודעות ואני בטוחה שיש גם גולשים שהם קוראים אבל לא כותבים.... אז לא לדאוג ימשיכו להגיע לכאן ותפיצו לכמה שיותר. ואנחנו נדאג שהפורום הזה ירקיע ואת סי תהני ממנו מכל רגע ורגע אוהבת מאוד מיכל

LooNA

New member
יש פורום לסי ולא יידעו אותי?!...

אוקיי... רק היום, בפרספקטיבה לאחור, אני יכול באמת להבין איזה חלק ענק לקחו סי היימן והתקליטים שלה בחיים שלי. היום אני (קצת) פחות מעודכן, אבל חסד נעורים זה דבר שאי אפשר לשכוח. דרך התקליט הראשון והשני, המילים שנגעו, עולם תעשייתי, יורים ובוכים, עד אליך, זמן אחר, ההופעה שהלכתי אליה ברוקסן (פעם עם אבא שלי, פעם עם עוד שני חברים), חולצת "עובדים בכביש" ששמורה אצלי עד היום (וואו! איזה זכרונות מהממים!) ועד "צא מהארון" שהשלים סופית את הטיפול העמוק בנפש שלי... בתקופה מסויימת (אם זכור לי זה היה עם צאת התקליט השלישי) טענה סי בראיונות, שחלק מההתבגרות וההתפכחות שלה היה ההכרה בכך ששירים לא יכולים באמת לשנות. אח... אין לה מושג עד כמה היא טעתה... ובכלל, עד כמה השירים שלה שמרו על רלוונטיות נדירה במהלך השנים. לפעמים, סי, כך הבנתי עם השנים, כל המידע הנחוץ כדי להתגבר על קשיים נמצא כבר בראש, אבל בבלגן נוראי. וכל מה שצריך, זה שיר חזק במקום ובזמן הנכון, כדי לסדר את הדברים. והשירים של סי עשו לי את זה. אחד אחד. אז זהו, אחרי ההשתפכות הזו, אני מודיע: הצטרפתי לפורום. וד"ש חם ונשיקה לסי. מגיע לה.

LooNA

New member
ציפור לבנה... אלוהי....../images/Emo118.gif

אחד הטובים!... איך שכחתי...

ט י נ ה

New member
ציפור לבנה בעבר מלכת הלבבות היום../images/Emo23.gif

הי לך או לך ... ? אינפורמציה פנימית ציפור לבמנה נכתב על ידי צוף פילוסוף שהיה בן סוגי בעבר בתקופה של עובדים בכביש וכו .. אם השיר הזה הורס אתכם כפי שאותי אז לכו לרצועה מס 13 בתחלמי בגדול ושימעו את האח הבוקר שלו מלכת הלבבות ... סי

KM-AIR

New member
הוא "ברוך" ולא ברוכה...

LooNA אולי תשנה את השם שלך? ל-
שלך קוראים לונה, אבל את זה לא כולם יודעים....

ט י נ ה

New member
וואוו .. לונה ריגשת אותי מאוד../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

הי זו אני סי וכן אני מאמינה ששירים משנים אבל חשוב לי שתדע שגם היום צריך לשים בצד את השיכרונות וללכת קדימה יחד איתי. תמיד נראה לקהל שלי שרק להם היו או יש רגעים קשים ,תדע לך שלי היו ויש לא מעט רגעים בהם כמעט .... ולא ידעתי שיש אנשים שחושבים כמוך אבל לאחרונה בעיקבות הדיסק החדש " תחלמי בגדול " חוזרים כולם אל הקן אל אמא סי אז איזה כיף לדעת ואשמח אם תצפה במופע החדש שלי חלק א יוקרן השבוע בערוץ 2 באחת בלילה מתוך מופע בכורה שהיה בתיאטרון תמונע אשמח לענות על שאלות לחלוק רעויונת ולתת תאריכי הופעות סי

LooNA

New member
no need for u to tell me

כציפור לילה (לבנה למדי...) אני צופה בטלוויזיה בעיקר בשעות האלה. אין ספק שאם הייתי נעצר בזיפזופי האינסופיים על הופעה שלך, הייתי נשאר לראות (ולהקליט, לבנזוג הישן) עד אחרון הקרדיטים. אח... אין לך מושג איזה מעגל אני סוגר ופותח כאן, איתך... תענוג עילאי... פתאום חזרתי לירושלים, לחברים, להופעות שלך ביריד חוצות היוצר (היו כאלה, נכון?... או שאני מפדח את עצמי...), לחומר שאספתי עלייך, לאובססיה להקליט כל ראיון/הופעה/חדשה שנתת בטלוויזיה (זה היה קל... היו רק שני ערוצים, ובערוץ ירדן לא הרבית להופיע...), הסרט שבו השתתפת, זהו-זה, להיט בראש, עד פופ... אגב, עכשיו כשאני נזכר, גם החלפתי קלטות נדירות שלך עם אנשים הזויים מכל הארץ... וחוץ מזה- בקשה לי אלייך- איפה אני יכול להשיג/לשמוע את השיר "הקרקס הגדול" ששרת בתכנית מחווה לאביך? אני חושב שלא פחות מההערצה העכשווית לזמר זה או אחר, העובדה שהיית חלק בלתי נפרד מהילדות וההתבגרות של אנשים- היא עובדה מרוממת, לא? איזו השפעה עצומה... בינתיים, עד שההתרגשות הראשונית מהמפגש תתפוגג ואני אתחיל להיזכר בשאלות מעשיות שרציתי לשאול אותך (בטוח יש כאלה)- תשמרי על עצמך ועל תומר. באהבה רבה, אריק.

ט י נ ה

New member
לונה יקר תשובות מהירות :../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif

הי לונה או אריק או שניהם ... אז ככה ,לא יאומן אלו דברים שמדי פעם עולים לאנשים שהיו ממש בתוך הוויברציה שהלכה איתי ממש בתוך שובל האנרגיה שהיה בימים ההם. אבל דע לך אריק גם עכשיו אסור לך לסים אותי במגירת הזיכרונות שלך בלבד אלא לתת לתיבת האוצרות הזו פתח להרגיש את ההוה שלי . בכל אופן הערב אהיה ביצפאן זרה שם שיר ארוווזיון יום ד´ חלק א של המופע החדש תחלמי בגדול מתמונע ובכלל .. הקרקס הגדול זה ממש שיר בביצוע נדיר היה לא מזמן בערוץ 33 לילה שלם שזה חזר על עצמו שוב ושוב אנסה להזיג לך מאבא נחצה במיוחד מחבקת סי

ricoco

New member
תודה תודה ו...

...שוב תודה! אני אשמח לשמוע שוב את השיר המהמם הזה, בביצוע המהמם הזה. ומעכשיו גם לא תהינה יותר טעויות עם המין שלי. לפחות לא בשם... (LOONA מת, יחי RICOCO). ולגבי ההערה שנתנה לך על ההשתתפות בפרסומת לסטארקסט- בשמיעה ראשונה זה קצת קשה לעיכול (סי? בפרסומת?! מי היה מאמין...) אבל מעבר לתהיה שלי אם לזה ששאל אותך יש ילד בבית ומשפחה לפרנס, אני חייב להגיד לך כקופירייטר במשרד פרסום שעשית עבודה נפלאה, שעצוב מאוד שבארץ אומנים וותיקים כמוך נאלצים להשתתף בפרסומת בשביל הפרנסה ולשיר רק בשביל הנשמה. עם כל הכבוד לעקרונות- לא איתם הולכים למכולת בסוף החודש. וחוץ מזה- את וודאי יודעת (ואם לא- אז תרשי לי...) שלא מעט אומנים בסדרי גודל אדירים נענו להצעות שלנו לשיר או להשתתף בפרסומת. אז הבעיה היא של כולם. גם שלנו, אגב. ולפני שאנחנו סוגרים את הנושא הזה סופית- הצהרה: מי שקונה דיסקים צרובים (בכלל, אבל ישראלים בפרט) הוא פושע. נקודה. COM. בנימה תוקפנית (אך אופטימית) זו- אני נוסע ללונדון (בשביל הנשמה...) ניפגש אחורי זה (עוד שבוע) אוהב אותך סי אריק. (אותה הגברת בשינוי ניק ניים)

actress

New member
הקרקס הגדול ישודר שוב בעוד כמה זמן

הם חוזרים על זה שוב זה היה ערב שהוקדש לביצועים והלחנות של נחצ´ה ושרו שם אורנה דץ ועוד... וכמובן סי שלנו אבל גם ישודר התוכנית שבו סי שרה את השיר "כנרת שלי". ואני מבטיחה לעדכן מתי שזה יהיה שוב פעם.

tahel100

New member
../images/Emo29.gifבן-הירח,כמו סניף של הראש שלי../images/Emo29.gif

כתבת : "לפעמים,כל המידע הנחוץ כדי להתגבר על קשיים נמצא כבר בראש,אבל בבלגן נוראי. וכל מה שצריך,זה שיר חזק במקום ובזמן הנכון כדי לסדר את הדברים ". אתה לא מתאר לעצמך,עד כמה אתה צודק,עד כמה הדברים שכתבת אכן נכונים להפליא. לפעמים שיר,לפעמים סרט חזק,ולפעמים זהו ספר שעשויים אף לשנות ח י י ם ש ל מ י ם

למעלה