סי והינשופים הודעה לאוהבי הרוק !!!!

ט י נ ה

New member
סי והינשופים הודעה לאוהבי הרוק !!!!

החל מחודש יולי אני נכנסת לחזרות עם להקת הינשופים ... להקת רוק משובחת המורכבת חציה מפליטי אביב גפן והטעויות וחציה מלהקתו של יענקלה מנדל בצתוכנית יענלקה לאן הלילה ... אם נחזיק אצבעות והכל ילך טוב בתחילת ספטמבר אולי סוף אוגוסט כבר נופיע קבוע אחת לחודש בתל אביב או מועדון התיאטרון או תיאטון תמונע בשעה טובה !!!! יהיו כל השירים היפים אז אל תתחילו אפילו לשאול מה ננגן .. וכן כן ציפור לךבנה ובוא נרוץ כלולים אחרת אני לא בפנים

צחי24

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif!!!!

מה ינשופים?! העם דורש "להקה מקומית"

קלטתי אני לא מאמינה איך לא שמתי לב קודם! כשכתבתי בדירוג שמשהו הלך לאיבוד מהאלבום הרביעי והלאה? בדקתי את ההרכבים שניגנו וראיתי שברביעי נותרו רק רן וקובי מההרכב המקומי! מה קרה להם? נהיו בהוראת הנשים עקרות בית מסורות??? בחייך, לא הגיע הזמן לאיחוד?! אני מוכנה אישית לפקד על כל הצוות הנאמן והמסור של הפורום שישעשה "הקש בדלת" אצל כולם ויקטוף אותם אחד אחד לחזרות: עם החיתולים, עם הסירים על הכיריים, עם המגב והיאה, עם הסריגה ועם האינפוזיות!!! רק בשביל הגראנד פינלה של המופע עם "שחק אותה גלגל אותה" עפ הפרזנטציה המקומית בתקליט...זה יהיה סגנון רוקיסטי כמו בראשונים? שיהיה במועדון בלי שולחנות וכסאות שאפשר יהיה לקפוץ ולרקוד ושלא יפריעו ליושבים...מניסיון זה סיוט עם מקומות ישיבה בבקשה על תעשי את הטעות האיומה הזו (אולי לנסות לשחזר את הימיים של "רקוקסן" ו"הפינגווין"?) ולא לשכוח את ציפור לבנה בשבילי בבקשה בבקשה הכי יפה שבעולם!

ט י נ ה

New member
דובר בזמנו על איחוד אבל ........

מבחינתי זהו לא הרגע המתאים והאמיני ל ישהוא עוד יבוא ולינשופים הידד !!!

actress

New member
איתן,../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifאספקת נרות!!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

זה הולך להיות מדליק

למעלה