סי, כל הכבוד

סי, כל הכבוד ../images/Emo39.gif

סי היימן: אעזור בקמפיין נגד הומופוביה הזמרת סי היימן ביקשה לאחרונה לסייע לקמפיין שיוזם הפורום החיפאי נגד הומופוביה; עדיין לא ברור אם ייצא הקמפיין לפועל מאת: יניב הלפרין בימים האחרונים ביקשה הזמרת סי היימן לסייע לקמפיין שתוכנן על ידי הפורום החיפאי כנגד הומופוביה. זאת, באמצעות שימוש בשיר שלה על יציאה מהארון כשיר הנושא של הקמפיין. הסינגל של השיר אף נשלח על ידי המפיק של הזמרת ליגאל רענן, שבינתיים מונה להיות דובר הפורום החדש נגד הומופוביה, שהוקם במפגש ראשי הקהילה אמש. רענן אמר לכתב GoGay, כי בשלב זה טרם ברור האם ייצא קמפיין שכזה לפועל, אך רענן אמר כי אם הוא ייצא לפועל, "נשמח לאמץ את השיר של סי היימן". הדברים נאמרו לאחר שאמש התקיים לראשונה מפגש של ראשי מרבית ארגוני הקהילה ההומו-לסבית בישראל. המפגש הניב החלטה לייסד פורום קהילתי למאבק בהומופוביה המתגברת בשבועות האחרונים. בישיבה אמש סוכם עקרונית על מאבק בהומופוביה בארבעה מישורים: החינוכי, המשפטי, הלוביסטי והתקשורתי. הפגישה התקיימה במשרדי אגודת ההומוסקסואלים והלסביות בתל אביב, ונכחו נציגי מרבית ארגוני הקהילה. המפגש התקיים על רקע יוזמת הפורום החיפאי לקמפיין נגד הומופוביה וגזענות, ויוזמת קל"ף לארגן פגישה של ראשי כלל הארגונים. בנוסף לקל"ף והאגודה השתתפו גם נציגי הבית הפתוח (ירושלים), המועצה הפוליטית לזכויות קהילת הלהט"ב, תהל"ה, הפורום החיפאי ו-TQ, תא הסטודנטים ההומו-לסבי החיפאי. נציגי "העשירון האחר" הוזמנו למקום אולם לא יכלו להגיע בשל סיבות טכניות. הרקע למפגש היו מקרי האלימות הקשים שפרצו לאחרונה על רקע הומופובי, בהם יידוי האבנים כלפי בית קל"ף בשכונת יד אליהו וניפוץ הזכוכית הראשית של שלט בית הפורום החיפאי, תוך שפיכת ערימות הזבל בכניסה. בנוסף, בחודש שעבר נעצרו נערים שהתנשקו מול חומות העיר העתיקה בירושלים. שלושת המקרים פורסמו לראשונה בחדשות GoGay וזכו לתגובות רבות בקרב הקהילה. נאבקים בהומופוביה - בפגישות סגורות לתקשורת בפגישתם של ראשי ארגוני הקהילה סוכם, כי הטיפול בהומופוביה צריך להתבסס, תחילה, על המישור החינוכי - ובמסגרתו שיתוף פעולה בין שירותי ההרצאות וההסברה שקיימים בחלק מהארגונים. בכוונת ראשי הארגונים להיכנס לכמה שיותר בתי ספר על מנת להסביר על הנטיות של בני הקהילה ולפעול למניעת ההומופוביה. בנוסף, סוכם כי יוקם גוף משפטי שייתן לנפגעי הומופוביה מול רשויות החוק והמשפט. הוחלט להפעיל לחץ על חברי כנסת, גם תומכים מסורתיים בקהילה ההומו-לסבית וגם כאלה שלא, למאבק כנגד ההומופוביה. לבסוף, הוחלט כי תהיה התמקדות גם בהסברה בתקשורת נגד הומופוביה ומתן תגובות לתקשורת הארצית על מקרי הומופוביה. בשיחה עם יגאל רענן, הוא ביקש לציין, כי כרגע מדובר בסיכום עקרוני בלבד של הרעיונות. למישור הפרקטי יירדו ראשי הארגונים במפגשים הבאים, אליהם יוזמנו אף ראשי קבוצות נוספות. המפגש הבא יתקיים כבר בעוד כשבועיים. הפגישות סגורות, בשלב הזה, לציבור הרחב ולתקשורת. רענן אמר, כי "לא מאוד חכם להזמין תקשורת, מאחר שזאת בין הפעמים היחידות או הראשונות שכל יושבי ראש הארגונים מקימים פורום חשיבה. לא צריך שדרכי הפעולה יתפרסמו. כל עוד דרכי הפעולה מתגבשות - מי שצריך להחליט עליהן - שיחליט". ========= לפני כשנה, התנדבה סי בערב התרמה לטובת עמותת ה.ל.ל. והייתה מהממת (כהרגלה). רציתי לנצל את הידיעה כאן כדי להגיד לה תודה גם על ההתנדבות אז (אני יוצא בשאלה) וגם על הנכונות שלה לתרום היום (אופס, אני גם הומו).

actress

New member
לייזר אתה מדהים!!!!../images/Emo24.gifוסי....

כל הכבוד לך על הנכונות ולייזר ראיתי את כל מה שכתבת בכל פורום וקבל ממני
ענקייייי!!!!

../images/Emo9.gif על ה"מדהים" אבל על איזו נכונות

דיברת? בסך הכל מצאתי לנכון להגיד תודה למישהי מדהימה. גם כאלו המזדהים עם החתירה לשוויון זכויות גם להומוסקסואלים, לסביות, ביסקסואלים וטרנסג´נדרים, מעדיפים בדרך כלל לטמון את הראש בחול כדי שלא להסתבך עם קהלים שונים וזאת במטרה לשמור על מטה לחמם. אני יכול להבין אותם אבל בכל פעם אני מתאכזב מחדש. במקרה של סי, אני יכול רק לומר שאני גאה בה. במקרה הספציפי הזה מדובר בהזדהות עם הקהילה ההומו-לסבית, אבל -כפי שכתבתי- זה לא המקרה היחיד אליו נתרמה סי בהתלהבות. מעבר לעובדה ש"נדלקתי" על סי כשראיתי אותה מתפוצצת באנרגיות שאני לא יודע מאיפה היא הוציאה אותן, בהופעה, התאהבתי בה סופית כשנוכחתי שהיא גם פעילה חברתית. סי,

actress

New member
נכונות של סי ואתה מדהים כי אני דיי

עוקבת אחרי מה שאתה רושם (תזכורת מנהלים אהההמ... אהההמ...) ופשוט אהבתי. אני יכולה כבר להגיד לך שקהילת ההומואים הם אנשים נפלאים ורוב הידידים שלי כאלה ואני אישית מאוד מאוד אוהבת אותם
הם יותר בני אדם מהבני אדם

ט י נ ה

New member
לליזר פלס וכולם ..לגבי צא מהארון

לפעמים כולם מודים על משהו או מתלהבים ולא יודעים בכלל על מה השיר אז בואו נחכים קצת ביחד... צא מהארון מתוך הדסיק השלישי שלי שראה אור בסוף שנת 89 הוא שיר שכתבתי כתוצאה משיחה ששמעתי דרך אגב בבית קפה נורדאו בשנה ההיא שיחה בה ישב בחור צעיר והתוודה בפני אימו על נטיותיו המיניות וכו והיא כמעט התנתקה ממנו וגם איימה שאבא שלו יקבל התקף לב אם ידע וביקשה ממנו להמשיך להסתיר. אני כתבתי את השיר בעקבות תחושת התיסכול שהציפה אותי בשבילו לשיר קוראים צא מהארון הוא יהיה באוסף החדש ואם תרצו אעביר את המילים שלו לכאן כקובץ בימים הקרובים אני פשוט לא זוכרת הכל בעל פה כי המון זמן לא שרתי אותו ולכן אסרוק מהדסיק בעיקרון הפסמון אומר " אם יש לך מקום ואהבה גדולה תמצא את הכחות ללכת בשבילה אם יש לך מקום ואהבה אחת בכלל לא משנה אם זה גבר או אישה שלכם סי

תודה, התלהבות וידיעה...

סי, שלום. לצערי, בכל הקשור למוזיקה ישראלית-חילונית שהופקה לפני שיצאתי בשאלה (1998), אני כמעט בור ועם הארץ. יש לי הרבה מאוד מה להשלים (אם כי, אני יכול להעביר קורסים במוזיקה חסידית מודרנית ובמוזיקה יהודית). התודה וההתלהבות שלי נבעו בעיקר מהרצון והנכונות שלך לתרום לחברה. לא משנה עכשיו באיזה תחום, עצם התרומה זה דבר שאני מאוד מעריך. עם או בלי קשר, עוד לא אמרתי לך תודה על ההופעה המדהימה שלך בערב של ה.ל.ל. לפני שנה. אגב, בסיום הערב, קניתי ממך את "תחלמי בגדול". שוב תודה, בהערכה, לייזר

.m

New member
../images/Emo45.gif

"התודה וההתלהבות שלי נבעו בעיקר מהרצון והנכונות שלך לתרום לחברה. לא משנה עכשיו באיזה תחום, עצם התרומה זה דבר שאני מאוד מעריך" לייזר - לרקום כל מילה על כרית! מהמקום הזה מגיעה גם התודה וההערכה שלי. ישנם לא מעט אמנים (גייז ולסביות בעצמם) שמסתירים את זה (כן, אני יודעת שזו זכותם ואני מכבדת את זה), ולא מעט אמנים אחרים (סטרייטים) שפשוט שותקים. תמיכה פומבית בקהילה תורמת המון! כל אותם בני נער מתלבטים, שתוהים "מה לא בסדר אצלי" ירגישו הרבה יותר נח עם הזהות המינית שלהם כשתהיה תמיכה מוצהרת (=לגיטמציה) מאנשים מפורסמים (שאם הם רוצים או לא - הם מודל לחיקוי).
mai

אהוד_

New member
כן, בדיוק רציתי לעלות את הכתבה

והקדימו אותי להלחם נגד הומופוביה זה מבורך, אני חושב שאני בתור אדם שמנהל חיים רגילים כהומו החברה עדיין, רובה, לא מעכלת את זה. השיר שסי הזכירה צא מהארון הוא שיר מאוד מומלץ, מאוד נכון, המשפט שמצמרר אותי שם זה שסי צועקת עם הקול היפה שלה "לא תמיד צריך לפייס את העולם!" תודה רבה!

לא להומואים בלבד!

מאי, אני לא יודע אם הבהרתי את עצמי מספיק, אבל התודה שלי לא הייתה מהמקום של "שיו, איזה כיף, היא רוצה לעזור להומואים" אלא מההסתכלות עליה כעל פעילה חברתית שמעוניינת לתרום ולהפוך את החברה שלנו לחברה שוויונית, מקבלת, פתוחה וחברתית יותר.

.m

New member
אתה ברור כ ../images/Emo42.gif

רק רציתי להדגיש את החשיבות של התרומה הספציפית הזאת.
mai

Liroy25

New member
וכרגיל לירוי באיחור אחרי כולם...

אין ספק שכל הכבוד לה! כן ירבו אנשים כמותה!!

סי המדהימה

אני חייב להודות - לא ידעתי לא שמעתי.. אבל הנכונות הזו לתרום מופלאה אין ספק שהנושא מאוד חשוב (אף על פי שאני לא שם לב לקיומו כל כך..) אוהב אותך סי!!! ינון

ט י נ ה

New member
לכל השירשור של צא מהארון ..../images/Emo77.gif

לאהוד ,לליזר ,לאי פי למיי לכולם שוב תודה על החיבוק החם. בקצוני לספר לכם משהו לדעתי די חשוב. בדיסק האוסף שלי היוצא לאוויר העולם בלידה קלילה אמן כן יהי רצון ב 20 ל נובמבר ,העלתי רעיון לגרפיקאית שבו על יד כל שם של שיר אספר מס מילים אישיות למה ואיך הוא באמת נכתב. אלו בעצם דברים שאף אחד לא יודע עד שלא רובצים בבית על הספה וקוראים את המילים. ובכן על יד צא מהארון כתבתי את הסיפור של האמא והבן שקראתם כבר והוספתי " בשנת 86 התחלתי להופיע במועדוני הפינגווין והדן תל אביב ,הקהל שלי היה רובו מורכב מגייס ולסביות ,ולעולם לא אשכח את החיבוק החם שקיבלנו מהם אנוכי ולהקה מקומית.צא מהארון בין השאר הוא דרכי שלי לומר תודה על הימים הראשונים כשאף אחד לא ידע או רצה להגות את שמי והקהל הזה ?בשבילם הייתי מלכה מהיום הראשון. ( בערך אל תתפסוני במילה אבל משהו כזה יהיה כתוב על יד השיר הזה באוסף )

xanadu

New member
קסנדו עושה כניסה דרמטית

מזמן רציתי להגיד לסי כל הכבוד על ההשקעה בפורום, הלוואי ואמנים אחרים יהיו מעורבים כל כך. כל הכבוד על השיר ועל נקיטת העמדה.

למעלה