סי לה מאר ארה דה לצ´ה

RORGAD

New member
סי לה מאר ארה דה לצ´ה

סי לה מאר ארה דה לצ´ה, יו מאריה און פישקדור, פישקריה מיס דולורס, קון פלאבריקס די אמור, דמה לה מאנו פלומבה, פארא סוביר א טורינו, מלדיצ´ה קה דורמס סולה, ונגו אדורמיר קוני יו. קן קונוסה אסטה קנטיקה? אני מתה על השיר הזה. אי אגורה סאלודוזאס 1/2 קילו דה ארינה 25 גראמוס דה שמרין (שמרים) 1/4 מרגרינה. מלח 1 1/2 כוס מים מטה לה ארינה אן אונה קלדרה (קערה) אן מדיו מטה לה שמרין, אי טודאס לאס קוזאס, אי מתה לה אן און לוגאר קיינטה קה סה אאופלה. תרגום: לשים את הקמח בקערה, לעשות גומה, לשים באמצע את השמרים המומסים, להוסיף את שאר החומרים ללוש ולהתפיח. למילית: בשבילך קאפון מילית גבינה: 150 גרם גבינה צפתית קשה מרוסקת, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, ביצה אחת לערבב היטב. לקחת ביד חתיכת בצק בגודל כדור פינג פונג, לשטח, לשים באמצע כפית מהמילית, לסגור היטב מכל הצדדים בצורה כמו לבורקיטס, ולטגן בשמן עמוק וחם, אי יו אסטו אספרנדו אל אוטרו מיפגש פארא דארבוס אגוסטר ממשההו... אם רוצים מילית בשר: לטגן בצל בינוני, להוסיף 250 גרם בשר טחון, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, להמשיך לטגן עד שהבשר נהיה חום, (משנה צבעו) לשפוך את התערובת למסננת כדי להוציא את כל הנוזלים ואת השאר כמו במילית הגבינה, בתאבון.

Lcapone

New member
שיר נפלא- מתכון נפלא- אשה נפלאה

את השיר אני מכיר.ואותך בטח אכיר באיזה מפגש שמן הסתם יתארגן... את המתכון כבר שמתי בפינת המתכונים שלנו ואנסה אותן בשבת. תודה על המאמץ.

אוךךךך אוךךך אוךךךך....צו´פר לוז..ד

דדוס...יה מקיו לבבה.... בוריקיטס סבס כמו סאזה???

avielss

New member
לא להזכיר מפגש!!!!!

אני תמיד מנסה להדחיק כמה אני רוצה לראות אתכם שוב אני עדיין בציפיה מורטת עצבים למפגש הבא

Lcapone

New member
ברוך השב אלינו. יה מניאטס אל קולו?

ובקשר למפגש כל מה שיש לי לומר לך, הוא: נו נומברש גוליה- גוליה קרו יו אם וכאשר- אשקול באהדה לערוך אותו אצלי !

מה פרסה קה......

פינה קה טבס מנייר אל קולו, ואמוס אזר ראוניון אין און קפה וסקפו! (נראה לי שעד שתזיז את ישבנך הענוג נעשה מפגש באיזה קפה וגמרנו)! (

avielss

New member
אוחוחו היידה...

מנאי אל קולו נו טספנטס. מנאונו מונצו ל קולו פורמו דסטו אס גודרו

../images/Emo42.gif

מאדם רוזה קומו סטאס הוי ? קדה דיה לוס פרטוס מוציאים את הגנה דטודו נו אי חשק עזר נדה אנקזה . איזי פרמניינה אומפוקו דה פירה איסלטיקה אן אסטה קלור נו אי גנה דקומר נדה. היידה אסטו אס לוידה נושדה בואינה רוזליטה... מעניין אם תביני !!! ביי שרה

סיגורו=בטח...כנטנדי...../images/Emo24.gif

אי לוס פרטוס אל דיו כלוסטומה.. אי יו אוי נו גיזי נאדה....חופש... את ה.... אלוהים יקח... ואני לא בישלתי כלום היום חופש...... (גם כך מחר יום שישי) ומי יודע אולי רשל תזמין אותי לאיזה ארוחה של טורקנוס....?.. (רשל זו אחותי גם משתתפת פה)..

למעלה