סי לה מאר ארה דה לצ´ה
סי לה מאר ארה דה לצ´ה, יו מאריה און פישקדור, פישקריה מיס דולורס, קון פלאבריקס די אמור, דמה לה מאנו פלומבה, פארא סוביר א טורינו, מלדיצ´ה קה דורמס סולה, ונגו אדורמיר קוני יו. קן קונוסה אסטה קנטיקה? אני מתה על השיר הזה. אי אגורה סאלודוזאס 1/2 קילו דה ארינה 25 גראמוס דה שמרין (שמרים) 1/4 מרגרינה. מלח 1 1/2 כוס מים מטה לה ארינה אן אונה קלדרה (קערה) אן מדיו מטה לה שמרין, אי טודאס לאס קוזאס, אי מתה לה אן און לוגאר קיינטה קה סה אאופלה. תרגום: לשים את הקמח בקערה, לעשות גומה, לשים באמצע את השמרים המומסים, להוסיף את שאר החומרים ללוש ולהתפיח. למילית: בשבילך קאפון מילית גבינה: 150 גרם גבינה צפתית קשה מרוסקת, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, ביצה אחת לערבב היטב. לקחת ביד חתיכת בצק בגודל כדור פינג פונג, לשטח, לשים באמצע כפית מהמילית, לסגור היטב מכל הצדדים בצורה כמו לבורקיטס, ולטגן בשמן עמוק וחם, אי יו אסטו אספרנדו אל אוטרו מיפגש פארא דארבוס אגוסטר ממשההו... אם רוצים מילית בשר: לטגן בצל בינוני, להוסיף 250 גרם בשר טחון, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, להמשיך לטגן עד שהבשר נהיה חום, (משנה צבעו) לשפוך את התערובת למסננת כדי להוציא את כל הנוזלים ואת השאר כמו במילית הגבינה, בתאבון.
סי לה מאר ארה דה לצ´ה, יו מאריה און פישקדור, פישקריה מיס דולורס, קון פלאבריקס די אמור, דמה לה מאנו פלומבה, פארא סוביר א טורינו, מלדיצ´ה קה דורמס סולה, ונגו אדורמיר קוני יו. קן קונוסה אסטה קנטיקה? אני מתה על השיר הזה. אי אגורה סאלודוזאס 1/2 קילו דה ארינה 25 גראמוס דה שמרין (שמרים) 1/4 מרגרינה. מלח 1 1/2 כוס מים מטה לה ארינה אן אונה קלדרה (קערה) אן מדיו מטה לה שמרין, אי טודאס לאס קוזאס, אי מתה לה אן און לוגאר קיינטה קה סה אאופלה. תרגום: לשים את הקמח בקערה, לעשות גומה, לשים באמצע את השמרים המומסים, להוסיף את שאר החומרים ללוש ולהתפיח. למילית: בשבילך קאפון מילית גבינה: 150 גרם גבינה צפתית קשה מרוסקת, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, מלח, פלפל, ביצה אחת לערבב היטב. לקחת ביד חתיכת בצק בגודל כדור פינג פונג, לשטח, לשים באמצע כפית מהמילית, לסגור היטב מכל הצדדים בצורה כמו לבורקיטס, ולטגן בשמן עמוק וחם, אי יו אסטו אספרנדו אל אוטרו מיפגש פארא דארבוס אגוסטר ממשההו... אם רוצים מילית בשר: לטגן בצל בינוני, להוסיף 250 גרם בשר טחון, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, להמשיך לטגן עד שהבשר נהיה חום, (משנה צבעו) לשפוך את התערובת למסננת כדי להוציא את כל הנוזלים ואת השאר כמו במילית הגבינה, בתאבון.
![](https://timg.co.il/f/Emo140.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo140.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo140.gif)