סי לו גרין יופיע בישראל!

ערן1987

New member
סי לו גרין יופיע בישראל!

נכון שפירסמו את זה כבר לפני כמה ימים, ובכל זאת זה נראה לי נכון לפרסם את זה גם כאן לכל מקרה. אני מתעצל לכתוב גרסה מתומצתת לזה אז אני מרשה לעצמי להעתיק את ההודעה לתקשורת שיצאה חח.. תלכו? לא תלכו? חושבים שהמחיר ליום ההופעות הזה הוא בדיחה כמוני או שזה מוגזם? חושבים שזה טוב שאפשר לקיים גם הופעות מחוץ לפארק הירקון/גני התערוכה? בקיצור, אתם יודעים מה לעשות

הקול החד-פעמי מאחורי הלהיטים Crazy ו-Fuck You ועוד רבים זוכה חמישה פרסי גראמי, מגיע להופעה אחת ב 19/8 בגן העצמאות בירושלים כחלק מאירועי הקיץ של עיריית ירושלים. לצידו יופיעו רד בנד שיארחו את נינט ומרצדס בנד שיארחו את מרינה מקסימיליאן בלומין. ההפתעה הגדולה של הקיץ: מחירי כרטיס החל מ- 120 ש"ח בלבד, בשורה מפתיעה ומשמעותית עבור חובבי המוזיקה. לצד סי-לו

הקיץ הלוהט נמשך: אל שורת הכוכבים שעושים דרכם לישראל חובר סי לו גרין שעומד מאחורי כמה מהלהיטים הגדולים ביותר של השנים האחרונות. תומאס דיקרלו קאלווי נולד למשפחה של כמרים בג'ורג'יה וב-1994 הקים עם שלושה מחבריו את הרכב הראפ Goodie Mob שפרץ כשהתארח בתקליט הראשון של Outkast. בהמשך הוציאו יחד שלושה אלבומים עד שסי לו פרש ב-2002 וחבר ל-Danger Mouse להקים את ההרכב המצליח Gnarls Barkley. הצמד הפך בין לילה לאחד המצליחים בעולם עם להיט העל Crazy, המשיך לתחזק קריירת סולו מפוארת ובתחילת 2011 סי-לו התחיל לשמש כמנטור בגרסה האמריקנית ל-The Voice וב2012 הופיע עם מדונה במופע הסופרבול המרהיב ביותר שידעה אמריקה. בקיץ הקרוב הוא מופיע ברחבי ארה"ב והעולם ויגיע לראשונה לישראל.

למופע שיערך בגן העצמאות, יגיע הכוכב האמריקני עם עדת נגנים וזמרות ליווי מרשימה במיוחד ובחסות עיריית ירושלים הכרטיסים יסובסדו ויעלו החל מ 120 ש"ח בלבד (!) מחיר חסר תקדים להופעת בינלאומית של זמר בסדר הגודל של סי-לו.

המופע יתקיים במסגרת אירועי הקיץ של עיריית ירושלים והמפיק שחתום על הבאתו של סי-לו לישראל הוא כרמי וורטמן 2B Vibes.

DAN1EL

New member
ירושלים
בחירה מפתיעה.

וסחטיין על המחיר השפוי (וואו, כמה זמן לא אמרתי סחטיין
).

לא יודע אם אלך.

ערן1987

New member
המחיר ממש שפוי לדעתי, אפילו מעבר לזה

לא מזמן הייתי בהופעה של רד בנד והיא לבדה עלתה 83 שקלים, אז הופעה של כ"כ הרבה אמנים ישראלים ועוד אחד בסדר גודל בינוני - זה בדיחה, לא פחות. וזה עוד המכירה המוקדמת, המחיר המלא הוא 165 וגם זה ממש זול לדעתי.

RTur

New member
מגניב ממש. כבר רכשתי כרטיס :)

סוף סוף מחיר נורמלי להופעה. חבל רק שזה בירושלים וזה לא הכי נוח אבל בשביל סי-לו אני אתאמץ

אגב, איפה בדיוק יש כרטיסים ב-120? באתר של 2BVibes זה נמכר ב-145..

ערן1987

New member
אני גם לא ראיתי את הכרטיסים המדוברים ב-120

נראה לי התבלבלו וכרטיס עולה "רק" 145 שזה עדיין ממש זול חחח

YEEZUS

New member
אני ממש רוצה ללכת וכנראה שאני אעשה את זה.

לא מכיר יותר מדי שירים שלו, אבל האלבום הראשון של נארלס בארקלי מעולה!

ערן1987

New member
משהו כמו חצי שעה אחרי שקראתי לראשונה שהוא

מגיע לארץ קניתי כרטיס להופעה - וזה בלי שידעתי שכל האמנים הישראלים האלו יופיעו גם כן! בחייאת, בשביל אמן בסדר גודל שלו (לא גאגא אבל לא איזה nobody) זה מחיר ב-ד-י-ח-ה! הלוואי וימשיכו להביא אמנים בסדר הגודל שלו במחירים כאלו. אם זו הייתה הופעה רק שלו המחיר היה טוב, אבל לכ"כ הרבה אמנים זה פשוט מגוחך לא לקנות כרטיס!

למעלה