סי לו גרין מבטל, קליס דוחה - הופעות בישראל בקיץ 2014

ערן1987

New member
סי לו גרין מבטל, קליס דוחה - הופעות בישראל בקיץ 2014

מה שהיה אמור להיות אחד הקיצים הטובים ביותר להופעות בישראל (ותודה לג'סטין טימברלייק והרולינג סטונס) נהפך לאכזבה גדולה "הודות" למצב הבטחוני בארץ שגרם לרצף גדול מאוד של ביטולי הופעות של אמנים מחו"ל, מניל יאנג והבקסטריט בויז ועד להקת קנזס ואמני פסטיבל Isle Of Dreams שהיה אמור להתקיים בסופ"ש הקרוב בכנרת עם אמנים כמו אביצ'י, פול אוקנפולד, סטיב איוקי ורבים אחרים. בקיצור, באסה.

אם זה לא מספיק אז גם סי לו גרין ביטל את ההופעה שלו בגן העצמאות בירושלים שהייתה אמורה להתקיים ב-19/8. מפיקי המופע, שהודיעו שינסו לקבוע מועד חדש להופעה בסתיו הקרוב, מסרו "לצערנו, לאור הנסיבות, אנחנו נאלצים לדחות את ההופעה למועד אחר. תודה לכולם על ההבנה". כמובן שרוכשי הכרטיסים יוכלו לקבל את כספם בחזרה.

קליס דוחה את ההופעה שהייתה אמורה לקיים ב-26/8 בזאפה הרצליה לאותו המקום רק לתאריך אחר, ה-6/2/15 אם לדייק. כרטיסים שנרכשו לאותה הופעה יהיו תקפים גם למועד החדש.

מצד שני, מפיק המופע של לאנה דל ריי מוסר שהיא תקיים את הופעתה כרגיל ב-20/8 בגני התערוכה בתל אביב (כשמרינה מקסימיליאן בלומין אמורה לחמם אותה). אודי אפלבוים, מפיק המופע, אומר שעד כה נמכרו כ-10 אלף כרטיסים להופעה ושהיא צפויה להיות סולד אאוט. בנוסף, ליידי גאגא אמורה להופיע בפארק הירקון ב-13/9 ונראה שאם המצב יישאר שקט אז הופעתה תתקיים כרגיל. אם שתיהן יקיימו את הופעתן כמצופה אז אולי, רק אולי, הקיץ הזה בכל זאת ייחשב להצלחה גדולה.

2Dirrty4U

New member
הכי כואב לי על Isle of Dreams

פסטיבל המוזיקה הגדול ביותר שאמור היה להיערך אי פעם בישראל עם כ-50 דיג'יים מכל העולם.
3 ימים של מיני טומורולנד בכינרת, שילמתי 1,400 על כרטיס V.VIP שהוא הויאייפי של הויאייפי הרגיל, חיכיתי לזה כ"כ ו... כרגיל If it sounds too good to be true, it probably is

והתירוץ? בוטל בעקבות בקשת ההפקה בחו”ל. ביצים שלי. קרוב לשנתיים עבדו על הפסטיבל הזה בישראל ואז בדקה התשעים מבטלים.. וזה בכלל פסטיבל בכינרת, לא בחופי אשדוד-אשקלון והכי מצחיק? הם אמרו שהפסטיבל בוטל בעקבות "כוח עליון" אווו שאט דה פאק אפ!

ערן למה אתה מעלה פה נושאים כה רגישים?

ערן1987

New member
הפסטיבל הזה לא מדבר אליי בכלל

אבל לדעתי הוא אבידה מאוד גדול לישראל מבחינת הופעות כי יש בו את ה-DJיים הכי חמים בעולם בערך.. נכון שאביצ'י, טייטסו וחבריהם מגיעים לכאן בערך כל יומיים אבל לא לפסטיבל בסדר גודל כזה.
&nbsp
ומה מיוחד בכרטיס שאת רכשת? חח.. והסיבה לביטול היא ביטחונית נטו, הרי אי אפשר לקחת את הסיכון שפתאום החמאס יתעורר עם טילים שמגיעים אפילו אחרי הכנרת, מה גם שנורו כמה טילים לאזור הצפון כמה פעמים.

2Dirrty4U

New member
ברור שבגלל המצב הבטחוני

אבל עדיין עצבן אותי נוסח ההודעה שלהם על הביטול.
&nbsp
וה-V.VIP כולל חניה בחינם וכניסה נפרדת למתחם
צפיה בהופעות במתחם סגור מול הבמה (שונה מכרטיס VIP רגיל)
מתחם צ’ילאאוט מיוחד עם דוכנים פרטיים לאוכל ומשקאות
שירותים ממוזגים פרטיים
ועוד כל מיני שטויות כמו תג V.VIP אישי וחולצה ועוד איזה משהו אבל הדגש כמובן על המתחם הסגור מול הבמה יענו בסגנון של גולדן רינג.

2Dirrty4U

New member
לא בדיוק גולדן אבל בסגנון

והויאייפי הרגיל אם אני זוכרת נכון זה גם מתחמם סגור מול הבמה המרכזית אבל זה מתחם שונה ממה שיש בV.VIP ואין שם את הלאונג'.. גם הכרטיס הזה זול ב-600 שקל.

RTur

New member
מבאס ממש

היו לי כרטיסים לבקסטריט ולסי-לו.
לפחות דאגתי גם לביונסה בפריז. שם אין טילים אז זה לא יתבטל חח

ערן1987

New member
"אין טילים".. בינתיים

קיבלתי זיכוי אוטומטי למייל על סי-לו, גם אתה?

RTur

New member
כן

אבל לעומת זאת בשביל הבקסטריט בויז הם מאלצים את כולם להגיע למשרדים עם הכרטיסים ולהזדכות עליהם. מעצבנים. מה כל כך קשה לעשות זיכוי אוטומטי למי שמבקש?!

ערן1987

New member
שמע, כל ההפקה של הבויז הייתה חובבנית במובן הזה

שאנשים כמעט רצחו אחד את השני בשביל כרטיסים בקופות - ככה שזה לא מפתיע אותי שזה ככה גם בהחזרים.

ערן1987

New member
ביטול מבאס

סי-לו היה אמור להיות ההיי-לייט של ערב שבו יופיעו (לפניו) מרסדס בנד עם נינט ורד בנד עם מרינה מקסימיליאן בלומין, וכל זה במחיר מגוחך של 145 ש"ח. זה בדיחה! זה היה יכול להראות למפיקי ההופעות מחו"ל שיש ביקוש להופעות כאלה, במיוחד לכאלה שהן זולות. בקיצור, חבל ממש, אבל לפחות קיבלתי החזר אוטומטי

למעלה