סי, משהו על "פרפר אל האור"

סי, משהו על "פרפר אל האור"

זה אחד השירים הכי יפים ומרגשים לדעתי האישית. הוא לא שיר "פשוט" או "קליל" אבל יש בו עוצמה כ"כ חזקה: "איך בנאדם חותך אל המוות, משאיר את כולם מאחור מחכים" שורת המחץ מבחינתי. אני חושב שאבישי הזה, שכתב את השיר או שעליו נכתב השיר נהרג באיזה תאונת אופנוע, נדמה לי. אני לא זוכר שהשיר הזה היה חלק מאיזושהיא הופעה, גם לא בלוגוס שבחלק מההופעות בהן הייתי שם היו כמה וכמה שירים בסגנון דומה. שיר שאני מאוד אוהב ובאמת מעניין אותי למה הוא לא הושר אף פעם במסגרת מופע ??? (או שאני פספסתי, אבל לא כ"כ נראה לי..).

ט י נ ה

New member
שרנו אותו בצוותא מספר פעמים

וכמו הרבה שירי אלבום טובים אחרים צריך היה למצוא תמיד איזה מקום מסוים מאוד לשיר אותו כי אחרת רוב הקהל לא היה מחזיק בשיר הזה ומתחילים לזוז באינוחות בכיסאות. מאוד בא לי לקצר אותו אני חושבת שהוא לוקה בתסמונת שנות ה 80 המאוחרות שהיו 5 ביתם 6 פזמונים פעמיים c פארט בקיצור סאגא. בבסיס הוא שיר מאוד יפה וחזק. בטוח אשיר אותו שוב ההורים של אבישי גרים בקצה הרחוב שלי פעם שאלתי אותם מה השיר הזה עשה להם והם אמרו שבזמנו אודי האח שנותר השמיע להם אבל ככה בעיקרון הם לא זכרו את השיר. אבישי היה איש במה שלי. הוא נהרג אחרי מופע שלנו כשנסע עם החברה שלו מירושלים לתל אביב במהירות מטורפת והתרסק ליד שער הגיא. היא נשארה בחיים.

נכון הוא אמנם היה חלק

מהסיבוב השני שהיה מזמן מזמן אבל אני אישית פשוט לא שמעתי אותו אח"כ בשום מופע במסגרת אחרת.

למעלה