סי עובדת קשה היום!

samc

New member
סי עובדת קשה היום!

ואין לה זמן אפילו לקהילה זאת... שנה טובה ל- כולם!

שירבו כאלה...

אני לא רואה בזאת "בעיה", אני חושב שמגיע לה לעבוד וקשה, סימן שהתקשורת והקהל דורש את זה, וזה פשוט נפלא. אם לא בפורום, נשמח לראות אותה על הבמה.

actress

New member
samc, דרלינג סי עובדת ועובדת הרבה!

וזה שהיא לא נמצאת פה לא אומר שלא אכפת לה מהקהילה, אכפת לה מאוד! יש אנשים שעובדים ויש אנשים שרוצים לפעמים לקחת קצת חופש מהנט ולא תמיד נמצאים על הנט. ממה שכתבת זה נשמע כאילו אתה אומר שלסי נמאס מהפורום, תאמין לי שממש לא נמאס לה זה שהיא לא כותבת כל יום כמוך וכמוני לא אומר שהיא לא בנאדם. סי היא בנאדם מעל הכל והיא אחת מהאומנים היחידים שמשקיעים מעל ומעבר בפורום הזה ואני לא מבינה למה פתאום אתה בא בתלונה או אפילו סתם קמצוץ של הערה כזאת וטוען שכבר כאילו לא אכפת לה, שמואל כמו שכתבתי בהתחלה ואני כותבת שוב סי היא בנאדם והפורום זה מתנה אני לא מכריחה אנשים לכתוב כאן, אני הזמנתי אותה מרצון ואני יודעת שהיא באה לכאן במלוא אהבתה והיא ממש משקיעה מעצמה ונותנת הרבה מאוד וממש לא אהבתי מה שכתבת סי היא בנאדם כמו כולם וזכותה לקחת חופש מידי פעם מהנט.

samc

New member
מיכלי לא התכוונתי

מצטער שלא הבנת אותי- בודאי שזה טוב שסי עסוקה. ומחמאות גם לך על האתר. לפני חודש היה לי שלוש עבודות -עכשיו אפס! (שוב) אגב מאז שאני מכיר את סי היא תמיד עבדה קשה.

למעלה