סי עכשיו ברשת ג'

leocat

New member
סי עכשיו ברשת ג'

שמעתי אותך עם אבא של שרים את "כל העולם כולו"

actress

New member
לא ידעתי שאבא שלה זה חופני כהן ../images/Emo3.gif

בכל אופן זה בערוץ 1 בתוכנית "שירה בשידור" והשיר שלהם נבחר להיות משודר במשך כל השבוע ולגבי שעות זה יגיע בהמשך...

leocat

New member
שמעתי רק את הסוף

וזה נשמע לי כמו נחצ'ה משום מה. סליחה טעות. חוץ מזה על הבוקר היום אשתי מאירה אותי, כי סי התראיינה בתוכנית הבוקר של ערוץ 1 - הגיע הזמן באמת שהם ניזכרו אחרי יותר מחצי שנה שהאלבום בחוץ.

ט י נ ה

New member
שששששששש אל תגלה זה משנה ?

ליאו מה איתך לא מתאים ? זה משנה ? איזה יופי של פרומו ישר כולם רצווווווווווו לקנות העיקר שממשיכים לספר על העשיה ,רק לידיעתך בלבד,המון אנשים לא יודעים ולא ידעו ההאלבום יצא כי לא היו לו יותר מדי פרסומים בלוחות המודעות או בחנויות עצמן. אז מה אכפת לנו ? נותנים ? תיקח מרביצים תברח ואפרופו נחצה ...... ממי הלוואי שנחצה היה תימני כמו חופני אבל תודה על המחמאה .

leocat

New member
תשמעי..תראי...

שמעתי שורה אחת שהוא שר בקול די צרוד - ואוטומטית חשבתי שזה נחצ'ה, לא מתאים לי - יש לי אוזן מעולה (אחת הסיבות שאני עובד ברדיו).

ט י נ ה

New member
הי טיפ טיפ . קיבלי אבל ...

העומס נוראי אנא נסי אותי שוב במשרד מבחינת דרום יש לי להבים -5 יולי פארק לכשי אשדוד 10 יולי ערד 16 יולי

ט י נ ה

New member
הי ליאו מה איתך ?

הי ליאו אשמח מאוד לשמוע אותך וממך יותר וגם לראות אותך מעבר לעדשה .. אגב עד היום לא היגבת על החומר שצולם במופע המשותף בנשר עם ליטאני ? איך יצא ? מתה לדעת לראות ולשמוע שלך סי

leocat

New member
כי האמת

שמרוב לחץ בזמן האחרון לא יצא אפילו לראות אותו. אבל ביום ראשון אני בת"א ואני כנראה אקפוץ למשרד ויביא לך עותק של זה ושל התוכנית רדיו באריאל. מעבר לזה - מיכל טעתה בתאריך היומהולדת שלי ברשימה הוא לא ב-26. הוא...מאאא... היום. (11 שנים ו-11 ימים -זוכרת).

למעלה