סי על קלטות

סי על קלטות

אתמול ביום החופש קניתי לעצמי
את סי על קלטות. יותר מדי זמן לא שמעתי קלטות, זה לא ממש נוח. את כל האלבומים יש לי על תקליטים וזה בלתי אפשרי לשמוע אותם בלי פטיפון (שבינתיים אין לי) אז. אתמול ראיתי את הראשון והשני של סי על קלטות, ובלי להתבלבל הרבה מיד לקחתי אותן. לצערי הגעתי הביתה מאוחר ועוד לא הספקתי לשמוע אותן אבל אין לי ספק שהן טובות - זו הרי סי. אז אני שמחה וטובת לב על שעכשיו יש לי איך לשמוע את השירים הישנים של סי...

ט י נ ה

New member
אני פשוט המומה ,איפה ? כמה ? מתי ?

אני ממש לא מאמינה זה פנטסתי היום בשנת 2003 אחרי ששבע שנים כולם חיפשו את התקליטים שלי על דיסקים ולא מצאו אז יש קלטות .. אנא ישראלינה הגידי איפה . ? כמה עלה לך ? האם זה היה נדיר או שהיתה כמות ? בועיקר באיזו עיר התקרית הזו קרתה ? אודה לקבלת תשובה מהירה אני רצה לקנות בעצמי שלך סי

היי סי,

זה היה ממש במקרה, אני כבר חשבתי שבכלל אין יותר קלטות... החנות: "חור בשחור" ברח´ שאול המלך 5 בת"א. זה הי די זול, קניתי 2 קלטות וכל אחת עלתה לי רק 6 ש"ח. היה עוד עותק של הקלטת הראשונה (עם העטיפה הירוקה), השניה היה רק עותק אחד... אני לא יודעת אם יהיו להם עוד עותקים אבל מנסיון אני יודעת שבחנות הזו אני תמיד מוצאת כל מיני דברים קצת נדירים... אני דווקא קיוויתי למצוא את הדברים על דיסקים כי ככה אני אוכל לשמוע אותם גם מחוץ לבית אבל גם קלטות זה בסדר. מאוד נהניתי לשמוע אותך שם... אבל את כבר יודעת כמה שכיף לשמוע אותך, תמיד...

למעלה