סי! שאלה חשובה עד מאוד!!!

flashg

New member
סי! שאלה חשובה עד מאוד!!!

היי, דבר ראשון את באמת 10, אחת התותחיות בארץ. ועכשיו לענינינו! פעם היה לך אתר בוואלה והיה פרסום שם שבקרוב יעלה לאתר שיר שביצעת עם להקת Queen האגדית. חיכיתי ולא עודכן וגם ניסיתי למצוא באינטרנט איזה אימות שאכן עשית דבר מופלא שכזה... לא מצאתי כלום :( הייתכן? תודה מראש, עמית

טוב, עד כמה שאני יודע.....

פרדי מרקורי (גיבור גדול בפני עצמו) הציע לסי להקליט דואט. סי אמרה לא: אני לא עובדת בשביל אף אחד, אם אתה רוצה אז קודם בוא אלי הלילה....פרדי התבאס כי למרות הכל הוא מעדיף גברים..אמר לסי :תחלמי בגדול, אמרה לו אני חולמת רק מתוך שינה....אכזבתו של מרקורי היתה כה רבה, אמר לסי שבשביל לראות אותה הוא טס מעל חצי עולם,ונתן לה שושן פרא, הוא ביקש ממנה :חבקי אותי חזק סי אמרה לו: בוא נרוץ יש גשם מקומי. אבל כידוע לך עמית בסוף פרדי יצא מהארון ונפטר מאיידס וכל התכנית התפקששה. לך תקנה את האוסף המצויין "רגעי סי", זה יקח אותך לשיאים שלא הכרת עדיין. שבת שלום

ט י נ ה

New member
לגבי להקת קווין ובכלל ....

אין לי מושג מתי ואיפה פורסמה הידיעה הזו אבל תחושתי היא שהיה פה איזה מיקס מצער. הכי קרוב שהגעתי ללהקת קווין היה בשנת 95 כאשר הופעתי בפסטיבל גדול בשוויץ בשם , רוק נגד שנאה " והיה איחוד של נגנים מכל מיני להקות מגה על כמו קווין ,הכרתי שם את הגיטריסט המתופף והקלידן וביצענו יחד עם נגניה של כריסי היינס מהפריטנדר את הלהיט הענק " natural woman זהו... כל השאר הגדלת אגדות כרגיל בעולפ הפירסום ....

למעלה