תוך התוכנית שהחלה עם המבצע הזה:"כוכבי השכונה". יותר מדויק להגיד שלקחתי את זה מתוך הסינגל שקיבלתי מתנה ממשחק הכספת און-ליין,בגלל שזכיתי במקום הרביעי במבצע הסכפת טלוויזיה.
הי מושון תודה על המסר שאתה מעביר עלי . מה שעכשיו חשוב לי נורא זה לא לראות את ראשון לציון ריק מקהל בגלל גל הפיגועים זוהי ההופעה הראשונה שלי בהיכל התרבות ויש עוד לפחות 400 כרטיסים שמחכים לאנשים שאינם יודעים זאת. עכשיו זה הזמן להודיע ובקולי קולות .... כרטיס ידיד יעלה רק 35 שח במקום 80 . תודה סי
המופע הקרב ובא לחודש יוני... בעיתון הראו את ההצגות שיש החודש (מאי) וציינו למטה בקרוב: סי היימן, קטנטנות ותשוקה. ובחודש יוני אני בטוחה שיפרסמו אותך ואני כמובן באה.
הח חמוד סורי שביטלו לכם את המופע .... מה שלום לבנבונת ? אני אהיה בקרוב 11 ליוני בראשלצ 2100 בערב כל מי שיגיע מהפורום המדסליק שלנו יקבל דיסק צרוב של קאוורים שלי באנגלית ופד למחשב מתנה אבל זה לא בשביל להמריץ להגיע סתם מתוך אהבה סי
אכן אכן זה הזמן לשיר מתוך הלב ובכלל אני מאמינה גדולה בלחשוב ולשדר טוב. לגבי התמונה והקליפ כולו יש לי אותו על סינגל כקובץ ווידאו ואני לא יודעת איך להעביר לכם אותו לפורום לדעתי אין אפשרות נכון ?