סי.. תיכנסי.. היי טינה.... התגעגתי אלייך... ורק עברו פחות מ 12 שעות..
K kobilulu New member 29/4/04 #1 סי.. תיכנסי.. היי טינה.... התגעגתי אלייך... ורק עברו פחות מ 12 שעות..
ט טינה2 New member 30/4/04 #2 קובילולו מדהים אחד תכנסי כאן סי רק אתה רק אתה יכול אין אין עלייך כפרה עלייך אני צריכה לבוא שוב דחוף אתן קפיצה ביום א נתחיל את השבוע יחד ... אוהבת תמיד סי
קובילולו מדהים אחד תכנסי כאן סי רק אתה רק אתה יכול אין אין עלייך כפרה עלייך אני צריכה לבוא שוב דחוף אתן קפיצה ביום א נתחיל את השבוע יחד ... אוהבת תמיד סי
K kobilulu New member 30/4/04 #3 ../images/Emo23.gifמתוקה את עושה לי שמח.... נשיקות ל יילי... המתוק.. תמסרי לו... " יש כרטיס מועדון " "לא בא בלובה בחיים שלך יותר" הוא בטוח יצחק.. אוהב...
../images/Emo23.gifמתוקה את עושה לי שמח.... נשיקות ל יילי... המתוק.. תמסרי לו... " יש כרטיס מועדון " "לא בא בלובה בחיים שלך יותר" הוא בטוח יצחק.. אוהב...
ט טינה2 New member 2/5/04 #4 קובילולו היקר אתה גדול יהלי מוסר יש כרטיס מועדוןנשמה אני אצלך מחר אחרי היצחון בעזרת השם ..... בשעה 16.00 משוער אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתת סי
קובילולו היקר אתה גדול יהלי מוסר יש כרטיס מועדוןנשמה אני אצלך מחר אחרי היצחון בעזרת השם ..... בשעה 16.00 משוער אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתת סי