סך הכל בלוג

m i k e l d a 1

New member
סך הכל בלוג

נכון שיש ביננו הרואים בבלוג האישי , ציפור נפש, אבל לא צריךלהתרגש. כמה סיבות, ראשית זהו רק בלוג, שנית אלו הגיגים פרטיים, שלישית לרוב אנו אנונימים, רביעית מעצם טבעו הבלוג של מרביתנו הוא חובבני, רק להביע את עצמנו, כאילו שאנו משפיעים על משהוא. עם כל הכבוד לעצמנו זהו רק בלוג. http://www.tapuz.co.il/Blog/manageBlog.asp

דם דם

New member
סך הכול בלוג? שלום לטיפולך

הוא אמר שאנחנו לא יכולים להשפיע דרך הבלוג טפלי טפלי בו תראי לו שכן אפשר ושכבר שינו דברים

ע ל ו מ ה

New member
רק בלוג, אבל ישר אתה נותן לנו לינק

לניהול הבלוג של עצמנו...
. אני לא מסכימה לדעתך, אגב.

m i k e l d a 1

New member
סך הכל בלוג

טוב במקרים מסוימים ניתן להשפיע, אבל בלוג הוא מטבעו הגיגים, צורך פנימי של כל אחד מאיתנו לכתוב למגירה. פעם קראו לזה גרפומניה. אם תתפתח התנועה להגבלת הבלוגים זה יהיה צעד נוסף של סתימת פיות. הבלוג יתקיימו אם יהיה צורך של הכותב לכתוב ושל הקורא לקרוא. ההפניה היא לבלוג שלי.

mary lou

New member
לא בדיוק

ואם השפענו על מישהו, זה לא בסך הכל בלוג. ואם השגנו דרכו עבודה, זה לא בסך הכל בלוג. ואם רכשנו חברים, זה לא בסך הכל בלוג. מסרבת להצטרף להודעה שלך. הבלוג שלי, שממלא לי לפחות שעה ביום, הוא ממש לא "בסך הכל" בלוג.

גאמי

New member
חייבת לומר משהו.............

את מאוד צודקת בלוג זה רק בלוג ולכן כאשר אני נתקלת בצרות עין, גם אם זה שכתב אותה לא חושב לרגע שעליתי על כך, אני כן ואני שואלת את עצמי? מה בדיוק כואב לו? מה? כי אם הייתי נכנסת לבלוג של מישהו ולא אוהבת את ה"תפריט" הייתי שותקת לי ויוצאת, אני לא חייבת לחנך אותו או להעיר לו הערות "בונות". יש לי חבר בלוגיסט מתוק שקורא לעצמו "מטוב עד רע" והוא מתוק אמיתי, כבר אמרתי? החמוד הזה לא פעם מתקן לי שגיאות כתיב ואני כל כך מעריכה אותו על כך, איכפת לו, זו ביקורת בונה...אבל יש גם בלוגרים שבניה לא נמצאת בהערותיהם. דבר אחרון אני חייבת לומר שהבלוג פתח דלתות ומקומות חשוכים בנפשי, אך הוא גם גם הביא אותי למקומות שרק לפני חצי שנה יכולתי לחלוט עליהם, בעצם לא העזתי..... כך שבלוג הוא רק בלוג, אך לעיתים חלומות מתגשמים, באמת שהם מתגשמים, כשהם נעשים מהמוטיבציות הנכונות ולא כאקט יח"צני בלבד. אנשים
בבקשה תקשיבו: "לפעמים חלומות מתגשמים" ולחשוב שרק לפני כמה חודשים בכיתי בגלל איזה עיתון אזורי שהעדיף עלי את המדור האסטרולוגי...........מה זה בכיתי , נעלבתי עד עמקי נשמתי, היום כבר לא זוכרת את זה אפילו. וואהו איזו חשיפה, אבל זה היה על ליבי ואני רוצה שאנשים יקוו ויאמינו שלפעמים ניתן להגשים את עצמך מהמקום הזה הפרטי שלך : ה ב ל ו ג. וואלה או שאני שותקת כאן, או שאני לא סותמת את הפה מן אדם קצוות שכזה.

m i k e l d a 1

New member
סך הכל בלוג

עדיין, בלוג הוא בלוג והוא משרת את הצרכים האישיים שלנו. חשיבותו היא בעיקר לנו עצמנו. יכול להיות, עם זאת שיהיו תוצאות חיוביות כמו מציאת עבודה , חברים או... בנוגע לאתיקה, אין ספק שיהיה מוצלח ותרבותי לנהל מין "כללי משחק" שיהיו מקובלים על בלוגרים רבים ככל האפשר. אבל כמו כל קוד אתי, זה לא מחייב את מי שלא מסכים. אתיקה היא לא חוק. לכן בסופו של דבר כללי המשחק נקבעים ממילא על ידנו ובמשך הזמן. כאשר אנו קוראים בלוג הכתוב או מנוסח בצורה לא נעימה אנו לא ממשיכים לקרוא. אם כולנו נאמץ את הגישה הזו של כללי השוק ( בכלכלה) ממילא תיווצר תרבות בלוג. לכן האילוץ של קוד אתי מזכיר סוג של צנזורה ולכן אין הרבה סיכוי לממש קוד אתי.

גאמי

New member
לגבי קוד התנהגות מאוד מאוד נכון

חייבת לומר לך שזה מזכיר לי אלפי הבדלות אתהמלחמה נגד התאונות בדרכים. אתה לא יכול ליצור "תרבות נהיגה" אין דבר כזה, או שאתה מתנהג באדיבות בכביש בדיוק כחלק מתרבות ההתנהגות או שלא, אין דבר כזה קוד התנהגות כמו שאין דבר כזה תרבות נהיגה. וכן אולי יש בזה מהצנזורה, אך כאשר אדם נכנס לבלוג ומגיב רק כדי לגרום לבעל הבלוג לחוש שלא בטוב, אזי שלא יכנס לשם בכלל, נכון אי אפשר למנוע את זה אך זו שאיפתי ורצוני כבלוגרית

דנטל

New member
נכון, זה רק בלוג ../images/Emo13.gif

והוא כתוב במוצהר בשביל עצמי ואם יקרה לו משהו אני מתאבדת (לא באמת, מקסימום איזה אשפוז בכפיה). רק בלוג.

למעלה