סכום המפגש בטק סנטר

AYELET1

New member
סכום המפגש בטק סנטר

אז מה היה לנו? התכנסות ופטפוט שנלווה לה כיבוד קל שהוכן ע"י אנשי טק סנטר מצגת שהציג יניב קורןן מאקסל, ושבה סיפר מעט אודות החברה, על אתר הפאלם בעברית שעומד לעלות וש-2 דומיינים יובילו אליו: www.palm.co.il ו-www.treo.co.il וכן על המכשירים החדשים שעומדת אקסל לשווק: הטריאו 680 (Palm OS 5.9.4) וטריאו 700WX (Windows Mobile 5) והזכיר קלות את הטריאו 750. הטראו 680 יאפשר סינכרון של אנשי קשר, יומן ומיילים מול שרת Exchange, יגיע עם Teal script מובנה (מה שאומר גרפיטי) ויאפשר קריאתה ממקורות שהקידוד בהם הוא Unicode . חדשות מרעישות שהתקבלו בהתרגשות ע"י כל בעלי הטראו 650 עם העברית של הראל הן, שניתן לכתוב נקודה (.) כשהמקלדת מכוונת לכתיבת עברית
.העברית תבוא צרובה ע"ג הפאלם. הטלפון הוא טלפון EDGE, מה שאומר שבסלקום הגלישה מהירה יותר מאשר באורנג'. המילון שיגיע עם המכשיר הוא מה שהיה קרוי "מילון הראל" וזה מילון מבוסס מילון Ectaco. מנסיוני – מצויין! הטראו 700WX ישווק ע"י חב' פלאפון (CDMA...) . חב' פאלם הכניסה פיצ'רים פאלמיים במכשיר המריץ מערכת הפעלה מיקרוסופטית זה. הטלפון הוא טלפון דור 3, ויגיע מחב' פלאפון עם כרטיס Wi Fi ודרייבר צרוב עבורו (מחב' סלולאר?
). לאחר הצצה מעניינת בצעצועים בחנות (והיו לא מעטים...), קשקוש ומצגת הלכנו עייפים אך מרוצים. תודה לאנשי טק סנטר – אבי, רותי ודודו
.

AYELET1

New member
מעט מהצעצועים הרבים שבטק סנטר

חגיגה לכל גאדג'טיר

AYELET1

New member
נגן MP4 של טקסנטר מול פוסיל של קוקי

שניהם שעונים

AYELET1

New member
ופריט מוזיאוני מלפני הספירה...

(של כל המכשירים המשולבים, ואפילו PDA הכי פושטי...) דיסקט 8 אינטש יצא לשוק בשנת 1979 על הדיסקט המצויין הזה כתוב בעפרון 25/9/83 , שאז עבדו עליו לאחרונה.

udifpalm

New member
יש לי עדיין את גרסת ה- Vx

קניתי אותה ביום הראשון שיצאה.. מה שקנה אותי היה ה-unlimted traffic במחיר קבוע בסופו של דבר כמעט לא השתמשתי בו, ומכיון שהתחייבתי רק לשנה, זמן קצר אח"כ הפסקתי את השימוש. ד"א מישהו יודע אם רשת ה- CDPD עוד פועלת? כמה עולה השימוש בה?

2cookie

New member
עדיין פועלת

אאל"ט 40 שקלים לחודש ללא הגבלה (באופן תיאורטי, עם מהירות כזאת קשה לגמור יותר מחצי מגה בייט בחודש
).

AYELET1

New member
וואו... איך מצאת את זה? ../images/Emo6.gif

והאם היית בכנס ההוא? אני טרם. באותו חודש נקנה הפאלם 505, לאחר שהייתי כשנה עם הג'ינייס. וכל השאר היסטוריה...

TheBeast

New member
יום חמישי הייתה הפעם הראשונה שלי ../images/Emo122.gif

הקטן הראשון שלי היה Zire 71
מעניין מה שלומו

למעלה