סכום הסקר

סכום הסקר ../images/Emo12.gif

שאלת הסקר היתה: "האם החיים מעניקים חזרה את מה שאתה מעניק להם?" התשובה שזכתה במירב הקולות (54%) היתה: "לא. דברים רעים קורים לאנשים טובים כל הזמן. אנשים אוהבים לרמוס את מי שמתנהג באדיבות ובהתחשבות." אם זאת, לא להתייאש, כמעט חצי מהמשתתפים חושבים שכן, יש קשר בין מה שאתה מעניק לביןמה שאתה מקבל בחזרה, בנואנס קל- חלק חושבים שזה קורה בגדול, לאו דווקא עם אותו אדם וחלק חושבים שתקבל בחזרה בדרך כלל את היחס שאתה נותן מאותו אדם עצמו. אם לקחת יחד את תוצאות שלוש הסקרים שהיו עד היום אנו מקבלים פרופיל של אדם שלא מסכים שמה שלא יהרוג אותי יחשל אותי אלא שאפשר לצאת מצולקים לתמיד מחוויות קשות, שרגשות הם דבר כואב שהיה עדיף לחיות בלעדיהם ושדברים רעים קורים לאנשים טובים כל הזמן ושאנשים אוהבים לרמוס את מי שמתנהג באדיבות ובהתחשבות. מדכא, לא?

כתומית

New member
האושר הוא רגעים קטנים

כן תוצאות הסקרים מדכאות, והפרופיל הוא שלנו המשתתפים כאן אני לא חושבת שהציעו למישהו מאיתנו בפירסומת אטרקטיבית להיות חרדתי ולכן בלענו גלולה והפכנו לחרדתיים מה שיותר סביר להניח הוא שחווינו דברים מסויימים שהביאונו עד הלום גילינו שאפשר להיות מצולקים לתמיד מחוויות קשות גילינו שרגשות הם הביטוי המכאיב שחוויות היומיום משתמשות בו, ולעיתים היה עדיף שהם פשוט ייעלמו גילינו שדברים קורים לנו בלי קשר להיותנו טובים אל העולם, וכן - אנשים אדיבים ומתחשבים נרמסים ע"י מאבקי כוחות שיש בכל מקום. הפציעות שחווינו הובילו לכך, נפצענו בשל רגישות ופחות מידי עור של פיל, אם היו עושים אותו סקר לחיות גם החיות העדינות יותר היו מעידות על חשש רב יותר וראיה פחות אופטימית מהחיות הגדולות החזקות והמהירות. סקר אצלנמלים היה מעיד שגם כשדורכים על חצי קהילה, כל שנותר לחצי השני הוא לעקוף את הגופות ולהמשיך לעבוד במרץ. אני מסכימה עם קודמתי שכתבה שאלה החיים וצריך להמשיך לשרוד אני רק מבקשת להוסיף שלמרות שזו גם השקפתי אני משתדלת להרפות מן החרדות ולהינות בדרך ומה שיקרה, יקרה. (ולא, לא תמיד מצליח לי)

למעלה