סכום שבועי

hatzilonit

Member
מנהל
סכום שבועי

מה קורה? מה חדש? איך עבר השבוע?
מה הטריד או שימח?

ואל תשכחו להוסיף שיר שאהבתם

0כריס0

New member
שבוע עבודה של יומיים, זה כבר טוב

אני אפעל בשיטת הסנדויץ, טוב-רע-טוב
טוב -
סוף סוף סיימתי את כל החובות לתואר ואני אמורה לסגור את זה בראשון

רע -
להיות מבוגר כולל בתוכו הרבה יותר מדי טפסים והתעסקות בירוקטית

טוב -
חברה צרבה לי דיסק של הלהקה שאני הכי אוהבת, זה כיף לקבל מתנות מלאות מחשבה

ושיר שלהם
https://youtu.be/4Z9b2HiW_L8

שלומות

איפה האייקון של המכשפה?!!!

קיצר, נעדרתי מהפורום די הרבה זמן ^_^

היתה לי תקופה קצת קשה ומאכזבת בעבודה שהכניסה אותי לסוג של חוסר חשק להכל.

לפני כשבועיים נפל לי האסימון שבעקבותיו עשיתי כמה החלטות:
1. עבודה:
- לא הולכת להשקיע שעות נוספות בעבודה. לא הולכת ללמוד יותר ממה שאני יודעת עכשיו. לא רק שהם לא מאפשרים את זמן הלימוד, הם גם מסרבים להוסיף כח אדם.
אם לא אכפת להם שאני הורסת את הבריאות ומאבדת את הזמן הפרטי שלי, אז לי לא אכפת מהם.
- עושה את העבודה שלשמה שכרו אותי: מענה טלפוני + עזרה ראשונית ומהירה ללקוח (לא יותר מ- 20 דקות).
- זמן השהות שלי בעבודה: 8:30 - 17:00 (גג עד 17:30)
- הפסקת צהריים מלאה במטבח או איפה שהוא רק לא ליד העמדה.
- מה שלא הספקתי בגלל עומס בטלפונים ומחסור באנשים - לא בעיה שלי.

2. ADHD:
- בעקבות התדרדות הבריאות (שחלק מזה היה אשם גם הטיפול עצמו) הטיפול הופסק לאלתר.
- מה שגם שכנע אותי היה אותו אסימון שנפל: אין צורך להשקיע במקום עבודה ששם רגליים ולא מאפשר לעשות עבודה כמו שצריך.
אם התנאים גם ככה בלתי אפשריים, אז אין תועלת בטיפול. להיפך - הוא רק מזיק.
- אקח ריטלין באופן נקודתי ומוגבל לדברים חשובים כמו שיעורי נהיגה, ראיונות עבודה, מבחנים ושות.

מהרגע שהפסיק להיות לי אכפת, זה הוריד הרבה לחצים ועצבים והתחלתי להרגיש הרבה יותר טוב ויותר חיובית.
רק שעדיין לא הצלחתי לחזור לציורים וזה די מרגיז אותי. כך, שאני אפילו שוקלת לקחת איזה חודש וחצי - חודשיים חל"ת או אפילו להתפטר אם לא יאפשרו XD
הבעיה שאלוהים שונא אותי. בכל פעם שאני לוקחת חופש - הוא דואג שיהיה חמסין ואין לי AC בדירה.
אז אני די חוששת לקחת חופש כזה ארוך, כשהקיץ אוטוטו מתחיל פה

שיר שאהבתי:
https://www.youtube.com/watch?v=XTt1kMoJZ3I

k500

Active member
מנהל
אין יותר אייקון של מכשפה, העלינו את הסוגיה כאן

ואז גם נעלמת, מה שהפך את זה למוחשי

נקווה שתרגישי טוב יותר ושהתקופה הזו תעבור. לפעמים קורה שיש לנו פסקי זמן בחיים (גם מהפורום), לפעמים זה נדרש כי צריכים להתנתק ולהתרחק מדברים, גם קרובים.

שלומות בינתיים

k500

Active member
מנהל
בתפוז החליטו להעלות את המכשפה על המוקד

ולבטל את האייקון הזה יחד עם עוד כמה אייקונים אחרים במסגרת ה"רפורמה" הגרפית מלפני כמה חודשים.
היה בלאגן גדול והתמרמרות, מלחמות לא קטנות של מנהלי הפורומים והצליחו אמנם להחזיר את רוב האייקונים, אבל המכשפה, לא שפר גורלה ואנחנו מבכים את אובדנה יחד איתך

p019

New member
התגעגענו

שמחה שסוף סוף גילית שלמקום העבודה שלך לא הכפת ממך.
ולכל העובדים והעובדות שם בחוץ - זה נכון ל99% ממקומות העבודה. לא רק למקום עבודה של המכשפה בלי האיקון.
עם יש לחץ בעבודה - זה כי אין מפסיק עובדים. זו לא אחריות של העובדים לפצות על זה. זה אחריות של המעסיקים.
המקרים היחידים ששווה בהם בכל זאת להשקיע הם:
א. אתם ממש נהנים ממה שאתם עושים בעבודה - ואז תגידו תודה שמשלמים לכם על זה ותמשיכו.
ב. השקעה תחזיר את עצמה בעתיד = קידום אפשרי (בתוך ומיחוץ לחברה בעיקבות מה שלמדתם בעבודה)
&nbsp
בכל מקרה אחר - בין 40 כבר צריך להבין את זה - למקום עבודה שלכם לא הכפת מיכם.

זה לא שלא אכפת מהעובדים. פשוט מוסר העבודה שלהם שווה אפס

בארץ, את תראי את כולם משקיעים, לכולם חשוב ולכולם אכפת. מי שלא - מהר מאוד מוצא את עצמו בחוץ.
ככה זה היי טק בארץ. את תטחני שעות, תשקיעי, כי דבר ראשון, זה יבטיח שלא יפטרו אותך בקיצוצים, ודבר שני, לא תהיי זכאית בכלל לדרוש העלאה.
את גם תראי דוגמא אישית מהבוסים וזה מחלחל כלפי מטה. בארץ - זו תחרות!

לעומת זאת,בעבודה אצלי, והבנתי שזה "נורמה" כאן, הבוסים מנצנצים (אין תחרות, לאף אחד לא אכפת. אין את העניין של "להוכיח את עצמך"). או לא ממש דואגים שמישהו יחליף אותם אם הם נעדרים וצריך לעשות Escalation.

מצאתי את עצמי די לבד איזה כמה ימים טובים, כל הטלפונים עלי, ודווקא אז היו מקרים קריטיים שהיה צורך מיידי של Escalation.
בלי תמיכה בלי בוסים, בלי טכנאים בכירים שייקחו על עצמם את התפקיד (היו אצל לקוח או שפשוט לא רצו לעזור). וזרקו אותי ככה. שאחפש את עצמי עם לקוחות עצבניים וכועסים.

וזה הקש ששבר את גב הגמל.

p019

New member
אני לא בעד התרבות בארץ

אין סיבה שמישהו יעבוד 12 שעות ביום.
אם יש צורך כזה זה אומר שצריך עובדים.
וכשאנשים עובדים כל יום 12 שעות ביום הם לא באמת עובדים - הם שותים קפה, לוקחים הפסקות. כי אי אפשר לעבוד כל יום 12 שעות.
ואז כשיש משבר ובאמת צריך שאנשים ישקיעו יותר אתה כמעסיק לא יכול לקבל את זה כי יש לך עוסף של עובדים שחוקים שכבר לא נשאר להם מה לתת יותר.
&nbsp
ואולי לבוסים, כבני אדם, אחפת מהעובדים, אבל למקום עבודה, כגוף שהמטרה העיקרית (אם לא היחידה ברוב המקרים) זה לעשות כסף, לא החפת מהעובדים.
&nbsp
בקשר למקום עבודה שלך, איך שאת מתארת אותו, לא ברור איך הוא מחזיק מעמד.
&nbsp
בכל מקרה, אני בעד שתורידי את הראש, תעשי את העבודה שלך ולא יותר, ותימצאי כבר עבודה בתיכנות.

היי המבורגר תחזרי לארץ

כי את יודעת למה.
כי גם ככה לא משהו שם

וריטלין גילו שעשה לעכברים חורים במוח תזנחי זאת.
ולגבי העבודה צודקת
ובקיצור
תחזרי לארץ עכשיו

תוספת

בארץ ערבים רוצחים יהודים עם סכינים לאחרונה וראיתי באחת הנבואות שזה גם יכול להיות קשור לזה ואני חושבת שהמצב יחריף עוד אבל לא בטוח שתוכלי לחזור כשזה ממש יחריף לא יודעת מה יהיה המצב של קווי התעופה

k500

Active member
מנהל
שימי לב, קוסמת יקרה

יש דרך לומר דברים, בעיקר בפורום הזה, בטח ובטח נושאים שקשורים לפורום. אני מבין שיש לך דעות והשקפות על כל דבר, אבל זה לא המקום לכתוב אותן, בטח לא בהקשר של השירשור.
אם את לא יכולה להתאפק וממש ממש חייבת, יש פורומים אחרים לאקטואליה והוצאת קיטור, שם תוכלי לכתוב דברים כאלה חופשי או שסתם תיכנסי ל Ynet ותכתבי בתגובות. ההנאה מובטחת.

למעלה