סכום שנתי

מילקי110

New member
סכום שנתי

משהו טוב שקרה לך השנה : תיאו כמובן , כמה קילוגרמים פחות , הקבוצה ואחרון חביב הדירה .

משהו רע שקרה לך השנה : לא משהו ספציפי כרגיל דכדוך

התחדשות השנה : תיאו כמובן .

פריט/לבוש השנה : חצאית .

משהו שאתה מצפה לו בשנה הקרובה : מקווה מאד להכיר מישהו ושתהיה לי זוגיות .

משהו שאתה לא מצפה לו בשנה הקרובה : הדכדוך וכל השדים . ואני מקווה שאולי ייצא לי גם לחליף עבודה ובשביל שזה יקרה אני צריכה להחליט מה מעניי אותי ואני לא יודעת

עדיין .. ומעניין האם אי פעם אדע ?

אדם שעשה לך את השנה : פגשתי מספר אנשים מעניינים כמו החכמה ואנשים בקבוצה .. צריך שתהיה שאלה היצור הביולוגי שעשה לך את השנה ואז תהיה תשובה

קלה : תיאו . אני מעדיפה אותו על פני הרבה אנשים שאני מכירה.

אדם שהרס לך את השנה : הדיאטנית , המנתח את כל התהליך עברתי לבד ללא עזרה של אף אחד , וכמו כן הם גורמים לי להרגיש כמו כלום , ושזה לא משנה

כי אני לא שייכת לאף מקום ..

אדם שאתה רוצה לפגוש בשנה הבאה : מקווה לפגוש את בן זוגי סוף סוף .. הייתי אומרת בעלי אבל זה נראה לי כמו חלום אז אומר רק בן זוג\חבר ..

תמונת השנה : אני בחצאית לא בגלל שזה מהמם , אלא בגלל שלא האמנתי שאי פעם אוכל ללבוש חצאית , ואני מורחת לעצמי לק בציפורניים של הרגליים ..

התוכניות לשנה החדשה : יש משפט שאומר : אדם מתכנן תוכניות ואלוהים צוחק ".........

ולסיכום, איך עבררה עליך השנה : לא קלה אבל בסדר , בסדר יחסית .. בעיקר בגלל תיאו הוא המתיק , וכמובן הירידה במשקל .

מסקנת השנה : בלי חיות אי אפשר לחיות .( ויש משפט נוסף : אני על בעלי חיים , והכוונה במשפט האחרון זה שכפי שיש אנשים שהם על סמים כך אני על בעלי חיים

תמיד הייתי על בעלי חיים אבל כיום אני מרגישה את התרומה הגדולה שיש להם .. חיי עם תיאו ובלעדיו הם לא אותו דבר .תמיד אהבתי בעלי חיים אבל עכשיו עוד יותר )

למעלה