היי לכולם, לאחרונה אני מנסה לשדרג את המטבח שלי ולהקפיד על הכנת מזון בריא ומזין יותר. נתקלתי בדיונים רבים על חשיבות השימוש בכלי מטבח איכותיים, ובפרט על החשיבות של סכין לקיצוץ בשר מקצועית אשר מיועדת בדיוק לקיצוץ וחיתוך בשר.
רציתי לשאול מניסיונכם:
רציתי לשאול מניסיונכם:
- האם יש הבדל אמיתי בין חיתוך בשר בסכין מקצועית לעומת סכין רגילה מבחינת שמירה על ערכים תזונתיים?
- האם החיתוך הנקי והמדויק משפיע על איכות הבישול ובעקבות כך על ערכו התזונתי של המזון?
- האם יש המלצות לסוג סכין ספציפי שיעזור בהכנת ארוחות בריאות יותר?