סכיני גילוח ג'ילט

no nick7

New member
סכיני גילוח ג'ילט

שלום.. הסכין גילוח שלי נשבר לכן החלטתי לבדוק אם יש משהו יותר טוב אני מתלבט בין הפיזוון פאוור של ג'ילט לבין גילט פיוזן פאוור פנום מה ההבדל בינהם? והאם אני יכול להשתמש בפוואר פנום גם עם הסכינים של הפיוזן פוואר הרגיל?

בציר63

New member
ג'ילט ו"חסכוני" לא נכנסים באותו משפט

ג'ילט מודים בעצמם שהמחירים של מחסניות הסכינים שלהם יקרות בצורה מחפירה. אני לא יכול לעזור לך לבחור בין הסכינים שהצגת אבל אם אתה רוצה לחסוך יותר מ-80% מעלויות הגילוח השוטפות בנוגע לסכינים, תקרא בקומונת הגילוח שפתחתי לגבי סכיני DE ותערים: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=36163 עלות חפיסה של 10 סכיני DE אפשר למצוא בפחות מ-15 שקל לעומת מחיר של יחידה אחת של ג'ילט (חפיסה של 8 עולה 125 שקלים בערך). לטעמי יש רק חסרונות בראשים המסתובבים ושאר הפירוטכניקה של ג'ילט ומתחריה.

בציר63

New member
"הרבה יותר"? זה תלוי במיומנות

אני מסכים שיותר קל לעשות נזק עם DE מאשר עם סכין מודרנית - הטכניקה הנדרשת עם DE דומה יותר לליטוף. כל עוד מקפידים על תנועות קצרות ורכות, מקבלים גילוח חלק ללא שום תופעות לוואי. אבי ז"ל היה מצליח להחתך עם מכונת גילוח חשמלית, שלא לדבר על דגמי הסכינים השונות של ג'ילט מסנסור ועד בכלל. יש אנשים עם ידיים שמאליות שעבורם באמת DE לא מומלץ אבל למי שיש כושר ריכוז נורמלי ומיומנות מוטורית סבירה, הגילוח ב-DE הרבה יותר מהנה, עם עור חלק יותר שגם מחזיק יותר זמן כך ובמחיר מזערי לעומת האופציות האחרות.

למעלה