סכם אקדמי

baladi

New member
סכם אקדמי

האם סכם ע"פ ממוצע תואר ראשון ופסיכומטרי מבטל את משקל הבגרות? תודה

baladi

New member
ע"פ הטכניון לא

ע"פ הטכניון (באתר הרישום והקבלה), ע"מ לחשב סכם לבעלי תואר אקדמי יש להזין את ציוני הבגרות בנוסף לציון התואר. http://ug.technion.ac.il/admissions/calc/calc_set.html

לא נרשמתי לטכניון

ככה שאין לי מידע ממקור ראשון, אבל לפי מה שהבנתי, מתחשבים בממוצע התואר ובפסיכומטרי. יש כאן כמה שנרשמו לטכניון עם רקע אקדמי, אני בטוחה שהם ידעו יותר טוב ממני.

התחילו, אבל ממש מעט

ב14 לחודש. כרגע הטכניון מושבת לחלוטין בגלל המצב, ככה שאין כל תזוזה נוספת בינתיים.

סבT

New member
ואם מדובר בשנת לימודים אחת?

ולא תואר שלם. אם אחרי שמסיימים שנה אחת של לימודים אקדמאיים ואחר כך מנסים לעבור לרפואה - הסכם שנלקח בחשבון הוא ממוצע המבחנים+ פסיכו'/ בגרות+פסיכו'/ המיטבי ביניהם? האם יש חשיבות באיזה מוסד לומדים לפני המעבר לרפואה? סליחה על הפצצת השאלות :)

עם שנת לימודים אחת אפשר להתקבל

רק לתל אביב, ושם לוקחים את מה שנותן לך את הסכם הכי גבוה, אלא אם נרשמים עם רקע אקדמי של מדעי הרפואה בתל אביב, שאז מתחשבים רק ברקע האקדמי והפסיכומטרי, ולא בבגרויות. לא ידוע לי על העדפה של מוסד מסוים, מה שחשוב זה בעיקר הממוצע.

סבT

New member
ועוד שאלה...

נניח שעושים מספר קורסים ללא לימוד לתואר (באוניברסיטה הפתוחה למשל - אני לא יודעת אם מאפשרים לקיחת קורסים בדידים במוסדות נוספים). האם מתחשבים בציונים של הקורסים האלו באופן כלשהו בקבלה לרפואה? האם ניתן לקבל בזכותם פטור מקורסים בשנה א'? אני מתכננת לקחת כמה קורסים בפתוחה בשנה הבאה, סתם כדי לא לתת למוח להתנוון, ומעניין אותי האם במידה והסיליבוס שלהם יהיה דומה לקורס שלומדים ברפואה אני אקבל פטור... האם גם באוניברסיטת תל אביב יש אפשרות ללמוד לקורס בודד או שניים ללא מסלול מסודר? תודה :)

כן, מתחשבים בזה עד כמה שידוע לי

לפרטים מדויקים ולשאלות על פטורים, כדאי להתקשר לפנינה: 03-6406053.

baladi

New member
האם יש כאן מישהו/י הלומד בטכניון...

האם יש כאן מישהו/י הלומד בטכניון (רפואה כמובן) לאחר שסיים תואר ראשון? אם כן, שאלתי היא: האם יש חשיבות לציוני הבגרות או רק ע"פ ממוצע תואר אקדמי ופסיכומטרי? תודה

למעלה