סכמש של היום האחרון...

סכמש של היום האחרון...../images/Emo140.gif

אגב, סכמש יכול להיות גם- סיכום שנה
הסיכום היום יהיה קצת שונה. בכל זאת, תאריך מיוחד [אגב, בן דוד שלי חוגג היום 4 שנים תמימות
]. אז מה היה לנו השבוע
מממ לא הרבה תאמת
אני נסעתי לטיול ולא הייתי פה, דנה נחסמה על ידי [סתם דנוש. לאב יו
], שירן נסעה לגדנ"ע כי היא טיפשה שלא מקשיבה לאלוהי- סליחה, אלירן.
[עדי בבקשה לא לסקול אותי. איש באמונתו יחיה] וזהו. שבוע משעמם למדי. כן, אנשים פתחו שרשורים, שאלו שאלות, דיונים, חוליות חלשות, אין לי כוח להביא קישורים. אם אני יכולה לרדת על העכבר קצת למטה, גם אתם יכולים
זה לא כואב. רק לדנה זה יכאב, כי האיבר היחיד שלא כרתתי לה זה האף...
ובכל זאת, מדברים פה על הפרויקט. הפורום עצמו נפתח רק השנה. בהתחלה אלירן הקים אותו, ואז שירן הצטרפה, האדימה אותי כמו שהיה צריך להיעשות עוד מההתחלה[
], וכיאה לאישה בישראל, השתלטה על הניהול וזרקה את אלירן החוצה
אחרי כמה זמן, תפוז הבינו שיופי זה לא מספיק כדי לנהל פורום כל כך מיוחד כמו שלנו, אז איילת הצטרפה, ואם אתם שואלים אותי, היא אולי השפויה היחידה פה
בשביל הפרויקט עצמו, אני חושבת שזו הייתה שנה מוצלחת מאוד. פרסים, תקליטים, הופעות בחו"ל... וזמרת מהפרויקט עזבה את הקן החמים שמצאה לה בראסטות של רייכל, ופתחה בקריירת סולו משלה, והוציאה דיסק שבהחלט שווה שמיעה לדעתי
מאיה אברהם, כמובן.
קצת מידע על הפורום
יש לנו ~תופים~ 29 עמודים בארכיון!!
תאריך פתיחת הפורום הוא ~גיטרה~ ה-27.3.2005
הפורום נפתח, כמובן, בזכותי
אני פרסמתי בפורום משוב הודעה שצריך לפתוח לפרויקט פורום, ואלירן ציית לי
הפורום הפתח בשעה 12:44
הלוגו של הפורום עוצב בידי WORLRL. איפה הוא עכשיו?
ואם כבר הלוגו, עידן רייכל הוא זה שבחר אותו
כרגע, זהו. בהמשך השבוע אני אנסה לעשות עוד דברים
שבוע טוב ושנה מקסימה לכולם!

One G

New member
כל הכבוד! ../images/Emo13.gif

שתהיה שנה מעולה!! אני לא אסקול. כאמור, איש איש באמונתו יחיה. מזל טוב לבן דוד שלך.
ואיזה כיף לשירן!! גם אני רוצה גדנ"ע שוב!!
שבוע טוב

willo1

New member
תעשי לי טובה

חרא של דבר. בעצם אוי לא. אבל כל מה שיכולתי לחשוב עליו שם היה

Saffron

New member
תודה על הסיכום! ../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

Happy new year לכולם.

אחותי.

אני אוהבת אותך. באמת :) ואם את רוצה- קחי את האף שלי. אני בהחלפט לא אוהבת אותו. חוצמזה, אני חושבת שאני היחידה פה שעברה את ה-18, וכבר חתמתי על כרטיס אדי (תרומת אברים), אז אני תורמת לך אותו. את לא צריכה לשלם. שתהיה לנו שנה ממש מגניבה חברים, עם הרבה הופעות והרבה פרויקט וכיוצא באלה. :) בובה- סחתיין על הסכמ"ש. יצא מקסים למדיי. :) וסתם כזה, אוף דה רקורד.. 27.03.05? אחלה תאריך. יצפאן אמר לי שאני הקמע שלו :)

למעלה