סכמ"שון

סכמ"שון ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

The Fantasy

New member
עונהההה

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: SIASL,CTTE שיר השבוע: כל מיני...לא משהו ספציפי להקת השבוע:30 אלבום השבוע: החדש של אמינם...ממש טוב!!! מאכל השבוע: מקרוני עם גבינה, בלינצ'ס, פיצה של בת דודה שלי. קיצר דברים משמינים טילים. משהו טוב שקרה השבוע: אשדוד אצל חברה שלי ובת דודה שלי, וכמובן מפגש עם אהובותיי
משהו רע שקרה השבוע: התייבשתי בסופ"ש ועשו לי אינפוזיה ותוך כדי חטפתי התקף ממש מפחיד וזה לא היה כיף
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "קנבס"
המבין יבין!!
אתר השבוע: פייס, טוויט ספר/סרט/סדרת השבוע: קיק אס!! סרט אדיר!
תמונת השבוע : נשמה שלי!!!! הבן הקטן של בת דודה שלי.פשוט מדהים.מאוהבת בו. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חברה שלי חוזרת הביתה אחרי מלא זמן, עוד חברה חוזרת ממרכז אמריקה[!!] אחרי ארבעה חודשים שלא ראיתי אותה וזהו נראה לי. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):לא ידוע לי על משהו.

Why So Serious

New member
To the world of the mighty booooosh

השבוע שהיה: ארוך.... שיר השבוע של 30: Search And Destroy שיר השבוע: Victim- Avenged Svenefold להקת השבוע: Avenged Sevenfold אלבום השבוע: Nightmare מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: פגשתי את הבנות הכי מהממות בעולם
משהו רע שקרה השבוע: many many things. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "We are going to be alright"
אתר השבוע: הרשמי של יונייטד ספר/סרט/סדרת השבוע: The mighty boosh תמונת השבוע :
מוקדש לאופקיטה. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: קיסריה ושיזוף בייבי משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): להכשל בהיסטוריה..

DarkSecretLove

New member
Come with us to the mighty boosh

מאוהבת בך מינימי! זאת תמונה מהפרסומת..לנואל יש פשוט יותר מדיי מייקאפ ..פשוט יותר מדי XD

Why So Serious

New member
עזבי את המייקאפ! התלבושת צמודה מדיXDDD

ד"א אהובה, דלף הדיסק החדש של אבנג'ד. אם תרצי אני אשלח לך. יש שיר אחד שג'ימי שר, מצמרר עד דמעות..

DarkSecretLove

New member
כן אני קצת בוכה כמו מפגרת

לא יכולה לשמוע אותו..כשהוא צועק ב2:02 ...קשה...מאד קשה לי...

Why So Serious

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

מעניין מתי נוכל לשמוע את זה כמו שצריך, אני לא סיימתי לשמוע את השיר

שיהיה שבוע נעים ומבורך!

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: search & destroy שיר השבוע: nightmare - avenged sevenfold not afraid - eminem להקת השבוע: ^ אלבום השבוע: לא ממש שמעתי השבוע מוזיקה. מאכל השבוע: משקה של בין
משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
משהו רע שקרה השבוע: כאבי ראש מטורפים! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: הסוד, ממש נכנסתי לספר הזה. וי, סדרה מעולה. תמונת השבוע: אין לי על המחשב הזה. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: פרק של טרו בלאד! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): יותר הגיוני, אבל בעקבות הסוד, לא מתעסקת במחשבות האלו.

DarkSecretLove

New member
"שורה-חכמה"

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: NIght of the hunter ותמיד יהיה
שיר השבוע: Gary numan-Cars!
להקת השבוע:Kasabian אלבום השבוע: Queen of the damned soundtrack מאכל השבוע: סושייי!!!! משהו טוב שקרה השבוע: המפגש המדהים שהיה,ולהסתובב בתל אביב עם החברים ההזויים שלי..הטיילת הייתה פשוט מצחיקה משהו רע שקרה השבוע: כשדנלה אמרה לי שהיא הברמבם..אני חושבת שנפל לי הלב ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "Exuse me lady do you know a good plave to sit in?" "אחי אתה יכול לדבר עברית" מה שקורה בטיילת הזו היה כל כך הזוי XD אתר השבוע: ציפורה בהחלט ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-קן הקוקיה,סרט-ברונו תמונת השבוע : האושר!! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לנסות ללכת לעשות תאוריה ולסיים את העסק עם הטאגים האלו
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):..שאני אהיה עצלנית כמו כל שבוע ולא אלך לעשות את הדברים שרשמתי למעלה.

Why So Serious

New member
יא אני עכשיו לומדת לתיאוריה

בואי נגשת רוחנית ביחד ונעבור רוחנית ביחד

אני

השבוע שהיה: נחמד שיר השבוע של 30: CTTE שיר השבוע: לא היה לי אחד כזה להקת השבוע: המממממ.... florence נראה לי אלבום השבוע: הפסקול של eclipse מאכל השבוע: רביולי משהו טוב שקרה השבוע: מפגש, שתיית שחרור, עוד משהו שאני לא יכולה לספר לכם עליו משהו רע שקרה השבוע: אחותי נזכרה עכשיו להגיד לי שהיא לא באה להופעה של 30, ואני לא יודעת מה לעשות עם הכרטיס ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: המממ.. אין משהו מיוחד אתר השבוע: תפוז ספר/סרט/סדרת השבוע: ג'יין אייר - שרלוט ברונטה/ הפסיפיק/ eclipse/ שושולת טיודור תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: מקווה שיהיה טוב, יש לי הרבה מה לעשות משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: המממ.. לא אוכל לגלות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא יודעת

A Modern Myth

New member
שנים לא הייתי פה...

ככה זה כשתפוז והמחשב המקרטע שלי ממש לא מסתדרים יחד! השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Buddha For Mary שיר השבוע: Coldplay - Talk, Damien Rice - The Blower's Daughter, Citizen Cope - Sun's Gonna Rise להקת השבוע: היה לי שבוע קולדפליי במיוחד, אז... אלבום השבוע: X&Y מאכל השבוע: פריכיות עם גבינה לבנה! משהו טוב שקרה השבוע: שאפשר למחוק עוד שבוע עד להופעה משהו רע שקרה השבוע: חם! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: כל הליריקס של קולדפליי האמת אתר השבוע: טוויטר ספר/סרט/סדרת השבוע: סוף סוף ראיתי את Mr. Nobody, ואני חייבת לראות אותו שוב ובדחיפות! תמונת השבוע : ג'ארד בkilt! השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיהיה אפשר למחוק עוד שבוע עד להופעה!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיהיה חם יותר מעכשיו. איכס

maya254

New member
השבוע שלי! :)

שיר השבוע של 30: Search&Destroy שיר השבוע: אם לא שלושים.. אז Pink Floyd- Wish You Were Here להקת השבוע: ברור ש30! אלבום השבוע: TIW! מאכל השבוע: עוד פעם קוסקוס חח מאכל מנצח! משהו טוב שקרה השבוע: הבאתי את הכרטיס של 30! משהו רע שקרה השבוע: גיליתי שהביאו לי כרטיס אפור! הדרן האלה פשוט מטומטמים.. שוב צריכה לחזור לת"א חח ציטוט שאפיין את השבוע\עשה לכם את השבוע: "מה זה, מה את הודית?!" "לא סתם.. יצא לי חצ'קון" :)) אתר השבוע: הפורום :) ספר\סרט\סדרת השבוע: כוכב נולד? :O תמונת השבוע: אחח איזה חמדמדים! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שייגמר, שבוע הבא חו"ל חחח משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: אממ אני צריכה לחשוב על זה חח :))

למעלה