סכמ"ששש.

fat lip

New member
סכמ"ששש. ../images/Emo120.gif

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: + שאלה לפסח: בעד מפגש? שיהיה לכם אחלה סופ"ש מאדרפאקרס

אהבתי את התמונה../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פאניק? יש הרבה >< מהדיסק החדש בקיצור. שיר השבוע לא של פאניק? אין
אמן\אלבום השבוע? פאניק סרט\סדרת השבוע? הדוגמניות
ציטוט השבוע? זה מהצגת תיאטרון שהילדים בכיתה שלי עשו: פרחה א': מה את עושה פע? פרחה ב': מחפשת את בעלי ואת? פרחה א': גמאני פרחה ב': אה אני אעזור לך למצוא אותו. איך הוא ניראה? פרחה א': סתם קוף שמן ומכוער כזה. איך שלך? פרחה ב': שלי בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות ~שקט~ פרחה א': עזבי את בעלי, בואי נחפש את בעלך. זה היה מצחיק בהצגה
משהו שעשה לך את השבוע? נמנמ. התרום חופש?
תוכניות לשבוע הבא? יומולדת
תמונת השבוע: + שאלה לפסח: בעד מפגש?

panci thet i

New member
DD: עונה נה נה...

נהנהנהנהנההה....*שמחה* (ולא יודעת למה..) ^^ יאללה מגיעים לסיכום: שיר השבוע של פאניק? mad as rabbits !! שיר השבוע לא של פאניק?Rihanna - Don't Stop The Music אמן\אלבום השבוע?^^ לא דעת.. סרט\סדרת השבוע?O: אין ציטוט השבוע? XD "עופו מפה" משהו שעשה לך את השבוע?D: שומדבר תוכניות לשבוע הבא?><" עמנואל (....?) תמונת השבוע: + שאלה לפסח: בעד מפגש? D: בסדר..למרות שאני לא יבוא

3has3

New member
../images/Emo153.gif אוקייק

שיר השבוע של פאניק? דה גרין ג'נטלמן
ואיי רייט סינס D:
שיר השבוע לא של פאניק? הוו ביוטיפול אין בלו של אלסנה ומלא של סימפל
אמן\אלבום השבוע? פריטי. אוד וסימפל פלאן של סימפל פלאן OOOOOOO:
סרט\סדרת השבוע? הוו ארתור
ציטוט השבוע? חברה שלי באה אליי כמעט כל יום והביאה לי שיעורים... וביום רביעי היא הייתה אצלי באחת ככה... בארבע היא שואלת אותי במסנ:"רוצה לבוא איתי לנוער העבוד אני לבדי לבדי" אני:"אמ, דניאלי, אני חולה
" היא:"אה, תרגישי טוב" ווהוו מעט טקט
משהו שעשה לך את השבוע? יום ראשון XD הוו זה היה יום מצחיק ;;
תוכניות לשבוע הבא? אמממ שיעורים
לא התחלתי כלום ;;
תמונת השבוע:
XDDDD אין לי מושג איך זה הגיע לי לפלאפון ;;
+ שאלה לפסח: בעד מפגש?
אבל אני לא אגיע ;;
הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
D:

שיר השבוע של פאניק? הממ.. הרבה XD; שיר השבוע לא של פאניק? X אמן\אלבום השבוע? פאניק, פו"ב. סרט\סדרת השבוע? X ציטוט השבוע? המורה לספרות, עדנה: "אני דומה לציפי שביט בתקופה השמנה שלה". ילד אחד: "מה פתאום, עדנה, את דומה לבר רפאלי" XDDDDDD עדנה: "אני זוכרת שלימדתי ילדים בפנימייה צבאית, אני זוכרת שהבאתי להם משפט, אני לא אשכח אותו בחיים, רגע, איך זה הלך?" XDDDDDDDD *צפצוף פלאפון בשיעור* עדנה: "המיקרוגל של מישהו מצפצף" XDDDD אחי: "יש לי טורכי - ואני לא אהסס להשתמש בו!" *בוםבוםבום מהמטבח* אמא: "מה אתה עושה?" אחי: "חותך תפוח". אני: "יופי! שומעים בומים, 'מה אתה עושה?' 'חותך תפוח'! העולם מתפוצץ בחוץ, 'מה אתה עושה?!' 'חותך תפוח!'". אחי: "נראה לי שהסכין מקולקל - הוא לא חותך". אני: "הנה עוד גראולינג". אחי: "אולי תפסיקי לתת לי שמות של חומר בניין?" XDDDDDDDDDDD חברה שלי, נטע: "ממני, מדני וממך אני הכי גבוהה". אני: "ואני הכי בינונית" XPP משהו שעשה לך את השבוע? דני ונטע D: תוכניות לשבוע הבא? X תמונת השבוע: X + שאלה לפסח: בעד מפגש? כמובן!

chen010189

New member
:pP

שיר השבוע של פאניק? אין X: שיר השבוע לא של פאניק? אמינם-8 מייל אמן\אלבום השבוע? אין סרט\סדרת השבוע? שני סרטים חובה צפיה!!! "נולדו שווים" ו"האשם"..אם בא לכם להיות מרותקים למסך ציטוט השבוע? "די והותר" ויש מאחורי זה סיפור,אז בשבילי
משהו שעשה לך את השבוע? הקנייה בסושף וזה שאבא שלי התלהב ממקצפות שוקולד שהכנתי אתמול, הוא אכל את כל ה6 שיצאו נורמליות!! (השאר נשרפו :( ) ולא הפסיק לרמוז שאני אדאג לעוד סטוק!! יודעים איזה תחושה טובה זה עושה? DD: תוכניות לשבוע הבא? להירשם לקורס קריינות/קונדיטוריה(מה שנפתח קודם), לאפות דברים אחרונים לפסח D:, לקנות קרם פנים וקרם ידיים חדשים, למצוא עבודה או יותר נכון קודם להיות החלטתית אחרת בחיים אני לא אמצא תמונת השבוע: אין + שאלה לפסח: בעד מפגש? כבר חודש אני מחכה לאחד כזה!!!

fobnikit

New member
|help!../images/Emo15.gif

קודם כל אני צריכה עזרה!!!! נמחקו לי מלא מלא מלא [......] שירים של פאניק כמעט כולם
מישהי יכולה להוסיף אותי ולשלוח לי ? 214988675 שיר השבוע של פאניק? הכל נמחק
שיר השבוע לא של פאניק?טריילר =פו"ב אמן\אלבום השבוע?X סרט\סדרת השבוע?אחת שיודעת ציטוט השבוע? X משהו שעשה לך את השבוע?עדנית ואורטל תוכניות לשבוע הבא?אילת....
תמונת השבוע: + שאלה לפסח: בעד מפגש?כל כךךך רק אחרי התאריך 21 כי אחרת אני לא יכולה לבוא .או לפני ה18

DontWakeMeUp

New member
שאאאאלום D:

שיר השבוע של פאניק? I Have Friends In Holy Places
חולה על השיר הזה
שיר השבוע לא של פאניק? לא יודעת הרבה.. D: אמן\אלבום השבוע? פאניק [כמובן] ולא היה ממש הרבה. לא היה לי זמן לשמוע מוזיקה בכלל
סרט\סדרת השבוע? לא יודעת. ציטוט השבוע? היו הרבה מהמחנה פסח אבל אין לי כוח לכתוב D: משהו שעשה לך את השבוע? שומדבר. דיס וויק סאקס. תוכניות לשבוע הבא? חווופש D: ולעשות עבודות
תמונת השבוע: אקראי. + שאלה לפסח: בעד מפגש? כן. אבל לא בטוח שאני יבוא. רוב הסיכויים שלא D:

ChocolateStar

New member
Love is the anwser<3

שיר השבוע של פאניק? אין ^^" שיר השבוע לא של פאניק? אממ...שירים של Famile Force 5 אמן\אלבום השבוע?Family Force 5 סרט\סדרת השבוע?משו על אמא זקנה ובתה בת ה13...וכל החיים. ציטוט השבוע? ציצי D: משהו שעשה לך את השבוע?ציצי? תוכניות לשבוע הבא?ציצי! תמונת השבוע:אניD: משמאל. + שאלה לפסח: בעד מפגש? בעד אבל אני לא יהיה שם;;

PUMPKIN juice

New member
בלופ. ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? דה גרין ג'נטלמן, ליינג.
שיר השבוע לא של פאניק?MIA-אוונג'ד, פור אבר אור נבר- סינימה ביזאר.
אמן\אלבום השבוע?פאניק
סרט\סדרת השבוע?לא יודעת
ציטוט השבוע? ~אני וחברה מבריזות משיעור ואנחנו רוצות ללכת למקום כלשהו, בלי שמורה מסויים יראה אותנו[שקוראים לו אלדד]~ חברה שלי:"רק שאלדדי לא יראה אותנו." פתאום משום מקום הוא מופיע[!!] ואז אנחנו דופקות ריצה XD;
משהו שעשה לך את השבוע?התחלתי לדבר עם החברה שרבתי איתה, חברה שלי וידיד שלי נעשו חברים והם כאלה מושים ביחד
תוכניות לשבוע הבא?לשפר מצב-רוח, להשלים עם החברה שלי :)
תמונת השבוע:~מתה~
+ שאלה לפסח: בעד מפגש?בטח!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה