סכמ"ש אחרון ל-2013!

ערן1987

New member
סכמ"ש אחרון ל-2013!

להתראות 2013!

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: היה אחלה באופן כללי. :)
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו ששווה להתעכב עליו (כל הזכויות שמורות לנדב
)
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שתמשיך לי ההרגשה הטובה.
התחדשות השבוע: הספר "דקאמרון" של בוקאצ'ו (קלאסיקה, אני רוצה לקרוא אותו מתישהו השנה), התרגום החדש של "מנון" ו"לכס" של אפלטון, והאוסף של אידית פיאף.
סרט השבוע: כרגיל - מלא סרטים. :)
* "ההוביט 2" - ראיתי בסופ"ש שעבר. אדיר, ואני רוצה להחמיא ליס פלאנט קניון איילון, שלדעתי זה אולי הקולנוע הכי טוב בארץ. ככה בונים אולם קולנוע במאה ה-21! סינמה סיטי, תתעוררו כבר על החיים שלכם!
* "העלמה שמבון" - סרט צרפתי מרגש ויפה על רומן בין בנאי נשוי למורה של הבן שלו. הסרט ממש נגע בי. כתבתי עליו ביקורת בבלוג.
* "משאלת מוות" - קאלט סבנטיזי עם צ'ארלס ברונסון. הרגשתי שזה יכול להימשך לנצח מרוב שהקונספט גדול (ארכיטקט פציפיסט שמחליט, כנקמה על רצח אשתו, לחסל שודדים רנדומליים ברחובות ניו-יורק), וגיליתי שאכן יש לזה ארבעה סרטי המשך
ארצה כמובן לראות אותם מתישהו.
* "ארבעה חודשים, שלושה שבועות ויומיים" - סרט רומני זוכה פסטיבל קאן. וואו. אין מילים מרוב שהוא חזק, אינטנסיבי ומזעזע. אחד החזקים שיצא לי לראות. הבימוי משוגע. המשחק מטורף. הכל כל כך חזק.
* "בלתי שביר" - של שאמאלאן. עשיתי לי מיני-מרתון שאמאלאן השבוע, והיה ממש כיף! זו צפייה ראשונה שלי בסרט הזה, והוא אחלה של סרט.
* "סיינס" - צפייה שנייה, חלק מהמיני-מרתון שדיברתי עליו. אני חושב שזה סרט מעולה. אני אוהב את המחווה שהוא עושה ל"הציפורים" ואת המסתורין המוזר שלו. כנראה הסרט האהוב עלי של שאמאלאן.
* "האיש שדינו נחרץ" - סרט צרפתי תקופתי מעולה, על יריבות בין שני כפרים יווניים בשנות ה-20 תחת הכיבוש הטורקי, ועוד כמה סיפורי אהבה ושנאה בין לבין. מעולה. זה של ז'ול דאסן, ואני מתכוון להשלים את כל הפילמוגרפיה שלו עכשיו אחרי שראיתי למה הוא מסוגל.
* "התרנגול" - בינתיים זה הסרט הכי טוב שראיתי של אורי זהר. אהבתי מאוד.
* "It's Alive" - סרט אימה טראשי מהסבנטיז על תינוק-מוטציה שנולד לזוג נורמטיבי, ומתחיל לרצוח אנשים ברחובות, כשהמשטרה מנסה באופן כושל לתפוס אותו
ומסתבר שיש לזה שני המשכים - חייב לראות אותם!
ואני חולה על השם של הסרט. איזה שם גדול!
* "הטוב, הרע והמכוער" - צפייה שנייה, ולראשונה על מסך גדול. נהדר, שלוש שעות שעוברות כמו כלום. כל כך מהנה.

סדרת השבוע: כרגיל -

ספר השבוע: "להישאר בחיים" של מישל וולבק. מדהים.
שיר השבוע: אידית פיאף - אני לא מתחרטת על כלום
אלבום השבוע: האוסף של אידית פיאף, האלבום של ריף כהן.
מאכל השבוע: אכלתי מלא דברים טעימים...קשה לבחור

ציטוט השבוע: ---
תמונת השבוע: טרי ריצ'ארדסון מצלם דוגמנית מקועקעת מגניבה.
תכניות לסופ"ש: הממ...היום עבדתי כרגיל. אח"כ מכון כושר. אח"כ שנ"צ קצרצר. אח"כ ארוחה עם המשפחה המורחבת. עוד מעט יוצא לפאב. מחר - עבודה, שינה, סרטים, קריאה. לא בדיוק בסדר הזה.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שנה טובה לכולם!

ערן1987

New member
יס פלאנט איילון

בית הקולנוע האהוב עליי ביותר בארץ!

צפית באחלה סרטים השבוע.. כמה מהם אתה צופה ללימודים וכמה סתם ככה?

השיר של אדית

Rud3 Boi

New member
הלווווווו

משהו טוב שקרה השבוע:הכנסתי כרטיס אשראי לאייטונז באייפון וסוף סוף קניתי רינגטון של שיר שאני אוהב!!!! סוף לצלצול הזה שיש לכולם!!!.
מה גם שאם אני מוריד אלבום, שיר, או כל דבר אחר באייטונז סטור, זה גם מוריד לי אותו באייפד, שזה גם מגניב.

משהו רע שקרה השבוע:
סבא של חברה קרובה שלי נפטר.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שכמה דברחם שאני מנסה לסדר יקרו כבר אוף.

התחדשות השבוע:
2 מכופתרות מהממות.

סרט השבוע:
משחקי הרעב. שבוע שעבר ראיתי את "התלקחות" ואתמול את הראשון.
קטניס הורסת.

סדרת השבוע:
להיות איתה
"תראה אותה רזה כמו אתיופית מסומליה" חח חזק

שיר השבוע: selena gomez - like a champion
אלבום השבוע:
britney spears - in the zone
מאכל השבוע:
שוקולד מריר - הדבר האהוב עליי.

ציטוט השבוע:
לא היה
תמונת השבוע:
ממממממ...

תכניות לסופ"ש:
לכבוש את העולם

אני ממש מתלבט אם לעשות קעקוע או לא....יש לי כל מיני רעיונות...

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
היה שבוע נחמד.
משהו רע שקרה השבוע:
יום חמישי. פשוט יום מזעזע, מהימים האלה ששום דבר לא הולך בהם.
שום דבר ספציפי, שיהיה שבוע טוב.
התחדשות השבוע:
יש לי שלט חדש לטלוויזיה. זה הדבר הכי מרגש שרכשתי לאחרונה

סדרת השבוע:
לא ראיתי כלום
גם לא סרט או ספר. רק מוזיקה השבוע.
שיר השבוע:
Beyonce ft. JAY Z - Drunk In Love, ושירי השנה שלי שחזרתי אליהם.
אלבום השבוע:
Beyonce - BEYONCE
מאכל השבוע:
אכלתי קיורטוש/קורטוש/איך שתרצו, זה לא משנה - העיקר שזה היה טעים!
ציטוט השבוע:
"I've been drinking, I've been drinking"

+ מבחר בדיחות שאני לא זוכר כרגע

תכניות לסופ"ש:
הייתי צריך מנוחה, וזה מה שעשיתי.

ערן1987

New member
וגם אני

משהו טוב שקרה השבוע:
קיבלתי העלאה בשכר - וו הו!

משהו רע שקרה השבוע:
הפאשלה שהייתה לי במוצ"ש שעברה ממש ביאסה אותי איזה יום-יומיים, זה היה מאוד מתסכל.. אבל לפחות קיבלתי הרבה עידוד מכמה חברים לעבודה וגם מהבוס שלי שאמר שהכל בסדר ושהוא עומד מאחוריי (לא נשמע טוב
) ועוד ועוד, אז קצת הרגיע את הבאסה :)

בערב ראש השנה החדשה אהיה עם חברה שלי ביחד אחרי שבשנה שעברה לא יצא לנו להיות ביחד, אז סוף-סוף יהיה לי עם מי להתנשק ברגע האמת

התחדשות השבוע:
בגלל שאני זונת דיסקים אז קניתי השבוע את "כל הימים" של שי גבסו ואת האלבום של עילי בוטנר וילדי החוץ שברח לי השם שלו חחח.. הבעיה - אני לא יכול לשמוע אותם כי המערכת שלי מראה no disc כשאני מכניס אליה דיסקים וזה ממש מעצבן ואני לא יודע מה לעשות

סרט השבוע:
ראיתי שניים: "שר הטבעות - אחוות הטבעת" שהיה נמרח ולא סוחף מספיק כדי להיות מעניין ו"חלום אמריקאי" המאכזב מאוד שהוא לא משעשע, לא מותח, לא סוחף, לא דרמטי מספיק ועוד ועוד - לעזאזל, יש לו קאסט רחב וכל כך מרשים וגם הוא לא מצליח להשאיר חותם כלשהו. גם ג'ניפר לורנס בתפקיד משני לא מוציאה את המיטב מעצמה גם אם היא השחקנית הטובה ביותר בכל הקאסט (כלומר שהיא משחקת הכי טוב בסרט מכל השאר)

סדרת השבוע:
X פקטור הישראלי. למה פיוז'ן עדיין לא הודחו? למה? כי הם להקה שההפקה הקימה, זה למה! פאקינג שיט, זה כל כך מעצבן

ספר השבוע:
:(

שיר השבוע:
לא זכור לי איזשהו שיר ספציפי שחרשתי עליו השבוע חח

אלבום השבוע:
"21" של אדל. מלכה

מאכל השבוע:
חברה שלי הכינה לי ארוחה יפה השבוע שכללה שניצלים, תפוחי אדמה אפויים וסלט חסה. היה ממש טעים וכיף :)

ציטוט השבוע:
אוף אוף אוף, היה משהו בעבודה!! למה אני כזה סנילי???

תמונת השבוע:
not this week

תכניות לסופ"ש:
חברה שלי ואני ראינו אתמול בערב את "חלום אמריקאי" שכבר הרחבתי עליו על כמה לא חיבבתי אותו (וגם היא לא התלהבה ממנו, בלשון המעטה, וגם הקהל באולם שהיינו בו שחפר על זה כל כך הרבה) והיום נשארנו בבית, קצת סתלבט כזה. וזהו בערך חח

יאללה, עוד שבוע!

למעלה