סכמ"ש [!!!!!] אט דה דיסקו

fat lip

New member
סכמ"ש [!!!!!] אט דה דיסקו../images/Emo143.gif

שלא מפקיר סימני קריאה שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: סופ"ש טוב ותמיד תזכרו - אימיול זה טוב רוב הזמן

chen010189

New member
אני מרגישה סכינים בלב[מהקור, תירגעו]

שיר השבוע של פאניק?But It's Better If You Do, לא שמעתי אותו אבל הוא היה תקוע לי בראש כל השבוע שיר השבוע לא של פאניק?Fall Out Boy - Fame Infamy אמן\אלבום השבוע?Fall Out Boy - Infinity On High סרט\סדרת השבוע?אין ציטוט השבוע?בטוח היה משהו כי צחקתי הרבה השבוע מדברים שאנשים אמרו, אבל כרגיל אני לא זוכרת כלום משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא?היו והתבטלו
נראה מה יהיה תמונת השבוע:קנישי מטסו'
והתמונה הזאת קורעת אותי כל פעם מחדש

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifwhat a wonderful caricature of intimacy

שיר השבוע של פאניק? לפי הכותרת אפשר להבין
שיר השבוע לא של פאניק: blink 182-all the small things cobra starship-snakes on a plane אמן/אלבום השבוע: פאניקקקקקקקקקקקק סרט/סדרת השבוע: מממ... שנות השבעים
ציטוט השבוע:
משהו שעשה לך את השבוע: 98 במבחן בלשון
תוכניות לשבוע הבא: מבחן בפיזיקה, בוק ריפורט באנגלית, מבחן במדעים, בחון בחשבון, יום פתוח בתיכון.. שמח
תמונת השבוע: משהו יפה שציירתי בשיעור.. חבל שאין לי כוח להעלות
סופ"ש נעים

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסכמ"שת! אט דה דיסקו ^^

שיר השבוע של פאניק? ווא. וול, באמת שלא יודעת
טיים טו דאנס? ^^
שיר השבוע לא של פאניק? 30 שניות למאדים
- הכל! XD סימפל פלאן
- ראנינג אאוט אוף טיים D: ו... דונט נואו
אמן\אלבום השבוע? 30 שניות למאדים
ומכר. כי התחלתי לחרוש עליהם D:
סרט\סדרת השבוע? זאק וקודי!
ציטוט השבוע? פאק, לא יודעת D:
משהו שעשה לך את השבוע? אממ, לא יודעת
תוכניות לשבוע הבא? אין? L:
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מדגישומטיק למי שצריך - http://www.tpeople.co.il/on/mo/ ואולי נעשה את הסכמ"ש! אט דה דיסקו שלנו יותר ארוך? D: לדוגמא כמו זה של בפורום פוב *אם אני לא טועה* או טוקיו ^^ זה יהיה ממש נחמד D:

fat lip

New member
מעבירהלעצמיאתהזמן.

שיר השבוע של פאניק? time to dance שיר השבוע לא של פאניק? dead on arrival של פוב the pros and cons of breathing של פוב. גאד. homesick at spacecamp. אני כל כךךךךךך אוהבת את הדיסקים הישנים שלהם. down and out של דה אקדמי emergency של פראמור לזכר הימים הטובים don't you know who i think i am של פוב לזכר הימים הטובים פחות אמן\אלבום השבוע? פובבבבב ודה אקדמי סרט\סדרת השבוע? ג'ואי [אמרתי לכם שאימיול זה טוב] ציטוט השבוע? למה הוספתי את זה? קראפ. לאפחד אין. כולל אותי. מי שרוצה לתבוע אותי על זה, חופשי. אני מזמנת את עצמי מחר לבית משפט. איזה סעיף מיותר. משהו שעשה לך את השבוע? את לא עושה לי את זהה. תוכניות לשבוע הבא? לחזור לאכול נורמלי! יותר נכון ללעוס... גאעע. הגשר הזה מיאש אותי. תמונת השבוע: יס פליז.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהתמונה../images/Emo6.gif

מצחיקה, וחשוב לציין שאני חובבת חתונות מאז איי רייט סינס...XD

DarkRomance

New member
../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק?מלאא אמן\אלבום השבוע?ס"בבבב סרט\סדרת השבוע?ממממ הישרדות ציטוט השבוע? אווווווווווווף אף פעם אין לי משהו שעשה לך את השבוע?הממ... תוכניות לשבוע הבא?ת"אאא תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifעוד עדכון:]

יש חלק אחד מסומן בפאזל של האתר הרשמי, אני חושבת שזאת תהייה העטיפה של האלבום שלהם ויש גם תאריכי הופעות באנגליה
שיבואו אלינו

למה לנצל"ש לפה?

פעם הבאה תנצלשי להודעות של עדכונים לפאניק ואם אין שרשור כזה אז לתפוז,לא לנצל"ש לפינות ושרשורים פעילים בבקשה.

עונה!!!../images/Emo38.gif

שיר השבוע של פאניק?קארמה פוליס!
שיר השבוע לא של פאניק?איז נוט א פאשן סטדמנט -איז א דאד וויש.. של MCR אמן\אלבום השבוע?TCFSR סרט\סדרת השבוע? דני הוליוווווווד! ציטוט השבוע? "קיברי חי!!!" משהו שעשה לך את השבוע?אמילי! היא מדברת איתי עכשיו בטלפון.. וגם איבייD: תוכניות לשבוע הבא?לקנות דברים באיביייייייייייייייי תמונת השבוע:

../images/Emo41.gifסיכומשיין!!

שיר השבוע של פאניק? The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage שיר השבוע לא של פאניק? אממ....כל מיני של פוב, פארמור, גוד שארלוט, לינקין פארק, 30 שניות למאדים, מכר ועוד כל מיני... אמן\אלבום השבוע? - Fall Out Boy - Infinity on high סרט\סדרת השבוע? האנטומיה של גריי. ציטוט השבוע? היה לנו מבחן באנגלית אני - וואיי אני מזה לחוצה! חברה שלי - אל תדאגי, הכל יהיה בסדר, את תצליחי. אני - אני ממש לחוצה!! חברה שלי - תרגעי, יש את המילון אוקספורד, אז תחשבי ככה: שהמילון זה שליף אחד ענק שיש בו את כל התשובות! הבנת? אני - כן ~מתפקעת מצחוק~
משהו שעשה לך את השבוע? הורדתי את הגשר! וקיבלנו את המכונית החדשה!! הונדה סיוויק!
תוכניות לשבוע הבא? להתכונן למבחן במתמטיקה. תמונת השבוע:פול אאוט בוי מחופשים לפאניק, חחחח

64 panic girl

New member
אדומאדומאדומאדום!!!!!!!!!!!!!!11../images/Emo84.gif

שיר השבוע של פאניק?דרס א גוד ריזון... שיר השבוע לא של פאניק?טינד לאב של מרלין מנסון אמן\אלבום השבוע?דנה עדיני
סרט\סדרת השבוע?לא מדהימה ציטוט השבוע? יש מלא אבל דווקא עכשיו אני לא זוכרתXD אני יוסיף שאני יזכר משהו שעשה לך את השבוע?החברה הכי טובה שלי שעזרה לי לא להייאש
תוכניות לשבוע הבא?עדין אין תמונת השבוע:XDDDD

C h o p C h o p

New member
עונה!

שיר השבוע של פאניק? time to dance
שיר השבוע לא של פאניק?The All-American Rejects - Swing Swing
שיר מעולה! ממליצה להוריד אותו! אמן\אלבום השבוע?The All-American Rejects
סרט\סדרת השבוע?TRL
,אה שכחתי! "השרדות"! מה לעשות זה ממכר! (כולם לעודד את נעם!
) ציטוט השבוע? "פויצקה מוציקה!" (חחח ידיד שלי קרא לי ככה )
משהו שעשה לך את השבוע?פתחתנו את קומנת TAI!!!!
תוכניות לשבוע הבא?אמממ.... האמת שאין לי משהו מיוחד השבוע ,כרגיל ... לילמוד לימוד ושוב ! לילמוד
תמונת השבוע:קלטו את זה!!! קוברה!!!

למעלה