../images/Emo112.gif מסכמשת.
שיר השבוע של פאניק? nine in the afternoon
שיר השבוע לא של פאניק? עזבו XD
אמן\אלבום השבוע? של ברייקינג בינג'מין וסימפל [הלייב החדש שקיבלתי D: זאת הוא חדש אצלי XD]
סרט\סדרת השבוע? זאקודי, קייל XY [באתי לכתוב קייל XD ] וארתור D:
ציטוט השבוע? יש כמה מצחיקים. תמונת מצב- שיעור גיאוגרפיה לומדים משהו לא קשור לנושא כי מישהו העלה את זה. הסבר קטן לפני - הילד השני הוא שחור [סליחה על הביטוי, אני לא גזענית רק אין לי איך לתאר אותו.] ולאבא שלו קוראים פאנטה. מישהו:"ולמה השמיים כחולים?" הילד שיושב לידי:"זה כמו שהקולה חומה" הילד שהסברתי עליו:"מה זה קשור?" הילד שיושב לידי:"טוב, אז זה כמו שהפאנטה כתומה" ואז הוא נזכר והתחיל להתגלגל XD וואי, שכחתי O: אם אני אזכר אני אכתוב. עאעאאעעאעא נזכרתי D: היה לנו טכנאי ביום שני כי הדוד התקלקל. הוא לא הביא את הציוד... זאת אומרת הוא כן וזה היה למטה והוא עצלן. אז הוא בא לדירה שלנו ואומר לאמא שלי:"תביאי לי פלייר" ואמא שלי לא מבינה מה הוא רוצה XDDD ואז כשהוא יצא למטה להביא אמרתי לה:"נוו אמא תביאי לו פלייר הוא רוצה לחתום לך" הוא בכלל היה מפגר XD טוב, שכחתי, שוב ;; ועכשיו אנחנו בועידה אז אני חייבת לכתוב את זה: Aviv:] אומר/ת: איך אפשר להתחפש לאוויר? Aviv:] אומר/ת: ღmichalღ אומר/ת: בד שקוף כזה Shirrrrr. ·#come as you are.. x\\ אומר/ת: XD Aviv:] אומר/ת: חחחחחחחחח ღmichalღ אומר/ת: או שהיא פשוט אנוקסית >< XDDDDDDDDDD
משהו שעשה לך את השבוע? היומולדת שלי. קיבלתי ארבעה דיסקים ומצלמה דיגיטלית D: אני אומנם שילמתי את הרוב אבל עדיין ההורים שלי תרמו לי יותר מ-400 שקל D: טוב, לא שילמתי את הרוב XDD הם כן D:
תוכניות לשבוע הבא? אין D: למרות שמקבלים תעודות D:
תמונת השבוע:
זה מהמצלמה החדשה
שלי!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק