סכמ"ש אט דה דיסקו

fat lip

New member
סכמ"ש אט דה דיסקו../images/Emo66.gif

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: יאלה מפגשD:.
וויהי,אחת היפות > פעם היא הייתה לי בצג במסן וכולם היו כזה, אמגאקרגרכד! מי זה?! O: הוא כזה חמודד! ושות'. תהנו.

C h o p C h o p

New member
עונה!

שיר השבוע של פאניק? האמת שלא שמעתי המון פאניק :(
שיר השבוע לא של פאניק?Stop & Stare ,שיר מהמםםםםםםםם
אמן\אלבום השבוע?של james blunt
סרט\סדרת השבוע?" dvd tai
ציטוט השבוע? "כואב לי!"
משהו שעשה לך את השבוע?משהו... פושושית !
אה וקניתי את הדיסק של ג'קו!
תוכניות לשבוע הבא?ללכת להופעה של ג'קו!
תמונת השבוע: מייקל שלי!
סוף שבוע נעים לכולם!

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פאניק? ניין.... שיר השבוע לא של פאניק? רד סאם של פלייליף אמן\אלבום השבוע? פלייליף סרט\סדרת השבוע? איעןן X: ציטוט השבוע? אין .. משהו שעשה לך את השבוע? *אהמ*הרבה דברים*אהמ* ~חנהוחןשיחהבמסן~ תוכניות לשבוע הבא? יומולדת לחברה תמונת השבוע:

chen010189

New member
זה נראה כמו תמונה מהספר מחזור שלו בתיכון../images/Emo6.gif

שיר השבוע של פאניק?Lying Is The Most Fun שיר השבוע לא של פאניק?LL Cool J and J-Lo - Control Myself אמן\אלבום השבוע?Wisin y Yandel סרט\סדרת השבוע?אין ציטוט השבוע?אני: "אתה יכול לדמות לי את הכאב למשהו? אפילו שזה אינדיבידואלי" המקעקע: "ראית את העונה השנייה של כוכב נולד?" אני: "כן...?" המקעקע: "משהו כזה" משהו שעשה לך את השבוע?יום שני עם בל בארט טאטו ויום רביעי ארוחת בוקר עם חברה שלי שחזרתי להיות איתה בקשר...היינו החברות הכי טובות כל החטיבה והתיכון תוכניות לשבוע הבא?אין כרגע תמונת השבוע:אין

panci thet i

New member
מסכמשת XDD

שיר השבוע של פאניק? כמעט ולא שמעתי אבל nine in the afternoon שיר השבוע לא של פאניק?O: לא דעת..מלא!! (>< שאני לא זוכרת) אמן\אלבום השבוע?=\ נלך על פאניק! אט דה דיסקו סרט\סדרת השבוע?O: לא ראיתי ציטוט השבוע? >< אין משהו שעשה לך את השבוע?=\ כלום. תוכניות לשבוע הבא?XD גם אין תמונת השבוע:XDDD

DarkRomance

New member
מסכמש"ת../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק? |סדגש I Write Sins Not Tragedies
שיר השבוע לא של פאניק?Saosin - No Angel saosin-collapse Family Force 5 - Love Addict Anouk - Michel Anouk - Nobody's Wife Alesana - The Last Three Letters enter shikari-adieu flyleaf-cassie Him - Enjoy the silence Funeral For A Friend - Red Is The New Black
אמן\אלבום השבוע?אמ.. סאוסין ופיונל פור א פרינד.
סרט\סדרת השבוע?הישרדות ומתי נתנשק
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע?לא יודעת
תוכניות לשבוע הבא?אמ..לא יודעת.. |תמונת השבוע:
חחח
הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסכמשת.

שיר השבוע של פאניק? nine in the afternoon
שיר השבוע לא של פאניק? עזבו XD
אמן\אלבום השבוע? של ברייקינג בינג'מין וסימפל [הלייב החדש שקיבלתי D: זאת הוא חדש אצלי XD]
סרט\סדרת השבוע? זאקודי, קייל XY [באתי לכתוב קייל XD ] וארתור D:
ציטוט השבוע? יש כמה מצחיקים. תמונת מצב- שיעור גיאוגרפיה לומדים משהו לא קשור לנושא כי מישהו העלה את זה. הסבר קטן לפני - הילד השני הוא שחור [סליחה על הביטוי, אני לא גזענית רק אין לי איך לתאר אותו.] ולאבא שלו קוראים פאנטה. מישהו:"ולמה השמיים כחולים?" הילד שיושב לידי:"זה כמו שהקולה חומה" הילד שהסברתי עליו:"מה זה קשור?" הילד שיושב לידי:"טוב, אז זה כמו שהפאנטה כתומה" ואז הוא נזכר והתחיל להתגלגל XD וואי, שכחתי O: אם אני אזכר אני אכתוב. עאעאאעעאעא נזכרתי D: היה לנו טכנאי ביום שני כי הדוד התקלקל. הוא לא הביא את הציוד... זאת אומרת הוא כן וזה היה למטה והוא עצלן. אז הוא בא לדירה שלנו ואומר לאמא שלי:"תביאי לי פלייר" ואמא שלי לא מבינה מה הוא רוצה XDDD ואז כשהוא יצא למטה להביא אמרתי לה:"נוו אמא תביאי לו פלייר הוא רוצה לחתום לך" הוא בכלל היה מפגר XD טוב, שכחתי, שוב ;; ועכשיו אנחנו בועידה אז אני חייבת לכתוב את זה: Aviv:] אומר/ת: איך אפשר להתחפש לאוויר? Aviv:] אומר/ת: ღmichalღ אומר/ת: בד שקוף כזה Shirrrrr. ·#come as you are.. x\\ אומר/ת: XD Aviv:] אומר/ת: חחחחחחחחח ღmichalღ אומר/ת: או שהיא פשוט אנוקסית >< XDDDDDDDDDD
משהו שעשה לך את השבוע? היומולדת שלי. קיבלתי ארבעה דיסקים ומצלמה דיגיטלית D: אני אומנם שילמתי את הרוב אבל עדיין ההורים שלי תרמו לי יותר מ-400 שקל D: טוב, לא שילמתי את הרוב XDD הם כן D:
תוכניות לשבוע הבא? אין D: למרות שמקבלים תעודות D:
תמונת השבוע:
זה מהמצלמה החדשה שלי!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
../images/Emo112.gif נזכרתי בציטוטים!

עשו לנו מיצ"ב על האקלים הבית ספרי. וכשאני ומי שיושב לידי סיימנו חיכינו שהיא תיקח את המבחנים שלנו... אז היא לקחה קודם את שלו והתחילה לעבור עליו או משהו כזה... ואז מי שיושב קרוב אלינו מביא לה את זה והיא כזה צועקת עליו בקול סבתי:"חכה שניה! אמרתי שתחכה!" ואז מי שיושב לידי מתחיל לחקות אותה! והיא עומדת לידי XD [הוא יושב ליד החלון, אני לידו ואז לידינו יש מעבר והיא עמדה במעבר.] והוא ממשיך וממשיך XDD והיה לנו גם שיעור עם מורה מחליפה שהיא כזאת די לא צעירה והיא לא זוכרת שום שם! היא לימדה אותנו שנה שעברה ושנה שעברה היא זכרה רק את המפריעים והשנה היא כבר לא XD אז מישהי כזה אומרת לה:"המורה איך קוראים לזה? סניליות?" XDDDDDD היא התכוונה איך קוראים לזה שהיא לא זוכרת
זה היה משעשע XD

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהועידה לא זזה../images/Emo11.gif

יש מפגש ואני לא באה
שיר השבוע של פאניק: בילד גאד בלה בלה בלה
שיר השבוע לא של פאניק: הרבה אינלי כוח
אמן/אלבום השבוע: פול אאוט בוי נראה לי
סרט/סדרת השבוע: היומן
ז"א הספר [כי חברה שלי הביאה לי לקרוא] אז גם הסרט
ציטוט השבוע: טיפשה
משהו שעשה לך את השבוע: 100 בלשון
[הבנתם? לשון?
לא מצחיק
]
תוכניות לשבוע הבא: להחליט סופסוף למה להתחפש, שיעור גיטרה, שיעור פרטי בחשבון...
תמונת השבוע: איכ אינלי כוח סופ"ש נעים

DontWakeMeUp

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פאניק? נחשו
שיר השבוע לא של פאניק? מלא מכר פארמור מממ.. קוברה מידי פעם ובלינק 182 - I MISS YOU אמן\אלבום השבוע? מכ"ר - בולט סרט\סדרת השבוע? מממ יומני היקר [נראה לי
] ו.. נמלטים
ציטוט השבוע? המורה שלי להיסטוריה ביקשה ממשהו לענות על משהו והיא אמרה "הם לא שמו לב" ואז המורה שלי כזה: "הנה השתי מילים האלה אומרות הכל" וזה היה 4 מילים מורה סתומה
וכולם בכתה מתחילים לספור באצבעות כמה מילים זה
והיה עוד מלא אבל שכחתי
משהו שעשה לך את השבוע? לא יודעת.. פאניק.? העובדה שהם קיימים, הם גורמים לי לצחוק הרבה
תוכניות לשבוע הבא? לא יודעת תמונת השבוע:
נ.ב אני רוצה את גלעד
אוףףף!

../images/Emo98.gif

שיר השבוע של פאניק? 9 אחר"ה. שיר השבוע לא של פאניק? Until the end. אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?פשע מהעבר [ = ציטוט השבוע? היו מלא אבל אני לא זוכרת
>: משהו שעשה לך את השבוע? ><''. תוכניות לשבוע הבא? למצוא אביזרים לתחפושת בפורים
תמונת השבוע:
D:

למעלה