סכמ"ש בסימן קאנייה ווסט (2020
)

DAN1EL

New member
סכמ"ש בסימן קאנייה ווסט (2020
)

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

A Lizard State

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משום מה הייתי מאוד אדיש לפני ההופעה של קאנייה. לאחרונה פחות התחשק לי לשמוע אותו, ואחרי ההופעה נזכרתי למה הוא האמן האהוב עלי ב-3 שנים האחרונות. הוא היה מדהים. לא פחות ממדהים.
וגם עוד משהו משמח (או לא כל כך, תלוי את מי שואלים
), הקדימו לי את הגיוס אחרי שכבר כמה חודשים אני שולח להם אינסוף מכתבים. כל כך כיף להשיג את מה שאתה רוצה.

משהו רע שקרה השבוע:
התאכזבתי קשות מחבר טוב שלי, ולצערי אני חושב שהקשר שלנו יתנתק וחבל לי ממש כי חשוב לי הקשר שלנו, אבל נמאס להתאמץ בשביל מישהו שלא מתאמץ בשבילך.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
הופעה של פאקינג ריף כהן!

סדרת השבוע:
אמנם סדרה גרועה, אבל השיעמום הכניע אותי וכבר התחלתי לראות אותה - "ג'וני ואבירי הגליל".

שיר השבוע:
Future - Jeresy
Drake & Future - Jumpman & Scholarships
Kanye West - Flashing Lights ft. Dwele
Drake - Hotline Bling

אלבום השבוע:
Drake & Future - What a Time to Be Alive
ציפיתי לרמה של Watch the Throne וקיבלתי הרבה פחות, אבל עדיין, שניהם עשו לי את השנה והאלבום הזה לא מבייש בכלל את הרמה שלהם.

ציטוט השבוע:
כל ההערות של קאנייה וסט על ישראל צריכות להיכנס לכאן. אהבתי במיוחד איך שהוא אמר "Like Tel Aviv" ב-Good Life.

תמונת השבוע:
מתוך הקליפ החדש של טיילר דה קריאטור.
שיר גרוע, אבל טיילר ממשיך להוכיח שהוא גאון בתחום הקליפים, וכנראה מבין הטובים ביותר בעשור.

תכניות לסופ"ש:
עבודה בעיקר.

בהופעה של קאנייה וסט נתקלתי בשני דברים שממש עיצבנו אותי:
1. מה יהיה עם אנשים שתופסים שורה ראשונה (אגב, גם אני הייתי בשורה הראשונה בגולדן רינג. שיפר את החוויה לגמרי) ופשוט כל ההופעה מצלמים?! אני פשוט לא מבין את הטמטום הזה. מילא לצלם חלק מההופעה, שגם זה מיותר בעיניי, אבל הייתה לידי מישהי שהמצלמה פשוט לא זזה מהיד שלה, וזה היה בלתי נסבל. אני צרחתי כל מילה ומילה, והיא עומדת כמו סתומה עם הפלאפון שלה ליד הראש שלי. פשוט חבל על הכסף.
2. מה יהיה עם התופעה הזאת של אנשים שקונים כרטיסים לאמן שהם לא מכירים? שמעתי הרבה אנשים שאמרו שהוא איכזב כי הוא לא עשה "שום דבר" בהופעה חוץ מלזוז צד לצד. כאילו באמת אנשים, תעשו את השיעורי בית שלכם. לא כל אמן הוא ביונסה והוא צריך להביא אלף רקדנים.
ועוד הכי מצחיק, שיש אנשים שמוכנים לשלם 650 שקל בלי לדעת על איזו הופעה הם שילמו. אין לי כבר כוח לטיפשות הזאת.

ערן1987

New member
למה ביקשת שיקדימו לך את הגיוס

ובכמה זמן הקדימו לך? אגב, קבל ח"ח על ההקדמה

&nbsp
"ג'וני ואבירי הגליל" זה.. בסדר כזה, למל"מ.
&nbsp
כ"כ מסכים איתך לגבי קנייה! צילמתי כמות יפה של תמונות (בלי וידאו, וגם את זה בכל פעם עשיתי "סשן" ארוך כזה ובשירים שפחות אהבתי) ולא הרגשתי שהוא היה מחובר לי ליד כמו אצל הרבה אנשים.. והוא שר מלאאאאא להיטים!! איך אפשר להתלונן?

A Lizard State

New member
הייתי אמור להתגייס במרץ, שזה מאוד מאוחר לי.

רוב החברים שלי התגייסו, ונמאס לי מהעבודה שלי אז זו דרך לצאת ממנה וגם לקבל פיצויים, וגם כי אני מרגיש "מוכן" כבר להתגייס וחבל לי לבזבז זמן.
מעדיף לסיים עם זה כמה שיותר מהר.
&nbsp
ודווקא אני יכול להבין למה בשביל הרבה אנשים זה הרגיש שהוא לא שר מלא להיטים - מהסיבה הפשוטה שבישראל הוא אף פעם לא היה כזה מצליח. יש לו להיטים בודדים שבאמת מכירים בארץ. ושוב פעם, הוא לא אשם בזה, אלה האנשים שקונים כרטיסים להופעות של זמרים שהם לא מכירים.

ערן1987

New member
כן, זה מבאס להתגייס מאוחר

אתה גם מתגייס מאוחר וגם משתחרר מאוחר - כשכולם כבר בראש אחר לגמרי. בסדר נו, העיקר שזה יעבור לך מהר ושתהנה כמה שאפשר

&nbsp
ובישראל הוא תמיד היה מצליח! נכון שהוא לא כמו ביונסה שיכולה להיבחר לזמרת השנה וכו', אבל תחשוב כמה להיטים שלו נטחנו בעשור האחרון, זו כמות ממש ענקית! בערך כל להיט שהיה לו בארה"ב הפך ללהיט גם בארץ.

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: קאנייה ווסט. היה ממש כיף ולא רציתי שייגמר! קאנייה מלך.
משהו רע שקרה השבוע: ---
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש איזו עבודה שבא לי לסיים איתה כבר.
התחדשות השבוע: קניתי את האלבום "אדומי השפתות" של ברי סחרוף ורע מוכיח (ואבן גבירול כמובן).
סרט השבוע: ראיתי את "שבאלייה" בפסטיבל הקולנוע של חיפה, סרט שמאוד מייצג את הקולנוע היווני העכשווי. מעניין, ביזארי, מצחיק, אבסורדי ומשעשע, אבל לא מהטובים שראיתי מכל סרטי החבורה הזאת. עדיין - יש בו כמה קטעים אדירים.
סדרת השבוע: ראיתי את "מקדש מעט", מיני סדרה תיעודית מדהימה ששודרה בערוץ הראשון - הפרקים נמצאים במלואם ביוטיוב. אחת הסדרות המרגשות של השנה בעיניי. זה על בתי כנסת בישראל, כל כך שונים זה מזה - ועדיין - כל סיפור מרתק בפני עצמו.
ספר השבוע: תנ"ך
שיר השבוע: Kanye West - Can't Tell Me Nothing, ו"מרקש" ו"הלאס" של ריף כהן.
אלבום השבוע: שני הראשונים של קאנייה ווסט.
מאכל השבוע: ---
ציטוט השבוע:
1.קאנייה ווסט מסיים את ההופעה ומצווה על הקהל בצרחה: "זכרו את הערב הזה לשארית חייכם!" ואחרי כחצי דקה, בלי סיבה ברורה, צועק את זה שוב.
כאילו, אם חשבת שחצי דקה הספיקה לנו כדי לשכוח מה אמרת, אז למה שנזכור את זה לכל החיים?
שיהיה בריא.

2. שקט מביך שורה על אצטדיון ר"ג, בזמן שלקהל היהודי-ישראלי כנראה לא כ"כ נעים לצעוק יחד עם קאנייה ש-Jesus walks with me.
אני דווקא שרתי את זה חופשי.

תמונת השבוע: אין.
תכניות לסופ"ש: לימודים.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לא יודע. שלום ואהבה?

ערן1987

New member
חייב להודות שאני פחות מת על Can't Tell Me Nothing

מהרגע שיצא פחות התחברתי אליו, לא יודע למה. מהפחות אהובים עליי של קנייה, אם לדייק.
&nbsp
וכן, הקטע של "ג'יזס ווקס" - כמו שדיברנו, וואט דה פאק?? חחחח

RTur

New member
מסכמ"ש באיחור

משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של קנייה וההופעה של בון ג'ובי. שתיהן היו ממש מעולות! מקנייה נהניתי קצת יותר. הוא היה יותר מרתק על הבמה.
משהו רע שקרה השבוע: כלום
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אתמול עשינו מפגש איחוד של זמרי דיסני מהאנסמבל לפני שנתיים חח הרבה זמן לא יצא לנו להיפגש כולנו. עשינו ערב פיצות והיה ממש כיף!
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: מרגלת
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: "אני הורג" של ג'ורג'יו פאלטי. סיימתי אותו לפני יומיים.
שיר השבוע:
Kanye West - Bound 2
Bon Jovi - Living On A Prayer
Prince - This Could B Us
אלבום השבוע:
Prince - HITNRUN Phase One
Kanye West - Yeezus
מאכל השבוע: זה היה אתמול אמנם אבל לגמרי הפיצות חח
ציטוט השבוע: לצרוח Ohhhhhhhhhh Ohhhhhhhhhhhhhhh Living On A Prayer עם עוד 52,999 איש בפארק הירקון

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: ההופעה של בון ג'ובי
&nbsp

למעלה