מסכמ"ש
משהו טוב שקרה השבוע:
משום מה הייתי מאוד אדיש לפני ההופעה של קאנייה. לאחרונה פחות התחשק לי לשמוע אותו, ואחרי ההופעה נזכרתי למה הוא האמן האהוב עלי ב-3 שנים האחרונות. הוא היה מדהים. לא פחות ממדהים.
וגם עוד משהו משמח (או לא כל כך, תלוי את מי שואלים
), הקדימו לי את הגיוס אחרי שכבר כמה חודשים אני שולח להם אינסוף מכתבים. כל כך כיף להשיג את מה שאתה רוצה.
משהו רע שקרה השבוע:
התאכזבתי קשות מחבר טוב שלי, ולצערי אני חושב שהקשר שלנו יתנתק וחבל לי ממש כי חשוב לי הקשר שלנו, אבל נמאס להתאמץ בשביל מישהו שלא מתאמץ בשבילך.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
הופעה של פאקינג ריף כהן!
סדרת השבוע:
אמנם סדרה גרועה, אבל השיעמום הכניע אותי וכבר התחלתי לראות אותה - "ג'וני ואבירי הגליל".
שיר השבוע:
Future - Jeresy
Drake & Future - Jumpman & Scholarships
Kanye West - Flashing Lights ft. Dwele
Drake - Hotline Bling
אלבום השבוע:
Drake & Future - What a Time to Be Alive
ציפיתי לרמה של Watch the Throne וקיבלתי הרבה פחות, אבל עדיין, שניהם עשו לי את השנה והאלבום הזה לא מבייש בכלל את הרמה שלהם.
ציטוט השבוע:
כל ההערות של קאנייה וסט על ישראל צריכות להיכנס לכאן. אהבתי במיוחד איך שהוא אמר "Like Tel Aviv" ב-Good Life.
תמונת השבוע:
מתוך הקליפ החדש של טיילר דה קריאטור.
שיר גרוע, אבל טיילר ממשיך להוכיח שהוא גאון בתחום הקליפים, וכנראה מבין הטובים ביותר בעשור.
תכניות לסופ"ש:
עבודה בעיקר.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
בהופעה של קאנייה וסט נתקלתי בשני דברים שממש עיצבנו אותי:
1. מה יהיה עם אנשים שתופסים שורה ראשונה (אגב, גם אני הייתי בשורה הראשונה בגולדן רינג. שיפר את החוויה לגמרי) ופשוט כל ההופעה מצלמים?! אני פשוט לא מבין את הטמטום הזה. מילא לצלם חלק מההופעה, שגם זה מיותר בעיניי, אבל הייתה לידי מישהי שהמצלמה פשוט לא זזה מהיד שלה, וזה היה בלתי נסבל. אני צרחתי כל מילה ומילה, והיא עומדת כמו סתומה עם הפלאפון שלה ליד הראש שלי. פשוט חבל על הכסף.
2. מה יהיה עם התופעה הזאת של אנשים שקונים כרטיסים לאמן שהם לא מכירים? שמעתי הרבה אנשים שאמרו שהוא איכזב כי הוא לא עשה "שום דבר" בהופעה חוץ מלזוז צד לצד. כאילו באמת אנשים, תעשו את השיעורי בית שלכם. לא כל אמן הוא ביונסה והוא צריך להביא אלף רקדנים.
ועוד הכי מצחיק, שיש אנשים שמוכנים לשלם 650 שקל בלי לדעת על איזו הופעה הם שילמו. אין לי כבר כוח לטיפשות הזאת.