סכמ"ש די. מוזר.

fat lip

New member
סכמ"ש די. מוזר.../images/Emo149.gif

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: xoxo.

fat lip

New member
דרך אגב - יערה או מישהו -

כל כמה זמן מפרסמים פאנפיקים? כי יש איזה אחד שאני מתה לתרגם, זה הפאנפיק ה-כ-י מדהים שקראתי אי פעם על פאניק. הוא חלק אחד, אבל הוא קצת ארוך. בטח בעברית זה יהיה יותר קצר.

3has3

New member
../images/Emo112.gif נראה לי שאת יכולה לפרסם מתי שבא לך

כמו שדורין עושה

../images/Emo220.gifבעיקרון אני מפרסמת בימי שישי..חד פעמי

אבל זה לא יתפרסם השבוע כי אני אחרי לילה לבן ואני דקה אחת זזה ואחרי זה הביתה ולישון.. אני לא ישנה שלושה לילות כבר.. אפילו ארבעה.. אז ככה שכן.. ושבוע הבא אני אפרסם אולי כפול=]

../images/Emo41.gifבקשר לפאנפיקים../images/Emo41.gif

תפרסמו תמי שבא לכם וכמה שבא לכם רק ,אם אתם מתרגמים אז להשים זכויות יוצרים!!

chen010189

New member
חרא. לי .[מושפעת מהנק' של פריטי אוד]

שיר השבוע של פאניק?Nine In The Afternoon שיר השבוע לא של פאניק?The Connels - 74 75 "I was who let you know, I was your sorry ever after seventy four seventy five..."
אמן\אלבום השבוע?BSB סרט\סדרת השבוע?החטא ועונשו גרסת הפרברים ציטוט השבוע?תרשו לי להשתחצן
:"זה לא משנה אם זאת העדפה למוזיקה מסויימת, מין מסויים או עדה מסויימת. אין לי עוד למה להשוות" אני במכתב נוזף על שקרה אתמול בעזריאלי ו..סתמו.
אהבתי את זה, להשוות לגזענות
משהו שעשה לך את השבוע?כלום, שבוע חרא תוכניות לשבוע הבא?אין בינתיים תמונת השבוע:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכולה

DontWakeMeUp

New member
אפשר לתבוע אותם חן../images/Emo46.gif

זונות! חה. אמ כן פעם הבאה שיעשו לך את זה קראי לי ונפוצץ אותם במכות. גם שיר תבוא לאיזה שתי שניות כזה. [פורום פוב
]

panci thet i

New member
סיכמוש ;)

שיר השבוע של פאניק? :S לא שמעתי.. שיר השבוע לא של פאניק?Tokio Hotel - Ready, Set, Go! אמן\אלבום השבוע?ט"ה.. :S אבל בכל זאת אני לא חולה עליהם סרט\סדרת השבוע?><"אף פעם אין ציטוט השבוע? עימנו אל XDDD משהו שעשה לך את השבוע?טיול שנתי מעפן :X תוכניות לשבוע הבא?>.> יש.. תמונת השבוע:3>

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסכמשת D:

שיר השבוע של פאניק? אין X:
שיר השבוע לא של פאניק? כל שירי הסימפל פלאן
אמן\אלבום השבוע? סימפל פלאן
סרט\סדרת השבוע? זאקודי. הישרדות.
ציטוט השבוע? אמממ ציטוט? טוב, נו חברה שלי:"הלכתי עם... איך קוראים לה? אה כן... עם אמא שלי" זה הרג אותי XD ילד מהכיתה יורד על אבא של ילד אחר [לאבא של הילד הזה קוראים פאנטה]:"לפחות כשאבא שלי אוכל מנטוס הוא לא מתפוצץ" XDDDDDDDDDD כששמים מנטוס בפאנטה זה מתפוצץ XD
משהו שעשה לך את השבוע? יום רביעי
תוכניות לשבוע הבא? לקנות מתנה לחברה שלי. אוח. יכולתי לנסוע היום אם לא הייתה לי אחות כלבתית כמו שיש לי.
תמונת השבוע:
תגדילו XDDDDD אני לא דוחפת אצבעות לאף XDD חברה שלי הייתה עם מזלג וזה היה אמור להיראות כאילו היא הורגת אותי XD אבל אז היא התחילה להקירע מצחוק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

3has3

New member
../images/Emo112.gif ושימו לב לרקע בשיחת ועידה D:

ולפאזל הקול ולזה ששניה לפני הכנו שיעורים עם מילון XDDD וליד המילון הפלאפון שלי |גבות|

chen010189

New member
וואי חנה אמרתי לך

יש לך ת'לוק הזה של להיות אקסית-ברנדון-יורי/ריאן-רוס

DontWakeMeUp

New member
חנה יא כוסית!

פע הבאה שיש ועידה תודיעו לי או משו כן אני קיימת

למעלה