זה הפסח שלי
המפלצת הירוקה - חוויותי בפסח
לפני שלושה שבועות בערך, היו לי תכנונים לפסח, רגע לפני, תכננתי איך אני ובעלי נקח את הילד לטייל, הזמנתי כרטיס לצפארי, תכננתי איך אנחנו נבלה כמו שצריך, בעלי לקח חופש, בקיצור תכנונים מפה ועד הודעה חדשה, אבל אז, ישר אחרי אילת, אחרי שנהנתי, אז זה קפץ עליי, הזוועות בבית החולים, הצרחות שלי, הכאבים שלי, בא והפך לי את כל התוכניות, כל מה שתכננתי הלך לפח, אני יודעת שאני צריכה להודות על כך שאני בבית, שהצלחתי להשתחרר מבית החולים רגע לפני פסח, שאת ערב החג הצלחתי לבלות עם המשפחה שלי, עם האוכל הכל כך טעים שהיה בארוחת החג, עם החברה המאוד נעימה, אבל אז זה התחיל, אז היא התפרצה, הקינאה, ביום החג עצמו.
אני מתנצלת בשם כולם, בשם כל המבלים בחג הפסח, אבל אני כאן, שכבתי בסלון שלי, או ישבתי קצת ליד המחשב כשיכולתי, אבל הקינאה שלי, הקינאה, בהתחלה, קינאתי בכל מי שיכול ללכת, כי לא ירדתי במשך ארבעה ימים מהמיטה בבית החולים, אבל עם החג זה המשיך לקינאה בכל מי שיוצא מהבית, כי מבחינתי לצאת מהבית זה פרוייקט, חוץ מזה שהפעמים היחידות שאני יצאתי בזמן מהבית, זה היה רק להקרנות בבית החולים, כן, במקום לבלות את ההקרנות במקום אחר לגמרי, בליווי פופקורן טעים בקולנוע, במקום לקחת את הבן שלי לחוויה הראשונה שלו בקולנוע, הוא בן שלוש וחצי, ומכיוון שהוא יושב מאוד יפה בהצגות, חשבתי לקחת אותו, אז ככה במקום לבלות ככה, "ביליתי" בבית החולים, את כל הזמן הזה, הבן המתוק שלי בילה עם סבתא שלו, לפחות חמי שמאוד אוהב אותו, יכול להנות ממנו.
תכננתי גם לקחת אותו אולי לקרקס, חשבתי לקחת אותו לפארק, בקיצור, בינתיים אני ראיתי איך כולם יוצאים לטייל, ראיתי תמונות מאוטומוטור, התערוכה שאני מחכה לה כל שנה, למרות שבשנתיים האחרונות לא ממש יכולתי ללכת לשם, אבל אני שכל כך אוהבת להסתכל על מכוניות, המיוחדות, המגניבות ובעיקר הענתיקות, כל הבילוי שלי בקיצור בחג הזה, הסתכם בלהסתכל לאנשים בפייסבוק ולקנא, כן, אני יודעת שזאת לא חוכמה לעשות זאת, שזה לא בדיוק תורם לי להרגשה הטובה, אבל מה לעשות שזה טבעי, מה גם שאני על סטרואידים בגלל הכאבים, מה שגורם לי לעצבים מוגזמים, לעצבות, לדיכאון, בקיצור, כל החגיגה, אני כל הזמן על משככי כאבים, אני עם הליכון, אני רק רוצה שזה יעבור לי.
אז אני מצטערת שזאת רשומה כזאת מתבכיינת, רשומה כזאת מעצבנת, אבל זה כל כך הציק לי שאני הייתי חייבת להוציא את כל האנרגיה השלילית שהצטברה בי, כל הכיף הזה שנעשה בלעדיי, העיקר שהצלחתי לפרוק מהנפש שלי, כי זה באמת באמת הציק לי.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3114824