סכמ"ש פסח

spaysi8

New member
סכמ"ש פסח

אהלן חברים!!
אשמח לשמוע מכם איך עבר החג (הנוראי בעיני :p)..

1. מה שלומכם?
2. מה עשיתם השבוע?
3. אכלתם כשל"פ?
4. הכי כיף השבוע?
5. הכי מבאס השבוע?
6. חוגגים מימונה?

Any991

New member
מה?!

1. מה שלומכם? לא יודע מה איתך אבל זה חג מעולה

2. מה עשיתם השבוע? יצאנו לא מעט
3. אכלתם כשל"פ? כן
4. הכי כיף השבוע? מוזיקה חדשה לנפש
5. הכי מבאס השבוע? תמיד יש לימודים
6. חוגגים מימונה? לא

Puskas

New member
כבר סיכום? אוף

1. בסדר גמור תודה, מה איתך?

2. על האש בשלישי, טיול בצפון בחמישי ובין לבין סרט ברביעי.

3. אכלתי אבל לא בכוונה האמת.. לא אכלתי מצות אם זו השאלה :)

4. הטיולים והמנוחה.

5. שהוא נגמר.

6. לא.

nike001

New member
עונה

1. מה שלומכם? בסדר. קצת במתח.
2. מה עשיתם השבוע? קיבלתי טלפון מתיקון.
3. אכלתם כשל"פ? מה?
4. הכי כיף השבוע? הליכה ארוכה . ממש נהנתי.
5. הכי מבאס השבוע? אין כסף...
6. חוגגים מימונה? ברור!! שנוותר על מופלטות? חחח לאאא...

raptor89

New member
יאללה חמץ

1. מה שלומכם? שמנים ומרוצים.
2. מה עשיתם השבוע? אוכל, אוכל, אוכל, סרט, ים, אוכל, אוכל, אוכל, מימונה.
3. אכלתם כשל"פ? כן
4. הכי כיף השבוע? סופ"ש מלא דברים כיפיים.
5. הכי מבאס השבוע? לא היה...
6. חוגגים מימונה? חגגנו, היה טעים ומתוק.

זה הפסח שלי

המפלצת הירוקה - חוויותי בפסח

לפני שלושה שבועות בערך, היו לי תכנונים לפסח, רגע לפני, תכננתי איך אני ובעלי נקח את הילד לטייל, הזמנתי כרטיס לצפארי, תכננתי איך אנחנו נבלה כמו שצריך, בעלי לקח חופש, בקיצור תכנונים מפה ועד הודעה חדשה, אבל אז, ישר אחרי אילת, אחרי שנהנתי, אז זה קפץ עליי, הזוועות בבית החולים, הצרחות שלי, הכאבים שלי, בא והפך לי את כל התוכניות, כל מה שתכננתי הלך לפח, אני יודעת שאני צריכה להודות על כך שאני בבית, שהצלחתי להשתחרר מבית החולים רגע לפני פסח, שאת ערב החג הצלחתי לבלות עם המשפחה שלי, עם האוכל הכל כך טעים שהיה בארוחת החג, עם החברה המאוד נעימה, אבל אז זה התחיל, אז היא התפרצה, הקינאה, ביום החג עצמו.

אני מתנצלת בשם כולם, בשם כל המבלים בחג הפסח, אבל אני כאן, שכבתי בסלון שלי, או ישבתי קצת ליד המחשב כשיכולתי, אבל הקינאה שלי, הקינאה, בהתחלה, קינאתי בכל מי שיכול ללכת, כי לא ירדתי במשך ארבעה ימים מהמיטה בבית החולים, אבל עם החג זה המשיך לקינאה בכל מי שיוצא מהבית, כי מבחינתי לצאת מהבית זה פרוייקט, חוץ מזה שהפעמים היחידות שאני יצאתי בזמן מהבית, זה היה רק להקרנות בבית החולים, כן, במקום לבלות את ההקרנות במקום אחר לגמרי, בליווי פופקורן טעים בקולנוע, במקום לקחת את הבן שלי לחוויה הראשונה שלו בקולנוע, הוא בן שלוש וחצי, ומכיוון שהוא יושב מאוד יפה בהצגות, חשבתי לקחת אותו, אז ככה במקום לבלות ככה, "ביליתי" בבית החולים, את כל הזמן הזה, הבן המתוק שלי בילה עם סבתא שלו, לפחות חמי שמאוד אוהב אותו, יכול להנות ממנו.

תכננתי גם לקחת אותו אולי לקרקס, חשבתי לקחת אותו לפארק, בקיצור, בינתיים אני ראיתי איך כולם יוצאים לטייל, ראיתי תמונות מאוטומוטור, התערוכה שאני מחכה לה כל שנה, למרות שבשנתיים האחרונות לא ממש יכולתי ללכת לשם, אבל אני שכל כך אוהבת להסתכל על מכוניות, המיוחדות, המגניבות ובעיקר הענתיקות, כל הבילוי שלי בקיצור בחג הזה, הסתכם בלהסתכל לאנשים בפייסבוק ולקנא, כן, אני יודעת שזאת לא חוכמה לעשות זאת, שזה לא בדיוק תורם לי להרגשה הטובה, אבל מה לעשות שזה טבעי, מה גם שאני על סטרואידים בגלל הכאבים, מה שגורם לי לעצבים מוגזמים, לעצבות, לדיכאון, בקיצור, כל החגיגה, אני כל הזמן על משככי כאבים, אני עם הליכון, אני רק רוצה שזה יעבור לי.

אז אני מצטערת שזאת רשומה כזאת מתבכיינת, רשומה כזאת מעצבנת, אבל זה כל כך הציק לי שאני הייתי חייבת להוציא את כל האנרגיה השלילית שהצטברה בי, כל הכיף הזה שנעשה בלעדיי, העיקר שהצלחתי לפרוק מהנפש שלי, כי זה באמת באמת הציק לי.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=3114824

החג שלי היה מטורף!!!

1. שלומי מעולה.. החג פשוט עשה לי טוב על הנשמה!
2. יום שני עשינו על האש על המשפחה... ואתמול עשיתי טיול עם החבר בעין תמר.. מ'זה נהננו!
3. ברור
4. שישנתי המוןןןןן
5. שנגמר החג
6. לא הזמינו אותי

Purple Mushroom

New member
מאוחר מידי או עדיין אפשר?

1. מה שלומי? בסדר.
2. מה עשיתי השבוע (שבוע שעבר?). ליל סדר , ועוד דברים.
3. אכלתי כשלפ.
4. הכי כיף השבוע,? ליל סדר מפגש משפחתי, עם האחיות והאח, והאחיינית.
5. הכי מבאס ה שבוע? לא זוכר.
6. חוגגים מימונה? לא , לצערי
גם קמתי מאוחר למנדלימוס, ולא הייתי, וג' בפיליפינים, אז לא אירגנה את המימונה המסורתית בכיוון הרוח. )

למעלה