סכמ"ש/תכ"ש

spaysi8

New member
סכמ"ש/תכ"ש

לילה טוב חברים וחברות

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע?
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו?
3. ההיי לייט של השבוע?
4. מה עשיתם בסופ"ש?

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות?
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם?
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים?
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב?

spaysi8

New member
עונה לעצמי נו

4 בבוקר כמעט ואין מצב להרדם בקרוב :(

סכמ"ש
1. מה עשיתם השבוע?
# מעט עבודה, קורס ברמנים, מבחנים בבצלאל שאותם עברתי ואז ראיונות בבצלאל שספק אם עברתי.
# לצערי לא ממש הרגשתי, היו את המבחנים ואז חזרתי גמורה מתה ובקיצור לא ממש יצא לי להרגיש או לחוות או להיות בטקס או אפילו לראות סרט. ואני כל שנה מתכננת לראות "הפסנתרן" ופשוט לא יוצא לי.
ביאס אותי לגמרי.
3. ההיי לייט של השבוע?
# שעברתי שלב בבצלאל!
4. מה עשיתם בסופ"ש?
# מסיבה ברמה"ש עם אנשים שלא מכירה, שינה אצל ידיד שתכל'ס הכרתי לפני שבועיים, ואז כל שבת פשוט ישנתי חחח

תכ"ש:
1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות?
# להיות עם חבר שלי.
ביום הזכרון- הוא בא ממשפחה שכולה אז בעיקר להיות איתו,
בעצמאות- טרם החלטתי, אולי לפגוש את החברים המדהימים שלי (האמ האמ) או להשאר בזכרון יעקב עם החברים מפה.
# לא הכי נוגע אלי ואף פעם לא היה לי קשה מידי, אבל תמיד קשה לי לראות את החברים שלי שאיבדו אנשים במלחמות/פעולות טרור.. אני יודעת שלהם זה כמעט בלתי אפשרי לעבור מעצב לשמחה ככה.
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים?
# האמת היא שכל עצמאות נגמר במלא אלכוהול ולהיות ערה עד הבוקר,
ולכן אני לא ממש זוכרת הרבה מעצמאות :p
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב?
# קורס ברמנים, ובסופ"ש הבא שבת משפחתית עם כל המשפחה המורחבת בצפון.

Purple Mushroom

New member
בקשר לפסנתרן,

חבר של חבר שלי, (מהקהילה), אמר לי פעם שאני דומה לשחקן מהסרט הפסנתרן. גם לי לא יצא לראות את הסרט :)

raptor89

New member
אחרי משמרת לילה, עייף מת, אבל ספיסי ביקשה יפה

לילה טוב חברים וחברות. אכן לילה טוב שיהיה

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? גיוס למילואים, אימון קצרצר ועלייה לקו.
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? ממש עבר ליד. מדהים עד כמה בצבא זה לא מורגש.
3. ההיי לייט של השבוע? האנשים בפלוגה. פעם ראשונה שאני חלק מפלוגת מילואים וממש הופתעתי לטובה

4. מה עשיתם בסופ"ש? סיורים בגזרה ושינה.

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? להמשיך עם הסיורים בגזרה ולקוות שלא יהיו שטויות ביום העצמאות.
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? לא ממש קשה לי המעבר. אני מניח שיש אנשים שזה הרבה יותר משמעותי עבורם.
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? לפני 4 שנים, הייתי בבה”ד 1 ותגברנו באיו”ש ביום הזיכרון ויום העצמאות. אני זוכר שבאותו יום זיכרון היינו בבת-עין שבוע אחרי שנרצח שם ילד בגרזן. זה היה די מעורר מחשבה. לגבי יום העצמאות, שנה שעברה היה ממש כיף.
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? לחכות שיגיע יום חמישי כדי לצאת לחופשה קצרה ולפגוש את החברה המקסימה שלי אחרי יותר מידי זמן

snappa

New member
עונה.. :)

סכמ"ש:
1. מה עשיתם השבוע?
בעיקר למדתי. ביום השואה לצערי לא הלכתי לטקס בקיבוץ כי הרגשתי על הפנים, אבל עכשיו בסדר.. ובסופ"ש כמובן משפחה וחברים. ועוד קצת לימודים (כי באמת שלא הספיק לי =\).
הייתי חולה. מספיק מיוחד? מבחינת ההרגשה-צפירה, תוכניות בטלוויזיה.. אני לוקחת קורס באוני' על השואה, אז המרצה התייחסה לזה מן הסתם..
3. ההיי-לייט של השבוע?
לא נראה לי שהיה אחד כזה. לא חיובי בכל אופן. באמת שזה היה אחד השבועות המבאסים שהיו לי לאחרונה.
4. מה עשיתם בסופ"ש?
הייתי בבית. ובעיקר למדתי (כן, שוב). ובשישי בערב חברים באו אליי :) אולי זה ההיי-לייט של השבוע?

תכ"ש:
1. מה התוכניות ליום הזכרון\עצמאות?
ביום הזכרון-טקסים, ביום העצמאות-מופע של הקיבוץ. ושוב ללמוד למועד ב' ביום שישי :(
בתנועת נוער היינו מעבירים על המעבר מעצב לשמחה ביום הזכרון-עצמאות פעולות. נראה לי שבמידה מסוימת זה השפיע עליי. והטקסים וזה.. מאז הצבא נעשיתי יותר רגישה לזה.
3. מה הזכרון הכי מצחיק\הזוי\מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים?
אממ.. לפני שנה. רקדתי במופע של הקיבוץ. המיוחד היה שהפתיעו אותנו בסוף-הסתבר שבקהל היה מישהו מוכר, כוריאוגרף, שניגש אלינו אחרי המופע. בסופו של דבר הוא ניגש אליי ויצא לנו לעבוד כמה פעמים ביחד (כן כן.. הדברים הקטנים :)).
4. מעבר לחגים\מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב?
כן. להיקבר בדירה בין הספרים והמחברות וללמוד. ונראה לי שזהו. ופילוסופיה זה השטן.

שבוע טוב!! :)

Puskas

New member
עונה

סכמ"ש:
1. למדתי בעיקר..
2. כמו כל שנה, הזיכרונות מסבא וסבתא זצ"ל, הסיפורים של סבא ובאופן כללי סיפורים ששמעתי מניצולים אחרים.
אני מאוד מחובר ליום הזה, רואה כל שנה את כל התוכניות והסרטים בטלוויזיה, קורא על זה מדי פעם במהלך השנה..
יום קשה מאוד.
3. אין משהו מיוחד.
4. עבדתי ונחתי בעיקר.

תכ"ש:
1. יום הזיכרון לשבת בבית, לצפות בתוכניות ולהתגאות בצבא שלי, במדינה שלי ובמורשת שלי.
בערב העצמאות הגאווה תתעצם, הציונות תהיה בשמיים וכמובן נצא להופעות בעיר, נטייל קצת ונחזור הביתה לפלאפל הביתי של אמא שלי ולקריוקי בסלון :)
ביום העצמאות עצמו, על האש ברגיל.
2. המעבר כבר הולך לי בסדר, עד לפני כמה שנים פחות... בוודאי שיש לי נגיעה לזה, כמו של-80 אחוז מהמשפחות בישראל יש נגיעה אישית בזה..
3. אין משהו מיוחד.
4. עבודות ללימודים חח..

ebi83

New member
שבוע טוב

1. מה עשיתם השבוע? עבדתי, אירחתי זיכרון בסלון, למדתי וראיתי חברים.

2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? בצורה מיוחדת, אירחנו השנה 'זיכרון בסלון' אצלנו בדירה, זה פשוט הוריד את יום השואה למקום היותר פרטי ומעודכן. זה נתן לכל אחד את האפשרות להתחבר לזיכרון הזה מהמקום שלו, לא בלחץ, ממלכתיות יתר, עומס ריגשי שלא תמיד מתאים אלא מתוך משהו בלתי פורמלי ופתוח.. לשנה הבאה- אני ממליץ לארח\להתארח!

3. ההיי לייט של השבוע? ההודעה של אחי במוצ"ש שהוא חוזר הביתה ליום הזיכרון\העצמאות, כי אפקט האחרוניות זה טוב

4. מה עשיתם בסופ"ש? ארוחת שבת עם חברים שלא ראיתי תקופה, שבת בבית עם משפחה, חברים ומאמר ושמתי לב שהכלב שלנו הופך להיות יותר ויותר מחונך

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? יום הזיכרון כבכל שנה בקברו של דוד שלי בהר הרצל, יום העצמאות עוד כלום לא סגור... מנסה עוד להסגר על מה האופציות הרלוונטיות

2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? זה נוגע, אבל בגלל שהתרגלתי אליו מגיל מאוד קטן (ככה זה כשאח של אבא נהרג במלחמת יום כיפור) היום אני עושה אותו בצורה די אוטומטית.. לדעתי עצם העובדה שהטקסים בבוקר עוזר לזה.

3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? על האש עם חברים ביום העצמאות עצמו באגם ירוחם- לידנו משפחה עם סבא מרוקאי זקן שנתן יציאות שעד היום נכנסו לפנתאון שלנו (מזרובה, של מי הסוודר הזה??? אני רוצה ללכת הביתה, לישון -כל זה במבטא מרוקאי כבד ונחנק).

4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? לא יודע, נחיה ונראה.. מה שכן, גם השבוע הזה הולך להיות עמוס לטוב ולרע

Cow23

New member
עונה..

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? עברתי בין כל המסעדות המובילות באזור וחיפשתי עבודה..אמורה להתחיל השבוע אבל בנתיים לא נקבוע משמרות..
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? כשהייתי בצבא בקושי הרגשתי..טוב בצבא לא ממש שמתי לב למשהו גם ככה.. כאזרחית הרגשתי יותר..
3. ההיי לייט של השבוע? דיבורים על התחלת עבודה,אפחד לא מבין למה אני מתרגשת מזה..
4. מה עשיתם בסופ"ש?החבר הסכים לבוא איתי למסעדה טבעונית ואכל שווארמה ודי נהנה מזה..אני ניסיתי את השניצל

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות?ביום הזיכרון אני רוצה ללכת לבית העלמין בישוב, חיילת ששירתה בבסיס שלי (וגם בתפקיד שלי) נרצחה בפיגוע באינתיפדה.. חשוב לי להגיע לשם מאשר טקס בישוב..
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם?קשה.. מאוד קשה.. במיוחד אחרי האחריות שקיבלתי בשירות והחויות..
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים?האמת? עד עכשיו יצאתי עם חברים חננות,השנה אני וחברה הולכות לשתות ולהנות..
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב?לעבוד! אמן!!!!

Purple Mushroom

New member
עדיין אקטואלי?אחרי עוד לילה לבן

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? לא זוכר. היתה אזכרה לסבא, 8 שנים . והייתי דוד, החזקתי בידיים את אחיינית שלי הקטנה בת שנה ו-7 חודשים:)
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? יום השואה, זה יום מפגש משפחתי, אזכרה 8 שנים לסבא שלי ז"ל, כאמור. השנה הצלחתי להגיע לבית הקברות, ולסבתא שלי.
3. ההיי לייט של השבוע? מפגש משפחתי.
4. מה עשיתם בסופ"ש? לא זוכר. הייתי בחמישי אצל חברים. ושישי בלילה כתבתי פוסט, (אחרי יותר מחודש), ומוצ"ש הייתי אצל אמא שלי, כרגיל.

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? לחגוג, מחר בלילה, עם חבר שלי \חברים, בככר רבין, ובפלא.
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? לא . העצב והשכול קשה. ההתמודדות עם המוות קשה לי, בעיקר המוות שלי שמתקרב יכול להיות..
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? ההתנהגות של חבר שלי טוב, א', בככר רבין עם אנשים, סוג של מהפכן של אהבה.
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? תיכנון בדילמה, רביעי, יציאה עם המתדנבים של מנדלימוס, כיוון הרוח, לתערוכה של ואן גוך, בהנחה, על פני הופעת מוסיקה של חבר יקר מהמהפכה, בתכלס בר, (עצוב לי שאפספס אירוע מוסיקלי שכזה, אתם מוזמנים). ובחמישי, אם לא תבטל שוב, אירוח בגבעתיים אצל הבוסית שלי, והילדה המקסימה שהתגעגעתי אליה.

=]

מסכמת

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? עבדתי, חברות, חבר..
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? אני תמיד מרגישה אותו בצורה מיוחדת. זה יום ממש קשה ונוגע לי. סבא שלי ניצול שואה ואיבד כמעט את כל משפחתו בשואה
ואני רואה את הסרטים העצובים\מזעזעים\מעניינים בTV
3. ההיי לייט של השבוע? מסעדה סינית אחת הטובות שהייתי בה (סינג לונג בתל אביב)
4. מה עשיתם בסופ"ש? ערב סרט דיוידי בבית עם החבר ולמחרת המסעדה , סיבוב בחוץ ומשחק כדורגל...

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? על האש עם חברים (כמו כל המדינה) ...
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? חושבת שהמעבר הזה על אף הקושי נכון ומדגיש את הניגוד "ובמותם ציוו לנו את החיים" ... כמובן שקשה לשמוע על הסיפורים העצובים אבל ממשיכים בחיים וזה כולל חגיגות..
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? חחחחח פעם יצאתי עם מישהו ממש טיפש והבאתי אותו למפגש חברים של על האש בעצמאות והוא עשה לי פאדיחות נוראיות..
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? ראיון עבודה+ספורט כרגיל+והרבה זמן בבית לארגן מסמכים לניהול חשבונות בשביל הרואה חשבון שלי..לעבוד בכמה עבודות זה מייגע ...

yas12345

New member
עונה

לילה טוב חברים וחברות

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? נסעתי למכינה שלמדתי בה, ועבדתי
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? העברתי את חלקו בעבודה וחלקו במכינה.
3. ההיי לייט של השבוע? הביקור במכינה וההבנה שאני (מי היה מאמין) מתגעגעת ללימודים שם
4. מה עשיתם בסופ"ש? ישנתי

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? את יום הזיכרון עשיתי בבית הספר הישן שלי. יום העצמאות - עוד לא הוחלט
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? קשה אבל מסתדריםן
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? אני לא מתה על ההמוניות של זה.. אני חושבת שגיליתי שחברה טובה שלי היא אחיינית של חברים טובים של המשפחה ולא עלינו על זה עד אז
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? לישון, לעבוד, להתקדם בפסיכומטרי

נוש14

New member
עונה גם

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? עבדתי ותכננתי את הנסיעה ללונדון
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? ניסיתי להרגיש אבל באמת שהבנתי שאי אפשר ומשנה לשנה זה רק הולך ונהיה קשה יותר נפשית.
3. ההיי לייט של השבוע? לא היה
4. מה עשיתם בסופ"ש? עבדתי

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? ביום הזיכרון, כלומר היום, לא עשיתי כלום. קבעתי תור לשיננית והלכתי לסופר וזהו. בערב אצא להסתובב עם חברה
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? לא נוגע אלי
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? אין ממש משהו
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? לא

h a j b i

New member
יש אינטרנט זמני... אז עונה

סכמ"ש:

1. מה עשיתם השבוע? התארגנות למעבר דירה, בילוי זמן עם הנוכחית
2. האם חוויתם את יום השואה בצורה מיוחדת? האם עבר לידכם אבל לא ממש הרגשתם אותו? כרגיל
3. ההיי לייט של השבוע? היו כמה, קשה לבחור
4. מה עשיתם בסופ"ש? התארגנות למעבר דירה, בילוי עם הנוכחית

תכ"ש:

1. מה התוכניות ליום הזכרון/עצמאות? מעבר דירה
2. האם קשה לכם המעבר מהעצב לשמחה? או האם זה בכלל לא נוגע אליכם? לי אישית לא קשה אבל חושב שזה מיותר
3. מה הזכרון הכי מצחיק/הזוי/מטורף שלכם מיום העצמאות לאורך השנים? שהייתי עם חברים בכיכר רבין בתיכון והתחלנו \ הצקנו לבחורות
4. מעבר לחגים/מועדים, עוד תכנונים מיוחדים לשבוע הקרוב? לארגן את הדירה, להביא אליה את הנוכחית.

למעלה