סכמ"ש! 26.9- 2.10

Leeatthedisco

New member
סכמ"ש! 26.9- 2.10 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע בכללי: שיר השבוע של אול טיים לואו: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בננות יקרות, שיהיה לכן שבוע מקסים!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif השבוע עבר מהר מידי ../images/Emo11.gif

דבר טוב שקרה השבוע: אשדוד
חופש - השלמת שעות שינה
דבר רע שקרה השבוע: חם, חם, חם ונחשו מה ? חם
שיעורים לחופש - זה לא נגמר
שיר השבוע בכללי: Linkin Park - In The End
Linkin Park - Numb Linkin Park - The Catalyst
שיר השבוע של אול טיים לואו: All Time Low - Poppin Champagne
All Time Low - Lullabies
תוכנית השבוע: יומני הערפד, אלן, גלי, חברים, פיוצ'רמה
סרט השבוע: הנסיך הפרסי, דמדומים
ספר השבוע:
מאכל השבוע: לחם של אימא
התחדשות השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים
ממש אין לי כוח לחזור לזה !!!
אדם שעשה לך את השבוע: בת דודה שלי, בת 6 :) שהתלהבה נורא מהשירים של ATL
אדם שהרס לך את השבוע: אממ... אף אחד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות שלי
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: ~ הפלאפון שלי מצלצל ויש צלצול של ATL ~ בת דודה שלי: "יווו... מי שר ?" אני: "להקה שאני אוהבת" בת דודה שלי: "איזה חמודים הם" אני: "איך את יודעת שהם חמודים אם לא ראית אותם ?
" בת דודה שלי: "ראיתי אותם דרך השיר".
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: ללמוד - והרבה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה
- - - שהיה אחלה סופ"ש.

StayAwake

New member
חחח איזה חמודה בת דודה שלך../images/Emo6.gif

ואמייגאד אני רואה את הפרק החדש של יומני הערפד עכשיו. סטפן פשוט מלך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בדיוק סיימתי לראות ../images/Emo6.gif

כן, הוא לגמרי מלך בפרק הזה

Tommy89

New member
חח תהילול.. הציטוטים שלך תמיד מצחיקים אותי../images/Emo6.gif

הנסיך הפרסי
שבוע טוב אהובה

Tommy89

New member
יאללה, בא לי גם ../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ~טקס של הקורס החדש במד"א ~טקס של הצופים ~ארוחת ערב עם אמא בחוץ
(שרימפס זה ה-דבר
) דבר רע שקרה השבוע: ~שעמום ~עבודות של בצפר.. שיר השבוע בכללי: ~the xx - crystalized - למי שלא מכירה אותם, אני ממש ממש ממליצה
~MARS - hurricane, SIASL, ABL וכו' וכו' שיר השבוע של אול טיים לואו: ~remembering sunday תוכנית השבוע: ~10 things i hate about you
~my so called life
~TVD סרט השבוע: ~מארלי ואני ~הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (חח ראיתי אתמול את המדובב.. אחד המצחיקים
) ספר השבוע: ~INTO THE WILD מצאתי אותו בסטימצקי. איזה כיף D: מאכל השבוע: ~שררייייימפס! ~פנקייקים. ואו, יצא לי מכל החורים.. >< התחדשות השבוע: ~ספר ~כמה פוסטרים ~כמה לקים. תכל'ס של אחותי, אבל מי שם לב.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ~לחלות ולא ללכת לבצפר
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: ~לא לחלות וללכת לבצפר אדם שעשה לך את השבוע: ~אביקו, ידיד שלי :) ~כל האנשים בתחנה
~חברים כאלה ואחרים.. אנשים בטוויטר D: אדם שהרס לך את השבוע: ~אבא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ~חברה שלי שלא ראיתי חודש כי הזונה טסה לשבועיים לניו יורק!!
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: ~מילת השבוע- "like" מסתבר יכולה להיכנס אחרי כל מילה במשפט. ארררג. >< תמונת השבוע: ~חחחחח כיעור התוכניות לשבוע החדש: ~ללמוד ללמוד ללמוד ~לחרוש לחרוש לחרוש ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ~חביב +-

AdiA12

New member
שרימפס ../images/Emo99.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחחחח WTF מה עבר על ג'ארד?
אה ותתחדשי על הדברים D: איזה פוסטרים?

Adi641

New member
סכמ"ש

דבר טוב שקרה השבוע: סוף סוף סיימתי את הקורס, אז יש קצת חופש
דבר רע שקרה השבוע: אממ היה שום דבר רע לא קרה
שיר השבוע בכללי: Brick By Boring Brick- Paramore
שיר השבוע של אול טיים לואו: Stella
תוכנית השבוע: הלוואי והיה לי זמן לראות טלוויזיה השבוע סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן. ממליצה מאוד לכולן! מאכל השבוע: קיש פטריות שעשיתי לפני יומיים
התחדשות השבוע: בערך החלוק של מד"א...אבל זהו
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסופ"ש כדי לחזור לנוח טיפה, ולהודעה לגבי התוצאות מהמבחן של הקורס משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים אדם שעשה לך את השבוע: חבר טוב שלי שפגשתי השבוע אחרי המון זמן שלא התראינו אדם שהרס לך את השבוע: לא היה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ את החברות שלא ראיתי כל החופש ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "לו היית מכירה את הזמן כמוני לא היית מדברת על לבזבז אותו. הוא לא אחד שמתבזבז" (הכובען המטורף אליס בארץ הפלאות) תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש: לנוח טיפה, וללמוד. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אינטנסיבי ונהדר!

Tommy89

New member
יווו התמונה ../images/Emo99.gif

אהבתי את הציטוט. אני פשוט חייבת לראות את הסרט/לקרוא את הספר שוב! תתחדשי על המדים, בהצלחה עם התוצאות - אני בטוחה שתעברי :) שבוע טוב!

Adi641

New member
תודה!../images/Emo24.gif

לא יודעת מה איתך, אבל אני חושבת שהסרט המצוייר הרבה יותר טוב מהרגיל... והספר מדהים!!!!

StayAwake

New member
בא לי גם ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע:מפגשי וקניות עם אמא
חברות שלי חזרו מחו"ל וידיד שלי חזר מארה"ב
גיליתי שאני אוסטרית
אני יורש העצר האוסטרייייי דבר רע שקרה השבוע:שיעורים+למידה למבחנים שממש לא במקום. זה חופש!
והייתי אצל שיננית וזה היה מגעיל
הציון שלי במתמטיקה...
כמעט בכיתי בגלל זה
שיר השבוע בכללי: Inside of you - the maine growing up -the maine give it to me - the maine אני חושבת שממש שיגעתי את אחותי עם השיר הזה
house party - 3!oh3 deja vu - 3!oh3 אני די בטוחה שהיו עוד אבל אלה זה בעיקר מה שאני זוכרת
שיר השבוע של אול טיים לואו: party song therapy poppin six feet תוכנית השבוע:יומני הערפד, אחת שיודעת, 90210 ובטי
סרט השבוע:ושוב, הייתי אמורה לראות שובו של מרטין גר אבל בגלל שזה סרט צרפתי אני חייבת תרגום ואני לא מוצאת עם תרגום
המורה לספרות תהיה חייבת לסלוח לי
ספר השבוע:
מאכל השבוע:סושי? התחדשות השבוע:3 חולצות ו2 מכנסיים
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא הרבה...
בית ספר
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בית ספר
אדם שעשה לך את השבוע:כל מי שהייתה במפגש. ובכללי, הפורום המדהים הזה
וחברות שלי וידיד שלי
אדם שהרס לך את השבוע:האנשים הרעים מהמפגש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אטל ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "אם היא הייתה יכולה היא הייתה עושה אותו מכל הכיוונים!" "מה התלהבת? כולה 2" "התחנה הבאה היא לוד" "לונדון??"
תמונת השבוע:
כן, זה זאק
התוכניות לשבוע החדש:רופא שיניים+הרבה לימודים
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:מעולה+- D:

AdiA12

New member
זה זאק? ../images/Emo2.gif איזה חמווווד! D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

השירים
+ הציטוטים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדשי ../images/Emo13.gif

הציטוטים
ברצינות זה זאק ? איזה מתוק הוא
הסדרות

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif דייי OMG איזה בובון הוא !

ידעתי שהיה טוב להתחתן איתו :D

למעלה