סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Galuush

New member
מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי להרכיב פאזל, יצאתי קצת השבוע ואחי וארוסתו היו :)
משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי קצת מרגיזה אותי :/
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: תוצאה של בדיקה

התחדשות השבוע: פאזל, נעליים, בגדים ואחי קנה לי את כל האלבומים של אוונסנס

סרט השבוע: קלולס, ילדות רעות :)
סדרת השבוע: יומני העפרד. סיימתי את העונה החמישית.
ספר השבוע: -
שיר השבוע: -
אלבום השבוע : אין, אבל אני צריכה לשמוע את האלבומים של אוונסנס :)
מאכל השבוע: פסטה :)
ציטוט השבוע: ג'ואי לצ'נדלר: I'm gonna take that book and beat you to death with it. כל פעם זה מצחיק אותי מחדש :).
תמונת השבוע: -
תכניות לסופ"ש: להמשיך להרכיב את הפאזל :)
אחר (או: מסר חשוב לאומה): -

DAN1EL

New member
סרטי השבוע שלך

אני מבין שיש לך יס?
לי אין, אבל ראיתי שהם הקרינו השבוע ספיישל של סרטי בנות בתיכון.
חבל שלא ראית את "ג'וברייקר" (נדמה לי שבעברית הוא מתורגם כ"למות מצחוק") המדהים, שהבנתי שהקרינו אותו גם.
&nbsp
כמה חלקים הפאזל? :)

Galuush

New member
האמת שיש לי הוט חחחח

והיה לי מוקלט קלולס וילדות רעות. הם די חורשים עליהם, אבל לא אכפת לי :).
&nbsp
הפאזל הוא של 500 חלקים, והיום סיימתי אותו חחח. מחר אני אקנה עוד וכנראה שאני אקנה אחד של 1000. :)

Galuush

New member
כרגע לא. זה דווקא מגניב לא ממוסגר

אפשר רק להדביק אותם עם דבק מיוחד ולתלות בבית
. ראינו שעושים ככה בחנות שקנינו את הפאזל :)

ערן1987

New member
תתחדשי על האלבומים, איזה כיף!

הוא קנה לך את כולם או רק את חלקם?
&nbsp
הריבים של ג'ואי וצ'נדלר

Galuush

New member
הוא קנה לי את כולם :)

אני מתה על השטויות שלהם. יש להם כאלה יציאות!

ערן1987

New member
יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: האמת? לא זכור לי משהו יוצא דופן, לכאן או לכאן

משהו רע שקרה השבוע: בעבודה שמו אותי באותה עמדה 4 ימים רצופים וזה היה מעצבן כי זו עמדה שגם ככה יוצאת לי מכל החורים, לפחות לא הייתה הרבה עבודה.. חוץ מזה, נדפק לי רשמית הפלאפון וזה סופר מעצבן! אני כבר שבועיים בפלאפון חלופי ודבילי שלא עושה כמעט כלום.. גם האינטרנט שלי עושה לי בעיות רק במחשב שלי וזה אומר שצריך לטפל בו וכבר אין לי כסף לדברים האלה

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לקנות פלאפון חדש! מהמלצות של אנשים אני נוטה לנקסוס/LG, ממישהו יכול לעזור לי בזה?

התחדשות השבוע: נאדה

סרט השבוע: ראיתי שניים. הראשון היה "צבי הנינג'ה" החדש שהיה סתמי לגמרי וחבל כי יש לו הרבה פוטנציאל להיות סרט אקשן ממש כיפי אב לזה לא קורה. השני הוא "מיתה טובה" שראיתי ביום הקולנוע הישראלי (אם לא הייתי עובד באותו יום הייתי רואה לפחות עוד סרט אחד!), קומדיה שחורה ולא רעה בכלל שקצת מתפספסת כי היא לא מצליחה לקרוע אבל גם לא לרגש יותר מדי. חמוד מאוד בסה"כ

סדרת השבוע: נאדה

ספר השבוע: ):

שיר השבוע: Chandelier של סיה כמובן

אלבום השבוע: LP1 של FKA twigs, גדל עליי משמיעה לשמיעה

מאכל השבוע: בשר על האש

ציטוט השבוע: אני גרוע בדברים האלה, תאשימו את הזיכרון שלי

תמונת השבוע: אני בלאפטופ שלי שלא מוכן להעלות תמונות לתפוז אז תיסלחו לו על זה

תכניות לסופ"ש: אתמול בצהריים הייתה לנו מסיבת בריכה של חבר'ה מהעבודה והיה ממש כיף! שיחקנו בכדוריד בבריכה וזה היה מעייף רצח וגיליתי את ייעודי בחיים - להיות שוער!
חוץ מזה, אתמול בערב יצאתי עם 2 ידידות שלא ראיתי מלא זמן והן באו לראות ת'דירה והן קנו לנו מין ואזה מכוערת תחת
והערב אני והמשפ' הקרובה חוגגים יום נישואים 30 להורים.. בקיצור, סופ"ש עמוס

אחר (או: מסר חשוב לאומה): עוד אין לנו מאוורר נורמלי בדירה אז אנחנו ישנים כל הזמן עם מזגן או מאוורר רצפה ולא משנה מה מהם - הגב שלי נתפס כל ערב! זה ממש ממש מעצבן

DAN1EL

New member
הלכתי עם חברים גם כן ליום הקולנוע הישראלי,

אחד מהם רצה לראות את "מיתה טובה", והאמת שלא כ"כ התחשק לי (ועדיין לא ממש מתחשק לי), אבל הלכנו לשלושה סרטים אחרים - שאני מאוד מרוצה שצפיתי בהם (ראה סכמ"ש).
&nbsp
זה מגניב שעשו את היום הזה.

&nbsp
LP1 עדיין לא גדל עלי.

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע רגוע כזה, בסדר. סיימתי עם עוד מבחן.
משהו רע שקרה השבוע: לא נראה לי שקרה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מבחן אחרון! ואחריו עוד שתי עבודות גדולות.
התחדשות השבוע: Lioness של איימי וויינהאוס בתקליט! בדיסק כבר היה לי אותו.

סרט השבוע: ראיתי את:
"רגע של תמימות" - סרט איראני משעשע. צפייה לצורך הלימודים.
"היא לא יכולה בלי זה" - הסרט הראשון של ספייק לי. אני יודע שהוא אויב של טרנטינו והוא גם דושבאג רציני וכל זה, אבל אני בכל זאת מחבב את ספייק לי ואהבתי בינתיים את כל הסרטים שלו שצפיתי בהם (ואני לא מתכוון לראות את הרימייק ל"שבעה צעדים").
"השוטר" - של נדב לפיד. לא חף מבעיות אבל מוצלח סך הכל. אני זוכר שהוא אמר שהוא אוהב את הבמאים ברונו דומון ונורי בילגה ג'יילן - וגם אני מאוד אוהב אותם - וההשפעה ניכרת כבר מהשוט הראשון.
"הגננת" - סרטו השני והחדש של נדב לפיד, ראיתי במסגרת יום הקולנוע הישראלי. מוצלח פחות מהשוטר, יש בעיות בתחום המשחק, אבל עדיין - אהבתי סך הכל. הצילום נפלא, הסיפור טוב, והוא במאי מעניין. הייתי רוצה לראות מה הוא יעשה בהמשך. שמות שני הסרטים הראשונים שלו, אגב, הצחיקו אותי. כי תמיד אנשים אומרים "אני לא שוטר ואני לא גננת!"...לא?

"ערבים רוקדים" - גם אותו ראיתי ביום הקולנוע הישראלי. מלודרמה די פשטנית אך חביבה. לא מתחרט שצפיתי בו.
"גט" - שוב - יום הקולנוע הישראלי. וואו. פשוט מדהים! חזק ביותר. שני דברים הייתי משנה בו - את המבטא המאולץ של מנשה נוי, ועוד איזה שתיים-שלוש סצינות שהייתי מוריד לקראת הסוף, אבל מעבר לזה - סרט מושלם. אחד הסרטים החזקים שראיתי השנה. רונית אלקבץ וששון גבאי פשוט מדהימים, ואם הם (והסרט) לא יקבלו את פרסי אופיר השנה זה יהיה ביזיון. סרט חובה לדעתי, רק תכינו את עצמכם לחוויה מתישה ולא פשוטה לצפייה.
"דני רוז האיש מברודוויי" - סרט משעשע של וודי אלן מהאייטיז. אני חושב שהוא השפיע לא מעט על טרנטינו. זו דעתי לפחות.
"בובה מתנפחת" - סרט יפני ביזארי אך מרגש על בובת מין מתנפחת שקמה לתחייה ומתחילה לעבוד בספריית וידיאו ולחיות את החיים. הפתיע אותי לטובה - זה קצת ארוך מדי, והצילום עצבן אותי, אבל הוא ממש מוצלח.
סדרת השבוע: פרויקט מסלול. למרות שאני לא זוכר אם ראיתי השבוע פרק או לא. נראה לי שכן.
ספר השבוע: "תשעה סיפורים" של סלינג'ר. מדהים. קשה עד בלתי אפשרי לבחור סיפור אחד שהכי אהבתי.
שיר השבוע: BANKS - Brain ועוד כמה.
אלבום השבוע: ע"ע התחדשות השבוע.
מאכל השבוע: פלפלים ממולאים של אמא שלי.
ציטוט השבוע: קשה לבחור אחד מתוך כל הסיפורים של סלינג'ר, וגם צריך להבין את ההקשר. אז לא משנה.
תמונת השבוע: שוב טרי ריצ'ארדסון.
תכניות לסופ"ש: יש לי מבחן מחר.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): כולם לסכמ"ש!
מה זה פה?

ערן1987

New member
"השוטר" הוא דוגמא מעולה

לסרט ארטיסטי פלצני שאין בו באמת שום דבר מעניין. כשמדברים על סרטי "איכות"/"פסטיבלים" אני מזכיר אותו כדוגמא.
&nbsp
ממש בא לי לראות את "גט"! למרות ששלומי אלקבץ היה מרצה שלי במשך שנה והוא פוץ, נרקיסיסט ומעצבן - אני עדיין רוצה לראות אותו. ואם זה עוזר לך, ששון גבאי נחשב לפייבוריט ורונית אלקבץ בראש בראש עם דאנה איבגי (על "אפס..") ועם לירון בן שלוש (על "את לי לילה"), ככה שיש לה סיכוי לא קטן לזכות.
&nbsp
"דני רוז האיש מברודוויי"
אחד הסרטים שלו שאני הכי אוהב, מאוד אנדררייטד! (עד כמה שזה מצחיק להגיד על סרט שהיה מועמד לאוסקר הבימוי
)

DAN1EL

New member
דווקא יש לי הרבה דברים טובים להגיד על "השוטר",

גם אם שוב - אני חושב שיש בו מספר בעיות ודברים שלא עובדים.
אני לפחות מעריך את הכוונה של נדב לפיד, בתור מי שמעריץ את הבמאים שהוא מושפע מהם - אני לא חושב שהוא הצליח להתקרב לרמת הגאונות שלהם (של ברונו דומון ונורי בילגה ג'יילן - שניים מהבמאים הכי מרתקים ומפעימים שפועלים היום בעולם), אבל עצם זה שהוא בכלל ניסה - זה כבר יפה. כי לצערי, אני לא בטוח שיוצרים אחרים בארץ בכלל מכירים את השמות האלה.

כן, קראתי את המדגם ב"סינמסקופ" לגבי פרסי אופיר ואני מקווה שזה ניבוי נכון.
למרות שאני לא בטוח לגבי מנשה נוי - שגם כן מנבאים לו זכייה בפרס - הוא עצמו היה מדהים, אבל המבטא שלו היה מאולץ, כמו ישות נפרדת ומיותרת שהכבידה על המשחק שלו. זו הייתה בעיניי החלטת בימוי אומללה.
מנשה נוי הוא תותח, וחבל שקשרו לו את המשקולת הזאת.
אבל באמת שזה סרט מדהים שכבר כמה ימים לא יוצא לי מהראש.

מגניב שאתה גם כן אוהב את "דני רוז".

דבר נוסף שחשבתי על הסרט הזה ושכחתי לציין - אני חושב שהוא בכלל לא התיישן.
הוא עדיין עובד, ההומור בו עדיין נפלא, ואם היו מקרינים אותו היום כסרט חדש של וודי אלן, הייתי מאמין שהוא נכתב ובוים עכשיו.
אח, וודי, וודי.

ערן1987

New member
אין ספק שהכוונה של נדב לפיד טובה

אבל בפועל, לדעתי, זה לא הצליח לו.
&nbsp
מנשה נוי תותח! בזמן הלימודים היה לי קורס שנתי אצל רני בלייר שבזמנו שודרה הסדרה החדשה שלו אז, "אדמה" נראה לי קראו לה, והוא שיחק בה וגם ניתחנו דמויות שונות שהוא שיחק בכמה סדרות בקורס אחר - וראיתי אותו באיזו מסיבת השקה פלצנית וניגשתי אליו ודיברנו איזה 2-3 דקות על דמויות שלו וזה היה ממש מגניב חח.. בנאדם מאוד אצילי, בשונה מאשתו שפשוט עפה על מצלמות הפפראצי באותו אירוע (וגם אני לא מת עליה כשחקנית, קומית או דרמטית).
&nbsp
לא ראיתי את "דני רוז" כבר שנים אבל כשראיתי אותו לא הרגשתי שהוא "ישן" ככה שאני מסכים איתך ממש. מצטרף אליך, וודי =

DAN1EL

New member
מה?! קרן מור

אחת השחקניות הגדולות בתולדות המדינה הזאת.
&nbsp
מנשה נוי מלמד אצלנו באוניברסיטה משחק, אבל לא יצא לי ללמוד אצלו.
למעשה, לא למדתי משחק בכלל. לקחתי שיעור אחד (גם כן כי הכריחו אותי) אצל מורה אחרת, ופרשתי אחריו מהקורס.
לעולם לא ארצה ללמוד משחק.

DAN1EL

New member
מילא לא מגיבים לסכמ"ש, אבל גם מנצלים אותו למאש"ע?!

למעלה