סכמ"ש

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Music Man XD

New member
יאללה!

משהו טוב שקרה השבוע:
לא בדיוק השבוע, אבל עקב האופי של שירותי הצבאי, שבוע = שבועיים בשבילי. בכל מקרה, עשיתי בשבועיים האלה התקדמות מקצועית שאני מאוד גאה בה. שמחתי לקבל הערכה על מה שאני עושה, ועל הדרך שבה אני עושה את זה. בשקט, בשלווה, כמו שאני אוהב.
בנוסף - הסופ"ש ממש כיף עד כה!
משהו רע שקרה השבוע:
נמאס לי מדרמה. נמאס לי שיש אנשים שיושבים לי על הצוואר. אני צריך חופש בחיים. השבוע הרגשתי קצת שאני נחנק. אם יש דבר שאני שונא זה חברויות כפייתיות כאלה, אנשים שלא מרפים ממני וחושבים שאני צריך לתת חשבון על כל צעד שלי. אז BREAKING NEWS ALERT: ממש לא!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מקווה שיהיה שבוע כיף, מקווה ליהנות! לא בקשה מוגזמת, נכון?
התחדשות השבוע:
כלום, האמת.
סרט השבוע:
ראיתי את "ורטיגו" לפני שבועיים בפעם הראשונה. ממש נהניתי!
סדרת השבוע:
אין.
ספר השבוע:
אין, לא קורא לאחרונה.
שיר השבוע:
Beyonce - 7/11
Jessie Ware - Say You Love Me
שי צברי - המלך
אלבום השבוע:
Jessie Ware - Tough Love
Angel Olsen - Burn Your Fire For No Witness
St. Vincent - St. Vincent
מאכל השבוע:
ארוחת שישי טעימה. כמה אני מתגעגע לזה בצבא!
תכניות לסופ"ש:
רובו מאחורינו. נראה לי שזה הסופ"ש שבו שתיתי הכי הרבה אי פעם
היה ממש כיף.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
בנות, אתן עם קשה. קשה!

DAN1EL

New member
שמח בשבילך על ההתקדמות בצבא! :)

אני בטוח שזה מגיע לך!
&nbsp
"ורטיגו"

היצ'קוק מלווה אותי לא מעט בתקופה האחרונה. כלומר, הוא מלווה אותי כבר שנים, אבל בתקופה האחרונה במיוחד. אני נכנס אליו יותר ויותר לעומק, וזה ממש כיף. זה במאי שאני מרגיש שאף פעם לא אסיים "לגלות" אותו, ולא חשוב כמה סרטים שלו ראיתי, לא חשוב גם כמה פעמים ראיתי אותם.

Music Man XD

New member
תודה רבה!

אני עוד לא מרגיש שאני מכיר אותו מספיק טוב. צפיתי רק בחמישה סרטים שלו, ככה שיש עוד לאן לשאוף. בכל מקרה, הוא מרתק אותי!

ערן1987

New member
כיף לשמוע שאתה מרגיש שמעריכים אותך

ושאתה עוד מתקדם על זה, ריספקט! המשך ככה וכו'

&nbsp
שתית לכבוד מסיבה מסיומת או סתם ככה? חח

ערן1987

New member
יאללה! 2

לא סיכמש"תי בפעם הקודמת אז זה נחשב לשבועיים האחרונים פחות או יותר

משהו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי שהיה משהו טוב בצורה יוצאת דופן.. חנוכה הגיע, זה נחשב?

משהו רע שקרה השבוע: אני מרגיש שהמנהל שלי בעבודה פשוט זורק עליי זין ומשקר לי בפנים או לפחות לא מוכן לקחת אחריות על הטעויות שלו. רק קודמתי וכבר אני חושב להתפטר. איך הגעתי למצב כזה? ולמה לעזאזל הטמבל הזה, שעד עכשיו מאוד הערכתי והסתדרתי איתו מצוין, גורם לי להרגיש כל כך מושפל אחרי שיחה?

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני מחכה שחברה שלי תשטוף כלים, היא הבטיחה שהיא תעשה את זה מיום שני.. אתם לא מבינים כמה כלים נערמו לנו בכיור

התחדשות השבוע: דברים מ-eBay, כמובן! חחח.. קיבלתי את C'mon C'mon של שריל קרואו, אמא שלי קנתה לי משם במתנה את האוסף המשולש של קווין (שעלה רק 80 ש"ח שזה כחצי מהמחיר שלו בארץ.. איזו בדיחה!) ובנוסף קניתי לאחרונה ממוסיקה נטו את Blue היפהפה של ג'וני מיטשל ואת Rumours של פליטווד מק. בנוסף הייתי בשבוע שעבר בהופעה של דניאלה ספקטור אז גם קניתי שם את האלבום החדש והמוצלח שלה, "כל הדברים היפים באמת".

סרט השבוע: ראיתי שניים, את "אקסודוס" שהיה לא רע למרות ההוליוודיות שבו והצליח להעביר את הזמן בכיף ואת "שישה גיבורים" שהיה חמוד ומשעשע אבל לא סוחף מספיק או מרגש. אבל סה"כ חמוד.

סדרת השבוע: "גידי ואהרוני" - וואו, איזה צמד חמד, באמת! הם הורגים אותי ביחד שיהיו בריאים

ספר השבוע: סיימתי עם "נעלמת", מזל טוב לי חח.. הספר טוב בהרבה מהסרט, הוא מרחיב כל כך הרבה על העולם הפנימי והסובב של הדמויות, מה גם שהסוף שלו, שבסך הכל נאמן מאוד לספר, לא כלל קטע מאוד חשוב מהסוף שבספר שלדעתי יכול היה להוסיף ה-מ-ו-ן לכל מה שקורה בסוף. חוץ מזה, לא התחלתי ספר חדש אבל נראה מה המבחר אצלי בבית מציע ואבחר משהו

שיר השבוע: Blank Space - אמא של גלגל"צ זונה בת זונה.

אלבום השבוע: My Favourite Faded Fantasy של דמיאן רייס. איזה דבר יפה זה!

מאכל השבוע: סופגניות!!

ציטוט השבוע: אוף, אני גרוע בדברים האלה, אבל היה משהו שגידי גוב אמר שהפיל אותי מצחוק

תמונת השבוע: האחיין שלי "נוהג".. אוי, כמה שאני אוהב אותו! הוא התחיל לזחול והוא כזה מותק

תכניות לסופ"ש: בשישי בצהריים הייתה בת מצווה לבת של בת דודה שלי ובגלל שההורים שלי והסבא וסבתא שלה (כלומר דודה שלי ובעלה) בבלאגן ארוך בעסק המשפחתי המשותף אז כל המצב הזה היה מאוד מאוד מביך ולא נעים.. נו, לפחות היה אוכל טוב

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אז החורף הגיע וזה אחלה אבל למה המזגן שבסלון מתחרפן ולא עובד כמו שצריך? ):

DAN1EL

New member
לגבי "נעלמת"

אתה חושב שכדאי לקרוא את הספר לפני שרואים את הסרט?
כי אני חשבתי באופן אוטומטי שכן, אבל חלק אומרים שלא.

לגבי העבודה - אני יודע ש"קל להגיד" וכו', ואני בעצמי גם די גרוע לפעמים בליישם את זה, אבל העצה שלי - פשוט שים זין.
אסור להתחיל לקחת קשה דברים שקורים בעבודה, כי זה פשוט לא נגמר אם מתחילים להיכנס לזה. פשוט תעביר הלאה. כל הזמן. דפדף.
והנה תמונה משעשעת בנושא...

(פעם קניתי לידידה שלי תחתית לספלים עם הציטוט הזה)

ערן1987

New member
אני חושב שהספר טוב בה-ר-ב-ה מהסרט

והוא מעניק הרבה יותר מידע על העולם הפנימי של הדמויות, הוא נותן כמה קטעים שלא מופיעים בסרט ושהיו יכולים לגרום לדמויות להיות אמינות אפילו יותר. אז כן ולא חח.. לבחירתך

&nbsp
לגבי העבודה, כבר נמאס לי להחליק. אני צריך להחליט ביני לבין עצמי אם נחצה פה קו אדום או לא. והתמונה שצירפת -

DAN1EL

New member
אני אלך עם ההמלצה שלך.

איכשהו במקרה הזה יותר חשוב לי לקרוא את הספר מאשר לראות את הסרט.
&nbsp
לגבי העבודה - כן, לא התכוונתי שתחליק/תצא פראייר/תתעלם/תוריד את הראש לכאפה - חס וחלילה. אני האחרון ששותק לאנשים בעבודה. דעתי ידועה לכולם, ועל כל נושא, כמו שאתם מכירים אותי. אני באתי לכל עבודה שהייתה לי בגישה של "אני עובד מצוין, תגידו תודה שאני נמצא פה. לא טוב לכם - ניפרד כידידים, זה לא שאתם משלמים מי-יודע-מה".
&nbsp
אני רק אומר שתגיב כמו שאתה חושב לנכון, אבל אל תיקח את זה איתך הביתה.
כלומר - בבית תנקה את הראש ואל תחשוב על זה (גם אם זה קשה). אחרת מתחרפנים.
כשאתה בבית - שים זין. אף עבודה לא שווה את העצבים שלך ואת האנרגיות השליליות.
תמיד תגיד לעצמך: "עם כל הכבוד, אתם לא משלמים לי מספיק בשביל שאני אקח את המחשבות על העבודה גם הביתה."

DAN1EL

New member
שכחתי לציין

שבאתי בגישה כזאת כי הייתה לי את היכולת לגבות את זה.
כלומר - אני, בתור בוס, הייתי רוצה עובד כמוני.
יש לי מוסר עבודה, אחריות, מקצועיות, אני נחמד לכל מי שנחמד אלי, אני אתן את הנשמה למי שאני מרגיש שזה מגיע לו.
ועובדה - כל המנהלות שהיו לי אי פעם אהבו אותי וגיבו אותי תמיד.
לכן תמיד אמרתי לעצמי: אני יודע שאני עובד טוב. והם יודעים את זה גם כן. לכן - אם הם לא רוצים, לא צריך. הכל טוב. ביי וד"ש.

אבל מה שאני לא אעשה, זה לספוג חרא מאנשים.
ומה שאני לא אעשה, זה לקחת את השליליות הזאת איתי הביתה. זה פשוט לא שווה את זה.

ערן1987

New member
אני חושב שגם אני ככה

אבל אצלנו בעבודה יודעים לנצל את העובדים עד הסוף, אני שומע את זה גם מעובדים שעזבו את המקום. יש מרמרת חזקה מאוד אצל כל אחד ואחד, גם אצל אנשים בדרגות הגבוהות יותר. מתקמצנים על העלאה של שקל אחד בשכר כאילו לא במה מדובר.
&nbsp
לא לקחתי את זה איתי הביתה כמו שזה פשוט השתלט עליי באותו יום, וזהו. אני רק צריך להחליט ביני לבין עצמי מה-מי-מו.

ערן1987

New member
זהו, שאני לא יודע איך להגיב

כי כרגע יש לי עבודה שהיא בסה"כ סבבה, המשכורת בסה"כ סבבה (אבל עליה בעצם הכעס כי הבטיחו לי משהו אחר), שעות טובות, ימים טובים - והמצב בשוק לא מזהיר. מה, להתפטר ואז לחפש עבודה? אני חושב אולי לחפש עבודה ואז, אם יהיה משהו טוב, לעזוב. אבל קל להגיד.

ותודה על העזרה :)

למעלה