יאללה! 2
לא סיכמש"תי בפעם הקודמת אז זה נחשב לשבועיים האחרונים פחות או יותר
משהו טוב שקרה השבוע: לא זכור לי שהיה משהו טוב בצורה יוצאת דופן.. חנוכה הגיע, זה נחשב?
משהו רע שקרה השבוע: אני מרגיש שהמנהל שלי בעבודה פשוט זורק עליי זין ומשקר לי בפנים או לפחות לא מוכן לקחת אחריות על הטעויות שלו. רק קודמתי וכבר אני חושב להתפטר. איך הגעתי למצב כזה? ולמה לעזאזל הטמבל הזה, שעד עכשיו מאוד הערכתי והסתדרתי איתו מצוין, גורם לי להרגיש כל כך מושפל אחרי שיחה?
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני מחכה שחברה שלי תשטוף כלים, היא הבטיחה שהיא תעשה את זה מיום שני.. אתם לא מבינים כמה כלים נערמו לנו בכיור
התחדשות השבוע: דברים מ-eBay, כמובן! חחח.. קיבלתי את C'mon C'mon של שריל קרואו, אמא שלי קנתה לי משם במתנה את האוסף המשולש של קווין (שעלה רק 80 ש"ח שזה כחצי מהמחיר שלו בארץ.. איזו בדיחה!) ובנוסף קניתי לאחרונה ממוסיקה נטו את Blue היפהפה של ג'וני מיטשל ואת Rumours של פליטווד מק. בנוסף הייתי בשבוע שעבר בהופעה של דניאלה ספקטור אז גם קניתי שם את האלבום החדש והמוצלח שלה, "כל הדברים היפים באמת".
סרט השבוע: ראיתי שניים, את "אקסודוס" שהיה לא רע למרות ההוליוודיות שבו והצליח להעביר את הזמן בכיף ואת "שישה גיבורים" שהיה חמוד ומשעשע אבל לא סוחף מספיק או מרגש. אבל סה"כ חמוד.
סדרת השבוע: "גידי ואהרוני" - וואו, איזה צמד חמד, באמת! הם הורגים אותי ביחד שיהיו בריאים
ספר השבוע: סיימתי עם "נעלמת", מזל טוב לי חח.. הספר טוב בהרבה מהסרט, הוא מרחיב כל כך הרבה על העולם הפנימי והסובב של הדמויות, מה גם שהסוף שלו, שבסך הכל נאמן מאוד לספר, לא כלל קטע מאוד חשוב מהסוף שבספר שלדעתי יכול היה להוסיף ה-מ-ו-ן לכל מה שקורה בסוף. חוץ מזה, לא התחלתי ספר חדש אבל נראה מה המבחר אצלי בבית מציע ואבחר משהו
שיר השבוע: Blank Space - אמא של גלגל"צ זונה בת זונה.
אלבום השבוע: My Favourite Faded Fantasy של דמיאן רייס. איזה דבר יפה זה!
מאכל השבוע: סופגניות!!
ציטוט השבוע: אוף, אני גרוע בדברים האלה, אבל היה משהו שגידי גוב אמר שהפיל אותי מצחוק
תמונת השבוע: האחיין שלי "נוהג".. אוי, כמה שאני אוהב אותו! הוא התחיל לזחול והוא כזה מותק
תכניות לסופ"ש: בשישי בצהריים הייתה בת מצווה לבת של בת דודה שלי ובגלל שההורים שלי והסבא וסבתא שלה (כלומר דודה שלי ובעלה) בבלאגן ארוך בעסק המשפחתי המשותף אז כל המצב הזה היה מאוד מאוד מביך ולא נעים.. נו, לפחות היה אוכל טוב
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אז החורף הגיע וזה אחלה אבל למה המזגן שבסלון מתחרפן ולא עובד כמו שצריך? ):