סכמ"ש

spaysi8

New member
סכמ"ש

"משנכנס אדר מרבים בשמחה!!"

מה ניש?
שישי שמח לנו (ובכללי חודש שמח כי עוד מעט פורים!!!)
ובלי קשר לפורים- סכמ"ש :)

1. איך עבר השבוע?
2. עשיתם משהו מיוחד/מרגש/מכעיס השבוע?
3. אם אתם סטודנטים, איך ניצלתם את החופש???
4. ניצלתם את ה"חורף"? (כלומר, מלא שמש וים ובלאגנים?)

שלושת השבועות האחרונים היו דרעק
1. ראה כותרת

2. השבוע הביא לו ת'סעיף בעבודה כמה חוליגנים שנמאס לי להבליג ולספוג את החרא שלהם וזה הגיע למצב שהסברתי להם באופן נחרץ שזה או שאני "מדבר" איתם באיזה סמטה אפלה ורק אחד מננו ישאר לעמוד על הרגליים אחרי ה"דיבור" או שהם מתחילים לכבד אותי ..
כרגע הם שומרים על דיסטנס ממני ולא מנסים לבדוק את הגבולות שלי ..
3. לא סטודנט .. לא חכם מספיק בשביל זה

4. הייתי קבור בעבודה כ"כ עמוק (שבועיים החלפתי פקידה חולה ושבוע תומך טלפוני וחפרו לי במוח כ"כ חזק שהגיעו כבר לצד השני
) שלא יצא לי לראות מה הלך בחוץ

מתוך הסתכנות בלהשמע גזען ... הם קליקה של חברי רוסיים שחלק מהם מרגישים צורך קיומי בלהזכיר לי שאני צבר ושבגלל זה אני מטומטם והם המשנה לסטיבן הוקינג (מה זה המשנה .. הוא דביל לעומתם
)
בשנה וחצי האחרונות "שונמכתי" מדרגת טכנאי חוץ למחסנאי\עובד מעבדה שלא מרצוני עקב הבעיות שיש בבית עם הסרטן של יפעת ואחד החארייטים (גלוח ראש ומקועקע כמו איזה נאו-נצי מפגר שלא מבין מהחיים שלו) העז לפתוח את הפה המלוכלך שלו ולהגיד לי שאני לא נחשב לעובד טוב ושאני סוג ב' כי אני רציתי להיות מחסני ושאני עצלן כי אני לא רוצה לצאת לעבוד יותר בקריאות חוץ ועוד אחד (שכולם קוראים לו בכינוי "הנסיך" כי הוא מתנהג בהתאם
) העז לקחת לי שוב משהו שאני כל הזמן אותר לו שלא לקחת אז זה שלקחתי את זה הפעם בחזרה לא מצא חן בעיניו שאני מעז לעמוד על שלי ..
אז באותו יום כבר נמאס לי להבליג ולהגיד לעצמי שזה לא שווה להתעצבן כי כנראה שמישהו שכח להגיד להם שזה שאני מתעלם מהשטויות שלהם זה לא בהכרח בגלל שזה נכון אלא נהפוך הוא ..

rasmus girl1

New member
מסכמת

1. לחוץ ביותר, סופסוף הגיע הסופ"ש!!

2. לא ממש..
3.חופש? מתי היה חופש? 'חופשת מבחנים' זה ממש, ממש, ממש, לא חופש.
4. אצלנו קר, אומנם בצהריים נעים, אבל בערב ומוקדם בבוקר קפוא. שמש וים מבחינתי זה היום בו אני אוכל בערב להסתובב עם גופיה ומכנס קצר.. מתגעגעת לקיץ

raptor89

New member
מסכמש

1. סבבה והכל אבל התחיל סמסטר ב.
2. התחלתי סמסטר ב. זה מאוד מכעיס.
3. איזה חופש? היה חופש ושכחו להגיד לי? כשיגיע חודש חופש פסח, דברו איתי.
4. בטח ניצלתי אותו. בדיוק כמו שאני מנצל את הקיץ. יושב בבית ולומד.

Any991

New member

1. רגוע סוף סוף
2. ראינו סרטים
3. איזה חופש בדיוק!@#$
4. יצאנו קצת החוצה כדי לספוג ממנה אבל ממש בקטנה

Purple Mushroom

New member
יופי,שאלון סכמ"ש :)

1 עבר שבוע מאוד מיוחד. (ראו רשומה אחרונה בבלוג שלי).
2. עשיתי משהו מיוחד ומרגש, בילוי עם חברים שלי כמה פעמים במק' קפה בלונדון מיניסטור והסביבה הקרובה.
3. לא רלוונטי אלא אם כן מחשבים את קמפוס הליבה (לא היה חופש).
4. בטח, ניצלתי את החורף
אני חושב , בערך. :)

עוד מעט פורים, בשושן פורים יש לי יום הולדת ! :)

nike001

New member
שלי

1. איך עבר השבוע?קצת עמוס אבל עם הפתעה אחת לשם שינוי וזה רק בזכותי
2. עשיתם משהו מיוחד/מרגש/מכעיס השבוע? נפגשתי מהרשת ואני בדרך כלל לא עושה את זה
3. אם אתם סטודנטים, איך ניצלתם את החופש???
4. ניצלתם את ה"חורף"? (כלומר, מלא שמש וים ובלאגנים?)
אני מנצל את החורף כל שנה בזה שאני צריך ללבוש בגדים ארוכים וככה לחסוך מעצמי סיוטי גילוח ועוד עד שאתחיל הסרת שיער בלייזר בעזרת השם

למעלה