וגם אני..
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי מחמאה ממנהל חדר השידור החדש שזה תמיד טוב.. עוד יותר טוב - לא הייתי אמור לשמוע את המחמאה הזו ככה שאני יודע שהיא כנה ואמיתית
משהו רע שקרה השבוע: אחת מהבחורות שעובדות איתי עיצבנה אותי אתמול כי היא הוציאה עליי עצבים בלי סיבה, ישר באה אליי ברוח לא טובה, שונא שזה קורה.. חוץ מזה, אמא שלי נקעה את הרגל לפני שבועיים והיא בקושי יכולה ללכת או לשבת או לעמוד וזה מאוד מתסכל אותה אז היה לה השבוע איזה יום משבר וזה היה ממש ממש לא כיף לראות אותה ככה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי יום חופש ביום שני, וו-הו!
התחדשות השבוע: שבוע שעבר התחדשתי ב-3 דיסקים שכבר כתבתי עליהם אבל השבוע לא התחדשתי בכלום.. נו, קורה
סרט השבוע: ראיתי השבוע רק את "פומפיי", וזה סרט נוראי!!!! כל כך רציתי שהלבה של הר הגעש שבסרט תצא מהמסך ותשרוף גם אותי
סדרת השבוע: הגעתי עד לפרק 7 של "בלש אמיתי". אני לא מטורף על הסדרה הזו וחושב שהיא אובררייטד, אבל כן יש בה משהו מעניין, במיוחד בכל שליש אחרון של פרק. מקווה לסיים אותה השבוע.
ספר השבוע:
שיר השבוע: יש איזה שיר קאנטרי שכזה שחורשים עליו ברדיו בתקופה האחרונה ואני מאוד אוהב אותו.. אין לי מושג איך קוראים לו
אלבום השבוע: השבוע שמעתי הרבה אלבומים שזה תמיד כיף! אבל ה-אלבום של השבוע שלי הוא Sigh No More של ממפורד אנד סאנס, אלבום מצוין וסוחף מאוד
מאכל השבוע: המבורגר של בורגוס
ציטוט השבוע: אין לי
תמונת השבוע: מתעצל להעלות חח
תכניות לסופ"ש: לנוח, להשלים טלוויזיה, לקרוא כתבות מהאינטרנט שלא קראתי השבוע.. ברגוע בקיצור
אחר (או: מסר חשוב לאומה): סוג-של התמכרתי להדסטארט חח.. אני תמיד בודק אם יש שם פרויקטים מעניינים