סכמ"ש

N o R i K o

New member
סכמ"ש

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:
אני נורא אוהבת את
. אולי אני אהפוך אותו למאומץ השני שלי יחד עם
? סופ"ש מהמם אהוביי

Ayelet 363

New member
היה לי שבוע דיי משעמם, אז אכתוב רק המלצה

המלצה לסופ"ש: סרט- One For The Money- אהבתי. גם שינוי דיי מרענן לראות את קת'רין הייגל בסרט שהוא לא קומדיה רומנטית, ואפילו הייתי במתח במהלכו (אני אוהבת אותה, וגם מחבבת את הקומדיות הרומנטיות שראיתי שלה, אבל זה שינוי נחמד). וגם ראיתי סוף סוך את אקס מן השלישי, שהיה נחמד. אפשר להוסיף ציטוטים? אתמול התקשרתי לאחותי מהבסיס. אחותי: יולי (היא קוראת לי כך), אני עם X בקו השני. משהו דחוף? אני: אני עצבנית. היא: קורה.

N o R i K o

New member
יו, ראיתי היום את One for the money

הסרט היה סבבה והכל, אבל... לפניו שידרו את הטריילר
וצווחתי כמו הנקבה הרועשת בעולם, צייצתי חצי ממנו בעל פה, התלהבתי וקפצתי במקום... ובעיקר הופתעתי שאף אחד מסביב לא עשה לי "ששששששששששש".
ובסוף אמרתי לחברה שלי "לא אכפת לי אם הסרט חרא, היה שווה לבוא בשביל הטריילר" והסרט היה סבבה, אבל קת'רין הייגל חייבת לחזור לבלונד

Ayelet 363

New member
אני דווקא שמחתי שהיא חזרה לחום

משום מה אהבתי אותה רק עם בלונד בתקופה של סביבות סוף המאה הקודמת וממש תחילת המאה החדשה. אני לא יודעת למה, אבל משום מה אני מרגישה שבתקופה הנוכחית זה פחות מתאים לה.
אין לי מושג למה...

היה לי שבוע כזה נוסטלגי

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: טוב אז כמו שאמרתי ,השבוע היה לי שבוע נורא נוסטלגי ,זה התחיל ביום שלישי עם חתונה של חברה שהכרתי בעצם בתפוז והיו שם מלא אנשים שלא ראיתי שנים והיה מוי כיף
ואתמול היה עוד ערב נוסטלגי ,הלכנו להופעה של עברי לידר, 15 שנים למלטף ומשקר האלבום הראשון שלו,והלכנו לשם כל החבר'ה מהפורום של פעם והיה כל כך מצחיק וכיפי ונחוץ!!! המלצה לסופ"ש: לא יודעת אני נורא עייפה הסופש נראה לי שאני אצתמח לי משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני יודעת שאני הולכת לפגוש אנשים שאני נורא אוהבת בסופ"ש הבא ייאיי מילות סיום ומסר לאומה: תחזיקו אצבעות שהאיטנטרנט שלי לא ירקוס בשעה הקרובה. הפרק של האנטומיה צריך למצוא את עצמו פה כבר!! תמונה לסיום, אם בא לכם: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150581355734851&set=t.641119843&type=3&theater

Billy Shirs

New member
אסכמ"ש

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: שום דבר מיוחד. סתם שבוע שהיו לי הרבה דברים שהתבטלו בו (ללכת לבירה, ללכת לנחלת בנימין, לקחת חופש, ללכת לעוד בירה. דאמט) המלצה לסופ"ש: סרט בשם באטל רויאל. מאוד מומלץ! בעיקרון זאת בדיוק אותה עלילה כמו משחקי הרעב! משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חפש"ש: PART A מילות סיום ומסר לאומה: צה"ל אמנם מנצל אותי כל עוד הוא יכול, אבל אני עוד אצחק כל הדרך לשתיית השחרור. תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
מסכמ"שת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
טוב, אז ביום ראשון הייתי בהקרנה מטעם תפוז בסרט 'כרוניקה בזמן אמת', ואח"כ הלכתי לישון עם חברה וישנו עם חתול שלה במיטה וחשבתי על באטרקאפ
וגם עשיתי שופינג, כי עכשיו כשאני אזרחית מסתבר שקיימת התלבטות בשאלת "מה אני אלבש היום" וזה קצת נורא כשאין לך בגדים. אז קניתי כמה סריגים (יש לי סוודרייצ'ל! D:) וחצאית וגופיות והכרחתי את עצמי -לא- לקנות ג'ינס כי יש לי יותר מדי כאלה.
המלצה לסופ"ש:
אז אחרי שבכל הודעה שלישית בערך אני מדברת על הסרט הזה, כדאי שבכל זאת אני אמליץ על כרוניקה בזמן אמת- סרט על שלושה נערים- אחד לא ממש מקובל, בן הדוד המגניב שלו וחבר שלו, הבחור הכי מקובל בשכבה
שביום בהיר אחד (האמת שבלילה חשוך אבל סבבה) נתקלים במערה משונה ואחר כך מגלים שהיא נתנה להם 'כוחות על' שהופכים אותם ל... נו, איך קוראים לאנשים כמו אורן זריף שיש להם טלקנסיס וכאלה?
אניוואי, הסרט מספר על התגובה של כל אחד מהם לכוחות שלהם, מה השפיע עליהם להגיב כך... הוא גורם לך לחשוב פעמיים. אני מאוד רוצה לומר את מה זה מזכיר לי, אבל זה יהיה ספויילר לסוף הסרט, אז... תתאפקו, לכו לראות ואז אני אגלה לכם 3= רק הערונת - הסרט נקרא "כרוניקה בזמן אמת" בעברית כי חלקים נכבדים ממנו מצולמים במצלמה הפרטית של הדמות הראשית - ולכן הכל קורה בזמן אמת... וזה קצת עושה כאב ראש, הצילום החובבני הזה. תכינו את עצמכם
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
יש לי שני ראיונות עבודה
וחוץ מזה הולכים לשדר ביום שבת את "קר עד העצם" ביס 3 אז אני הולכת לצפות ולבקר את ג'ני יקירתינו
ואני מקווה שצומת ספרים סוף סוף יחזירו לי תשובה כי אני רוצה לתאם ראיון עבודה גם איתם!
מילות סיום ומסר לאומה:
בא לי להכניס כאן שנינות פסיכומטרי שלמדתי, אבל לא עולה לי אף אחת לראש. אז המסר לאומה הוא- תעשו פסיכומטרי רק פעם אחת!!!1 תודה. D:
תמונה לסיום, אם בא לכם:
לאחותי יש ארנבונים מקסימים, ושניה לפני שמסרנו אותם לדודה שלי, הצטלמתי עם היצורים המקסימים האלה

Ayelet 363

New member
תתחדשי על הכל!

סוודרייצ'ל זה מגניב.
בהצלחה בריאיונות העבודה!! התמונה מקסימה.

N o R i K o

New member
תודה מתוקה

הסוודרייצ'ל הכי מגניב זה האחד שאנחנו חולקות

מסכמ"ש:)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קנו לי את הדיסקים שרציתי המלצה לסופ"ש: לישון הרבה משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: לפגוש ידידה מאוד טובה שלי שלא ראיתי הרבה זמן מילות סיום ומסר לאומה: קוראים לי שהם, ואני אוהב ללעוס מסטיק ולעשות בלונים
שבוע מדהים לכולם!!!

מתי אנחנו נפגשים באמת?

את רואה שאת לא היחידה שלא ראיתי כבר הרבה זמן
אפילו אתי כתבה שאנחנו צריכים כבר לצאת להופעה ביחד ושחייבים להגיד לך גם לבוא
ודיסקים-ליידי גאגאוש השני והכפול, הדיסק השני של THE WANTED וכמובן GLEE 7

בהחלט צריך הופעה ביחד!

ואפשר גם להפגש בלי הופעה
נו מה יהיה אני להתגעגע וגלי 7 .. הממפ מה יש בו ?

השירים שהופיעו בחלק הראשון של העונה ה-3

הנה הרשימת שירים- http://en.wikipedia.org/wiki/Glee:_The_Music,_Volume_7 ואיזה יפה העטיפה נכון? פאקי
סתם נהיה מסורת שיש לי את הדיסקים שלהם, גם אם השירים שם מעפנים
ואגב גם חבר שלי הביא לי את הדיסק של ההופעה שלהם...

למעלה