It's hard to find angels in hell../images/Emo185.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע:
קניתי אמ פייי זה UPOD XD והמורה שלי לאנגלית ילדה $$#@% ^^
משהו רע שקרה לך השבוע:
נמנמנמ לא ידעתי שיש טיול של"ח XD
היום הכי הכי של השבוע:
רביעי
יום קצר
שיר השבוע של ביט 69:
לא שמעתי *שורק*
שיר השבוע לא של ביט 69:
Jonas brothers-Time for me to fly Jonas brothers-Holywood Jonas brothers- Please be mine Jonas brothers-Hello beautiful Jonas brothers-Just friends Jonas brithers-6 minutes RJA-cat and mouse RJA-my guardien angel McFly-Star girl McFly-Please Please McFly-Don't stop me now McFly-Bubble wrap McFly-she falls asleep McFly-Little Joanna McFly-Home is where the heart is McFly-broccoli שיר כ"כ חמווווד
סרט השבוע:
הגבר המושלם אני והמזל שלי
סדרת השבוע:
הישרדות הלוחשת לרוחות
ספר השבוע:
לא קראתי *שורק*
מאכל השבוע:
דג
לא מהיכנרת
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
טיול של"ח D:
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
לא יודעת
התחדשות השבוע:
MP4
יציאת/בילוי השבוע:
טיול של"ח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
טיול שנתתתתיייייייי ראשון-שני-שלישי ותעודות בשישי!!!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
אופקה:"ערסים גורמים לי לבכות." אני:"ולי הם גורמים לקפוץ מהגג בצרחות. ובכל זאת אני לומדת איתם" כן לא מצחיק
אני:"כאפות מארץ הכאפתיות" טלי:"הכפיות?" אני:"הכאפתיות!"
אני:"טלי את נוגעת לי בתחת" טלי:"אופס."
שיעור אנגלית אני:"איריס! איריס!איריס! איריס! איריס! איריס" *אני מתעצבנת המורה לא מסתובבת* אני:"המורה!" *מסתובבת*
באוטובוס ילד א':"עומר! עומר! עומר!" הילד השני מסתובב ילד א':"תקרא לגל"
*רועי בא אליי עם 20 שקל* רועי:"הנה קחי על אתמול, היה כיף"
*אני באה לאיתמר עם ציור סדיסטי שציירתי במתמטיקה* אני:"תראה אני כ"כ סדיסטית!" איתמר:"מטומטמת, סדיסט זה אחד שמכאיב לעצמו" אני:"לא זה לא, זה מזוכיסט, סדיסט זה אחד שאוהב להכאיב לאחרים" איתמר:"נו זה מה שאמרתי!"
המורה לשל"ח מדבר עם ילדה מהכיתה שהיא ממש נמוכה הילדה:"קובי אני הולכת שנייה לשירותים!" המורה:"טוב תזהרי שלא ידרכו עלייך בדרך!"
אחרי כמה דקות המורה:"את יוצאת לטיול?" הילדה:"לא.." המורה:"טוב, אז כשנצא לטיול עם כיתות א' אני אודיע לך" XD
A Natural Disaster אומר/ת: את לא רוצה לענג אותי בשביל כסף A Natural Disaster אומר/ת: XDDDD [c=30] Maddie [/c] אומר/ת: אני הייתי אצלך אתמול חצוף אחד [c=30] Maddie [/c] אומר/ת: אתה רוצה שתיים במחיר אחד הא? A Natural Disaster אומר/ת: חחח אהא [c=30] Maddie [/c] אומר/ת: אין הנחה אין! אין עבודה! אין שפה! קשה קשה!
*איתמר שומע שירים במזרחית במסן* אני באוואי:"מישהו השתלט על המחשב של איתמר! הוא שומע מזרחית!$#!%&#@$*אעאעאעעאעאע Run for your lives!"
מיכל בתגובה: Michal. אומר/ת: אבל אני מפחדת מה קרה לאיתמר?1 למה הוא שומע את השירים האלה?!
תמונת השבוע:
אני לא עומדת בזזזההה יותתר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
אחלהה תותים