סכמ"ש...

סכמ"ש...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

אחח איזה שבוע!!!!../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ליאבלי
משהו רע שקרה לך השבוע: כלום! היום הכי הכי של השבוע: יום ראשון שיר השבוע של ביט 69: - שיר השבוע לא של ביט 69: מתי ניתנשק של אביתר בנאי סרט השבוע: ג'ונו... תראו את הסרט הזה הוא מדהים!!! סדרת השבוע: השרדות ספר השבוע: רציחות נוסח אוקספורד מאכל השבוע: תותים מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: ליאבלי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: דיברנו לפני חצי שעה ואני כבר מתגעגע התחדשות השבוע: תיק של ניקי
, שני צעיפים, טושים חדשים לציור, מחברת ציורים יציאת/בילוי השבוע: קריון אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שליאבלי יקבל כסף ויבוא לפה! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני אוהב אותך!! תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים!!!!!!!!!!!!!!1

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

השבוע.משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי בהופעה של מד בליס סוף סוף.
משהו רע שקרה לך השבוע: ריב מטומטם. היום הכי הכי של השבוע: שני.
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי ביט 69 השבוע. שיר השבוע לא של ביט 69: אני שוקעת..תפוס אותי- שלומי שבן.
סרט השבוע: לא רק בלונדינית, חח. סדרת השבוע: טיסת לילה. ספר השבוע: - מאכל השבוע: פיצה. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אבי במד בליס.
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: שמתגעגעים אליי מליאדמליארד.
גם אני.
התחדשות השבוע: סטיקר של מד ביס.
יציאת/בילוי השבוע: הופע של מד בליס. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את יכולה לעשות ככה? " [לאכול את הרגל שלי, חח. ] "אני מתגעגע אלייך! " תמונת השבוע: אחר כך. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה ביותר.

Maddie

New member
It's hard to find angels in hell../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
קניתי אמ פייי זה UPOD XD והמורה שלי לאנגלית ילדה $$#@% ^^
משהו רע שקרה לך השבוע:
נמנמנמ לא ידעתי שיש טיול של"ח XD
היום הכי הכי של השבוע:
רביעי
יום קצר
שיר השבוע של ביט 69:
לא שמעתי *שורק*
שיר השבוע לא של ביט 69:
Jonas brothers-Time for me to fly Jonas brothers-Holywood Jonas brothers- Please be mine Jonas brothers-Hello beautiful Jonas brothers-Just friends Jonas brithers-6 minutes RJA-cat and mouse RJA-my guardien angel McFly-Star girl McFly-Please Please McFly-Don't stop me now McFly-Bubble wrap McFly-she falls asleep McFly-Little Joanna McFly-Home is where the heart is McFly-broccoli שיר כ"כ חמווווד
סרט השבוע:
הגבר המושלם אני והמזל שלי
סדרת השבוע:
הישרדות הלוחשת לרוחות
ספר השבוע:
לא קראתי *שורק*
מאכל השבוע:
דג
לא מהיכנרת
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
טיול של"ח D:
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
לא יודעת
התחדשות השבוע:
MP4
יציאת/בילוי השבוע:
טיול של"ח
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
טיול שנתתתתיייייייי ראשון-שני-שלישי ותעודות בשישי!!!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
אופקה:"ערסים גורמים לי לבכות." אני:"ולי הם גורמים לקפוץ מהגג בצרחות. ובכל זאת אני לומדת איתם" כן לא מצחיק
אני:"כאפות מארץ הכאפתיות" טלי:"הכפיות?" אני:"הכאפתיות!"
אני:"טלי את נוגעת לי בתחת" טלי:"אופס."
שיעור אנגלית אני:"איריס! איריס!איריס! איריס! איריס! איריס" *אני מתעצבנת המורה לא מסתובבת* אני:"המורה!" *מסתובבת*
באוטובוס ילד א':"עומר! עומר! עומר!" הילד השני מסתובב ילד א':"תקרא לגל"
*רועי בא אליי עם 20 שקל* רועי:"הנה קחי על אתמול, היה כיף"
*אני באה לאיתמר עם ציור סדיסטי שציירתי במתמטיקה* אני:"תראה אני כ"כ סדיסטית!" איתמר:"מטומטמת, סדיסט זה אחד שמכאיב לעצמו" אני:"לא זה לא, זה מזוכיסט, סדיסט זה אחד שאוהב להכאיב לאחרים" איתמר:"נו זה מה שאמרתי!"
המורה לשל"ח מדבר עם ילדה מהכיתה שהיא ממש נמוכה הילדה:"קובי אני הולכת שנייה לשירותים!" המורה:"טוב תזהרי שלא ידרכו עלייך בדרך!"
אחרי כמה דקות המורה:"את יוצאת לטיול?" הילדה:"לא.." המורה:"טוב, אז כשנצא לטיול עם כיתות א' אני אודיע לך" XD
A Natural Disaster אומר/ת: את לא רוצה לענג אותי בשביל כסף A Natural Disaster אומר/ת: XDDDD [c=30] Maddie [/c] אומר/ת: אני הייתי אצלך אתמול חצוף אחד [c=30] Maddie [/c] אומר/ת: אתה רוצה שתיים במחיר אחד הא? A Natural Disaster אומר/ת: חחח אהא [c=30] Maddie [/c] אומר/ת: אין הנחה אין! אין עבודה! אין שפה! קשה קשה!
*איתמר שומע שירים במזרחית במסן* אני באוואי:"מישהו השתלט על המחשב של איתמר! הוא שומע מזרחית!$#!%&#@$*אעאעאעעאעאע Run for your lives!"
מיכל בתגובה: Michal. אומר/ת: אבל אני מפחדת מה קרה לאיתמר?1 למה הוא שומע את השירים האלה?!
תמונת השבוע:
אני לא עומדת בזזזההה יותתר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
אחלהה תותים

Maddie

New member
אוה גאד../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

*במבטא של דני שהוא מנסה להגיד My advice to an aspiring young miusican* ובמיוחד בשביל אופקה
"פיפיפיפיפיפיפ*

oFka7

New member
חחחחח טום השמן הזה../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

פיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפיפ

just gaya

New member
מסכמת../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע|סהדגש|:נפרדתי ממנו ואני לא עצובה
משהו רע שקרה לך השבוע|סהדגש|:ממ מבחן בערבית/= היום הכי הכי של השבוע:רביעי שיר השבוע של ביט 69:את לא רוצה>.> שיר השבוע לא של ביט 69:lipgloss של ליל מאמא וdont let me get me של פינק סרט השבוע:אין סדרת השבוע:הישרדות+הדוגמניות ספר השבוע:אין מאכל השבוע:סושי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:הסושי..והיום בבית קפה היה כ"כ כיףף הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:לאדעת אבל היה ממש נחמד לראות את לוריא והוא זכר מי אני ובא וחיבק אותי
התחדשות השבוע:חולצה מbigtom מכנסונים מP&B ופוסטר... יציאת/בילוי השבוע:בית קפה+סושי סמבה+ערב הישרדות בתנועה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לאדעתPP= אולי יום שישי או בבארבי או בפטיפון ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"אהה להלהלה לונג אהלהלה לונג ליל לונגלונגלונג" או השיר שהמצאנו על איבל חייםXD תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Xx MaayaN xX

New member
איזה עייפותתתתתתתתת

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל המורות חולות, היה מלא שיעורים חופשיים משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן בפיזיקההה היום הכי הכי של השבוע: שלישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: motion city soundtrack- where I belong סרט השבוע: --- סדרת השבוע: פרוייקט מסלול ספר השבוע: --- מאכל השבוע: אוריאו עם חמאת בוטניםםם- תנסו את זה נישבעת ה הכי גאוני שיש! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: טול הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: כלמיני התחדשות השבוע: התחפושתתת יציאת/בילוי השבוע: תכף הולכת לחברים ושטויות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שילדייי תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo183.gif../images/Emo66.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:לא יודעת
משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת
היום הכי הכי של השבוע: --- שיר השבוע של ביט 69: את לא רוצה שיר השבוע לא של ביט 69: לא יודעת... הרבה=] סרט השבוע: לא ראיתי ממש.. סדרת השבוע: הישרדות סין ספר השבוע: --- מאכל השבוע: עוגההההההההההה!!!!!!!! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: לא יודעת הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: --- התחדשות השבוע: --- יציאת/בילוי השבוע: אצל עדן=] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום=O ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פאקק שכחתי!! היו אתמול מלא יצאות לרוסים האלה חח! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה;]

helush716

New member
בואו נחזיר את "הקורבן השבועי" מה אתם אומרים?

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שלישי בבי"ס היה אחלה
חוץ מזה, הכול הלך על הפנים =/. משהו רע שקרה לך השבוע: הודעה מפורטת בשרשור שמתחת, וזה רק יום חמישי
היום הכי הכי של השבוע: שלישי שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי
שיר השבוע לא של ביט 69: things I'll never say של אבריל.. הוא פשוט נכתב עלי.. מצער
ו - Cartel כמובן סרט השבוע: --- סדרת השבוע: קייל xy, סאותפארק [אני מכורה קשות] ספר השבוע: " אל תגע בזמיר" [לבי"ס] ו.. "תקנות בית השכר" - קשה לי עם השפה
מאכל השבוע: בקלאווה
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: דניאל
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: הרבה.. משניהם. התחדשות השבוע: --- יציאת/בילוי השבוע: איזה בילוי? זה היה שבוע מעאפן כ"כ.. אבלאבל.. שישי בערב ומוצ"ש היו מלאים בשיחות נפש מדהימות
וזה שווה לכל בילוי אחר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ.. היום למדתי רק שעתיים =], מקבלת תעודות היום [תעודה ראשונה של תיכון.. אוי ואבוי
] ובשישי מתכננת לשבת בגבעת האירוסים על כמה ח'ברה.. יהיה נחמד
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הוו.. יש יותר מדי
תמונת השבוע: --- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הכי רע שידעתי הרבה זמן.. אבל השבוע הזה כבר התחיל יותר טוב

S p r i n g B

New member
סכמ"ש ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ לא משהו שזכור במיוחד =\ משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל היום הכי הכי של השבוע:שני ?
שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי אותם השבוע לצערי
שיר השבוע לא של ביט 69: כל מיני של יוסלס ושל bowling for soup שניהם ענקייםםם
סרט השבוע: תזיזו ת'רגליים סדרת השבוע:---- ספר השבוע: התחלתי "המלט" מאכל השבוע: אממ פטל! אפילו שזה לא מאכל~!
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: רונקי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: וואו אביב אני ממש ממש מעריכה אותך, את לא יודעת כמה! אחת מהבלט שלי אמרה לי. כפרעלייה
התחדשות השבוע: סיכה ונעלי פויינטטטטטטט והווווווו
יציאת/בילוי השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: וואו השבוע עמוס מאודמאודמאוד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שיעור אומנות הקולנוע: ניתוח חלקי של הסרט :" הקוסם מארץ עוץ" מורה: ילדים, מי יודע מה היה באמריקה בשנות ה30? ילדה(ממש ממש אבל ממש לא חכמה במיוחד): אמממ בשנות ה30 באמריקה? אממ בשנות ה30 היה את המשבר הכלכלי הגדול באירופה!!! . מורה: נכון היה משבר כלכלי! *מתלהבת מתלהבת ואז מבינה:* מורה: מה הקשר אירופה?
תמונת השבוע:תזיזו ת'רגליים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ פסדר.

למעלה