סכמ"ש

2MayaN2

New member
סכמ"ש../images/Emo117.gif ../images/Emo221.gif

יא איזה סמיילים יפים לל"ג בעומרD:
שיר השבוע של פארמור: שיר השבוע לא של הלהקה: השבוע היה כיף כי: השבוע היה באסה כי: תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: משהו שאתם לא מצפים לו: משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב

shaharEB

New member
מסכמש"ת ../images/Emo117.gif

שיר השבוע של פארמור: the only exception =] שיר השבוע לא של הלהקה: יש הרבה הרבה כאלה
השבוע היה כיף כי: סיימתי סוף סוף עם היסטוריה
חזרתי לראות דוקטור הו וקיבלתי לא ממש רק בשבילי אבל בעיקר בשבילי,מחשב נייד
וגיליתי שבינתיים התבטל המבחן במתמטיקה..ויש חופש
! השבוע היה באסה כי: כיי...יש מחשבה על המבחנים שבדרך
ונפלתי וכאבה לי הברך :-\ תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: תכנית : דוקטור הו,מדיום,מייק ומולי,הרשעה
, סרט - אין
ספר-פרש הברונזה :) תמונת השבוע:
ציפיות לשבוע הבא: להצליח בכל המבחנים :) משהו שאתם לא מצפים לו: המבחנים
אוף באלי שהשנה הזו תסתיים כבר ! משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): שבוע טוב לכולם ול"ג עומר מהנה

shaharEB

New member
חחחחחחחחח סרט - שודדי הקאריבים XD

אני לא מאמינה שזה ברח לי מהמוח
סרט ענק מ צחיק

shaharEB

New member
את לא תתאכזבי...הוא מצחיק,יש לו עלילה זורמת

וג'וני דפ - פשוט ענק בסרטים האלה !!

2MayaN2

New member
תתחדשי ותרגישי טוב:) ../images/Emo221.gif

איך היה בהיסטוריה?

shaharEB

New member
כבר עבר,תודה ../images/Emo8.gif והיסטוריה הלך סבבה + ../images/Emo13.gif

נסטי XD

New member
:)

שיר השבוע של פארמור: בהחלט שignorance שיר השבוע לא של הלהקה: וואו. מלא מלא מלא בעיקר של להקה שקוראים לה good luck jane, ממולצת מאוד אה וכמובן האלילות שלי, אדל וג'סי ג'יי השבוע היה כיף כי: יצא לי לנהוג וזה.. :) השבוע היה באסה כי: היו לי 4 מתכונות, ולא הלך לי טוב בשתיים מהן..גיליתי שהמורה שלי למתמטיקה הוא חתיכת זבל, אתמול לא נהגתי משו חחח בלשון המעטה.. תוכנית\\\\\\\\\\סרט\\\\\\ספר השבוע: אני כככככככ"כככככ הולכת לראות את שודדי הקאריביים 4!! תמונת השבוע: ציפיות לשבוע הבא: לראות שודדי הקאריביים, לעשות מדורה :) משהו שאתם לא מצפים לו: ללמוד ככל הנראה למתכונת\בגרות הבאה :) משהו שבא לכם להוסיף (ציטוט\\\\\\\\\\משהו מגניב שקרה לכם\\\\\\מוטו לחיים): חחח יש מלא מלא ציטוטים שנזכרתי בהם אתמול... ~היה לנו שיעור תקשורת, והיתה לנו הפסקת חשמל~ אחת מהחברות שלי : "בואו נראה טלויזיה, אני הכי אוהבת שזה בחושך!" אחותי :"איכ~! היה עלי זבוב עם כנפיים!" אבא שלי:"איפה החלב?" אמא שלי:"במקרר" אבא :"אבל אמרתי לך להוציא אותו 3 פעמים!" אמא:"אז שכחתי 3 פעמים!" וואו היה עוד מלא, אולי אני אזכר מתישהו.. שיהיה שבוע מקסים לכולם, ובהצלחה למי שניגשת למתמטיקה :*

shaharEB

New member
בהצלחה בהכל ../images/Emo24.gif

והציטוטים XD אז שכחתי 3 פעמים..אני הולכת לאמץ את זה

נסטי XD

New member
חחח ככה זה שמשפחה סנילית XD

אני הרבה יותר גרוע...ויש לך אישור לאמץ :)

2MayaN2

New member
אני לא מכירה הרבה שירים של אדל ../images/Emo221.gif

אבל היא מעולה
וgood luck jane נשמע מוכר, אני אקשיב:)
מצטערת על המתכונות..הלחץ הזה הורג:S ושתיהיה בהצלחה מאוחרת במתמטיקה
חחחח הציטוטיםXD

למעלה