סכמ"ש
שאלת השבוע: מאמינים באמונות טפלות? איזה? תנו דוגמאות. אין דבר כזה אמונה טפלה. אפשר להגיד שהאוכל טפל (כלומר הוא לא מתובל מספיק)
בקשר לאמונות תפלות...... פעם יותר, היום פחות, למרות שאני תמיד חרדה שמדברים על הבנות שלי וכמה הן יפות / חכמות / מתוקות. אני יותר מאמינה בקארמה מאמונות תפלות.
אז שבוע שעבר לא היתי פה כי היינו בחופשת משפחתית. נסענו 2300 מייל בתשעה ימים. 3 מדינות, אינספור מראות מרהיבים של נופים מדהימים, הרים רמים, גבעות, בקעות, מפלים, חיות (באחד מהיערות שעשינו קמפינג הגיעה לבקר אותנו איילה, היא הגיעה ממש לאוהל שלנו) והמון כיף משפחתי. כמעט כל יום עשינו קמפינג במקומות מדהימים!! והיינו גם בסיאטל (נכון שאתם מאמינים שרק חיפשתי את הגבעה של בית החלומות של דרק ומרדית?) היה מאתגר ומקסים! ועוד שבועיים, נוסעים לעוד טיול גדול.... השבוע רק נחתי, אז אני אתייחס רק לשבוע הקודם.
היום הכי טוב השבוע: מהשישי ליולי ועד ה 14! היום הכי מוצלח היה 9/7, הבת שלי הייתה בת 6!! התמזל מזלי שהיא בחרה שאני אהיה אימא שלה, היא הילדה הכי קסם בעולם!!
היום הפחות טוב השבוע: היום השני של הטיול, נסענו 8 שעות במקום 5.... היתה נסיעה קשה וכל הזמן התעכבנו....
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבנות המקסימות שלי, שמצאו מיליון ואחת סיבות לריב, להשלים, להצחיק והלעסיק את עצמן במהלך הטיול.
קניית השבוע: סנדלים לבנות (שחזרנו)
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד, לתכנו את הטיול הבא ולנוח.
סדרה: סדרה חדשה בשם graceland. סדרת שוטרים / סוכני FBI בלוס אנג'לס, די צפוי, אבל אני מאד אוהבת את השחקן הראשי (ששיחק בעלובי החיים, יש לו קול של מלאך!!). מה שהפריע לי בהתחלה שהחבר האח של מרינדה ביילי משחק שם סוכן FBI קשוח, בהתחלה זה ממש מוזר, אבל בסוף הפרק הראשון שכחתי מהאח הנמושה הדוחה שהוא שיחק באנטומיה.
סרט: מי הפליל את רוג'ר רביט. מצאנו פתאום בנפלקס....
ספר: יש המלצות?!
שיר: אני יכולה לשמוע אותו בלופ. הבנות שלי גם כבר מתות עליו
https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
תמונת השבוע: יש כמה.
ביקרנו בפארק דינוזאורים. מקום מאוד נחמש, מעוצב בצורה מצויינת, בתוך יער, הכל מוצל. יש המון הסברים על הצמחייה, בעלי החיים וההתפתחות שלהם בתקופה. השוס הוא שהדינוזאורים בגודל הטיבעי שלהם..... זה היה מדהים לעמוד ליד דינוזאורים ענקיים ולהרגיש כלכך קטנים, בעיקר ליד הטירקס..... אבל אני מצרפת תמונה של הדינוזואר האהוב על הבנות שלי......