סכמ"ש!!

סכמ"ש!!

שאלת השבוע: מאמינים באמונות טפלות? איזה? תנו דוגמאות.
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

כתבתי הודעה שעה, עם קישורים

ותמונה והכל ועוד הפעם קיבלתי את ההודעה ביפנית!!!!!

Shiri from the block

Active member
תמיד לעשות קופי-פייסט!!! אני לא כותבת הודעה ארוכה בתפוז בלי לעשות ctrl+C לפני! זה חוק שנקבע כבר מלפני 4 שנים חחחח

אני מסכמשת, הם מסכמשים, הבניין השתעל

הגרסה המקוצרת!
מלא מלא אמונות טפלות, כולן חוץ מחתולים שחורים, מסכנים, מה הם אשמים שזה הצבע שלהם?
הייתי חולה, עכשיו בסדר.
ראינו הממלכה הסודית.
באפי!! והסדרות של העונה.
השיר של הפרסומת של מגנוליה
צחקתי מהאתר של לפידומטר, ומהאתר הזה:
http://www.mutzarayom.co.il/
(משם התמונה)

הסבר לתמונה?

לבתים שהסבתא כבר לא איתם יותר והם מתגעגעים - כיסויי ספה עם הדפס סבתא!

סכמ"ש

שאלת השבוע: מאמינים באמונות טפלות? איזה? תנו דוגמאות. אין דבר כזה אמונה טפלה. אפשר להגיד שהאוכל טפל (כלומר הוא לא מתובל מספיק)
בקשר לאמונות תפלות...... פעם יותר, היום פחות, למרות שאני תמיד חרדה שמדברים על הבנות שלי וכמה הן יפות / חכמות / מתוקות. אני יותר מאמינה בקארמה מאמונות תפלות.

אז שבוע שעבר לא היתי פה כי היינו בחופשת משפחתית. נסענו 2300 מייל בתשעה ימים. 3 מדינות, אינספור מראות מרהיבים של נופים מדהימים, הרים רמים, גבעות, בקעות, מפלים, חיות (באחד מהיערות שעשינו קמפינג הגיעה לבקר אותנו איילה, היא הגיעה ממש לאוהל שלנו) והמון כיף משפחתי. כמעט כל יום עשינו קמפינג במקומות מדהימים!! והיינו גם בסיאטל (נכון שאתם מאמינים שרק חיפשתי את הגבעה של בית החלומות של דרק ומרדית?) היה מאתגר ומקסים! ועוד שבועיים, נוסעים לעוד טיול גדול.... השבוע רק נחתי, אז אני אתייחס רק לשבוע הקודם.

היום הכי טוב השבוע: מהשישי ליולי ועד ה 14! היום הכי מוצלח היה 9/7, הבת שלי הייתה בת 6!! התמזל מזלי שהיא בחרה שאני אהיה אימא שלה, היא הילדה הכי קסם בעולם!!

היום הפחות טוב השבוע: היום השני של הטיול, נסענו 8 שעות במקום 5.... היתה נסיעה קשה וכל הזמן התעכבנו....

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבנות המקסימות שלי, שמצאו מיליון ואחת סיבות לריב, להשלים, להצחיק והלעסיק את עצמן במהלך הטיול.

קניית השבוע: סנדלים לבנות (שחזרנו)

תוכניות לשבוע הבא: ללמוד, לתכנו את הטיול הבא ולנוח.

סדרה: סדרה חדשה בשם graceland. סדרת שוטרים / סוכני FBI בלוס אנג'לס, די צפוי, אבל אני מאד אוהבת את השחקן הראשי (ששיחק בעלובי החיים, יש לו קול של מלאך!!). מה שהפריע לי בהתחלה שהחבר האח של מרינדה ביילי משחק שם סוכן FBI קשוח, בהתחלה זה ממש מוזר, אבל בסוף הפרק הראשון שכחתי מהאח הנמושה הדוחה שהוא שיחק באנטומיה.

סרט: מי הפליל את רוג'ר רביט. מצאנו פתאום בנפלקס....

ספר: יש המלצות?!

שיר: אני יכולה לשמוע אותו בלופ. הבנות שלי גם כבר מתות עליו
https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

תמונת השבוע: יש כמה.
ביקרנו בפארק דינוזאורים. מקום מאוד נחמש, מעוצב בצורה מצויינת, בתוך יער, הכל מוצל. יש המון הסברים על הצמחייה, בעלי החיים וההתפתחות שלהם בתקופה. השוס הוא שהדינוזאורים בגודל הטיבעי שלהם..... זה היה מדהים לעמוד ליד דינוזאורים ענקיים ולהרגיש כלכך קטנים, בעיקר ליד הטירקס..... אבל אני מצרפת תמונה של הדינוזואר האהוב על הבנות שלי......

מאחורי המפל

באחד המסלולים שעשינו הגענו למפל, שאפשר ללכת מאחוריו (כלומר ממש בתוך הסלע). אחד הדברים המקסימים ביותר שעשינו וראינו בטיול.

כמו מפגרת

תיקנתי שגיאת כתיב שלא קיימת. נא להתעלם מההערה המיותרת שלי... אנטיבס, אפשר לערוך הודעות?!

הר רייניר

בדרום מדינת ווישינגטון. הפסגה הכי גבוה בארה"ב. הר געש לא פעיל מרהיב ומדהים בגודלו.
הכי כיף שהפסגה עדיין מושלגת, אז בתחילת יולי (יומהלדת 6 של הבכורה) שיחקנו בשלג

נשמע ממש ממש כיף!!!

חלום! שמחה לשמוע שכ"כ נהנתם, לאן אתם נוסעים עוד שבועיים?

לצערי אי אפשר לערוך הודעות, זו אופציה שתפוז בדקו ורצו, אבל זה לא אפשרי (מבחינה משפטית משהו)

Next time take me with you

מזל טוב לילדה! תהיי איתן כמה שיותר כי בגיל ההתבגרות...

ומאיר שלו הוציא השבוע ספר חדש "שתיים דובים".

Macphista

New member
הסיכמושון שלי

אמונות טפלות? אההה... לא ממש. לפעמים בדיעבד אני מחברת קטעים שמתרחשים לדברים שהתרחשו בעבר ותוהה אם משהו רמז לי על מה שיקרה אבל.. גם לא יותר מדי.

היום הכי טוב- חמישי! הייתה פגישה מוצלחת עם המנחה החי שלי ואחרי הפצרות הבטחתי לו שאם אהיה מובטלת על הספה של ההורים שלי יותר מדי זמן אשקול שוב את עניין הדוקטורט.

היום הפחות טוב- נראה לי שהימים של תחילת השבוע היו פחות מוצלחים רק מהסיבה ששלישי/רביעי/חמישי היו מלאי עבודה והספקתי מלא והרגשתי יעילה.

מצחיק? העלתי את זה כבר לשרשור אוף אבל למי שלא ראה- זה נהדר, וגם מתאים לתקופת קומיקון שבאה עלינו בשמחה...
http://www.youtube.com/watch?v=IErBgfATPTA

תוכניות לשבוע הבא- להמשיך להתקדם עם הלימודים.. נכנסתי לקצב טוב.

סדרה- סיימתי את פרק 6 בבאפי אבל לא היה לי יותר מדי זמן להמשיך או לראות משהו אחר.

סרט- אוקי, ראיתי את הסרט האיטלקי "ריאליטי" שכולם מדברים וכותבים עליו. לא אהרוס ואספיילר למי שרוצה לראות אז רק אגיד שמדובר באיש מנאפולי באיטליה שממש רוצה להיכנס לתוכנית האח הגדול והסרט הוא מעין ביקורת על התעשייה ועל העידן הזה של הרוצים להתפרסם מיידית והסרטים שעוברים להם בראש...
בכל מקרה, זו לא המלצה. אני מאוד אוהבת סרטים זרים, אבל כמעט נרדמתי פעמיים במהלך הסרט (הייתי קצת עייפה...). זה סרט של שעתיים כשהשעה האחרונה יכלה להיות רק חצי שעה. הסרט מתארך בלי סיבה אחרי שכבר מבינים מה הנקודה, שבסוף הסרט מתברר ש... אין באמת נקודה. יש ניסיון לאמרה כלשהי אבל באמת שזה לא חידש לי כלום.

הנקודה המעניינת ביותר בסרט- השחקן הראשי הוא רוצח שכיר לשעבר. הוא רצח 3 אנשים ב- 1991. מאז יושב בכלא. בכלא הצטרף לחבורת תאטרון שמשולבת לאסירים ולאנשים רגילים והחבורה הזו מציגה בכל מיני מקומות שונים (כאשר הם מגיעים לעיר אחרת, השחקנים ישנים במלון והאסירים ישנים בכלא המקומי...). הסרט זה חלק מהשיקום שלו. קראתי על זה רק אחרי שראיתי את הסרט ו... זה קצת קריפי....

תמונת השבוע- ובכן, אחרי שהעלתי תמונת אילוסטרציה שלי לפני כמה שבועות כשהייתה לי דלקת מעצבנת על עור הפנים... עכשיו אני שמחה להראות תמונת אילוסטרציה חדשה עם עור פנים משוקם... והתמונה מוקדשת לשירי מהבלוק (נחשי למה...)

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחח תמונה חמודה מה לעשות שככה הם שמאלנים... משחקים אותה יפי נפש לטובת מיעוט שרוצה להרוג אותם ולהעיף אותם מאדמת ארץ ישראל... אבל שיהיה לך בכיף :)

דווקא חשבתי שאת מאמינה באמנות טפלות

כי את כל הזמן אומרת "המנחה החי שלי......" אז שיערתי ש........

Macphista

New member
אה, זה כי...

היו לי שני מנחים. אחת נפטרה לאחרונה אבל אני עדיין מתייעצת איתה... הרבה יותר מאשר עם המנחה החי...

הפאן גירלס האלה

עוד יחסית נורמליות מול מעריצות ג'סטין ביבר ווואן דירקשן למיניהן...

ויאללה אנחנו צריכים דוקטור בפורום

Macphista

New member
הקטע המפגר של השבוע-

תוספת-
אני צריכה דרכון חדש. שלי פג תוקף עוד חודש.
אז השבוע הצטלמתי לתמונת פספורט.
והחלטתי שאני נראית "כנועה" מדי בתמונה.
אז מקודם קפצתי לקניון להצטלם שוב.
לא אהבתי אף תמונה שיצאה, ועשו 4 טייקים.
בסוף בחרתי אחת והם פיתחו אותה.
ואני שונאת אותה.
אז עכשיו אני יושבת מול 3 אפשרויות-
טייק התמונות בו אני נראית כנועה, הטייק מהיום שבו ניסיתי להידמות לתמונת פספורט נהדרת שלי מלפני 4 שנים (ממש שיחזרתי את האיפור שהייתי עימו בתמונה והכל) והתמונה הטובה מלפני 4 שנים (נשארו עוד 2 תמונות מהטייק ההוא).
אז צריך 2 תמונות פספורט בשביל דרכון חדש.
ואני ממש מתלבטת אם לקחת את השתיים הטובות מלפני 4 שנים ולהיות מהאנשים האלה שחושבים שהם עדיין צעירים, או לקבל את העובדה שהזדקנתי והשתנתי ולהשתמש באחת התמונות החדשות.

כן. אז אני עוברת את סרט ההזדקנות הזה עכשיו.
כי אני בגיל מסריח.
וזהו.

למעלה