סכמ"ש

מילקי110

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: שמצאתי דירה כמובן

משהו רע שקרה לך השבוע: אין משהו רע ספציפית , חראגיל.

התחדשות השבוע: לא קניתי כלום , היום קניתי בסופרפארם אבל לא נראה לי שזה נחשב , התחדשות נראה לי הכוונה למשהו כמו בגד , נעל , תיק , בושם .. לא ?

פריט/לבוש השבוע: חצאית . מאז שרזיתי אני לובשת רק חצאיות , הפסקתי ללבוש מכנסיים אולי זה בגלל העובדה שבזמנו חצאית לא עלתה עליי וזה היה נראה מכוער

אני זוכרת את ההכרה שפתאום אני יכולה ללבוש חצאיות ( הכוונה לא לחצאיות מיני אלא עד הברך ) ומאז אני יום יום עם חצאית לפעמים גם חושבים שאני דתייה אבל זה לא

מפריע לי . יש לי כל מיני : מבד : שחורה , בסגול , בחום כהה כזה , מג'ינס בצבע כחול , מגי'נס בצבע שחור , אפורה מבד , אחת עם פסים שחור לבן .

יש לי גם שתי שמלות . משום מה איבדתי את העניין במכנסיים . בחצאיות ושמלות יש תחושה של נשיות ..

תוכנית השבוע: היום משפחת קרדשיאן (טראש אמיתי )

מאכל השבוע: טבעול + פתיתים שאני הכנתי , והבאתי לעבודה

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתקדם עם המעבר והכוונה לסגור גם כל הגופים : חשמל , כבלים , מים גז וכו' צריך לסגור חשבונות ולהעביר לקבלן קבלות על הסיום

בעיקרון יש לי זמן עד אוק' אבל אני רוצה לסיים עם זה כבר . היום אגב כבר התחלתי בבית , לא לארוז כמובן כי יש חברת הובלה אבל עשיתי סדר בדברים שאני לא רוצה וזרקתי

החוצה בשקיות כמובן תיקים ונעליים ...

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:

אדם שעשה לך את השבוע: אבא שלי . עם כל הקיטורים שלי עליו הוא עוזר לי המון . אני אומנם ראיתי את הדירה ואז ביום למחרת הבאתי אותו שיראה והוא טיפל בצד של

החוזה והכל . אומנם אני לבדי חתמתי על החוזה וכתבתי צ'קים הוא לא היה איתי אבל הוא עזר לי בכך שבא איתי , ודיבר עם בעל הבית על החוזה . ובכלל . הוא עוזר לי.

( אני שמחה להגיד אבל שאני יכולה גם ממש לסמוך על עצמי כי יש לי טעם טוב בדירות , שאלתי את אבא שלי " נכון דירה שווה ? " והוא אמר שכן .. גם המיקום שלה הכל ..

כך שמשמח לדעת שיש בי קצת משהו .... )

אדם שהרס לך את השבוע: חברה לקבוצה , במקרה ראיתי אותה במרכז ליד הבית .והיא אמרה לי שלום אבל זהו .. יש לציין שזאת מישהי עם בעיות קשות והיא גם נורא

אגרסיבית . אבל עדיין זה קצת ביאס אותי המפגש איתה . לא בידיוק הרס לי את השבוע אבל זה היה מבאס.

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החכמה מהקבוצה

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: היום כאשר לקחתי את תיאו המקסים לוטרינר (טיפלה בנו היום וטרינרית) והיא שקלה אותו ואמרה שהוא בסדר גמור , קראה לו חתיך

אז לאחר שקילתו שמחתי לשמוע מאד שהוא בסדר כי אני כמו אמא פולנייה דואגת שאולי הוא לא אוכל מספיק ... חחח.

תמונת השבוע: תיאו המקסים ישן במנשא שלו במונית בדרך לוטרינר . וגם בדרך חזרה הוא היה מאד רגוע והתנהג למופת.

התוכניות לשבוע החדש: הלוואי ויכולתי להיפטר מהמועקה שבפנים ..

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעייף , מתיש - אבל זה השתלם בסוף.

מסקנת השבוע : חבל שלא כולם מקסימים וחכמים כמו תיאו שלי , ללא ספק היה פה יותר טוב .

איזו הרגשה טובה זו לעשות סדר בדברים ולזרוק

דברים שכבר אין בהם שימוש... יש דברים שאולי תוכלי למסור בקבוצות בפייסבוק או באתר אגורה. אני מסרתי מלא דברים כשעשיתי שיפוץ בשנה שעברה, וזה עשה לי טוב לדעת שאנשים אחרים משתמשים בדברים שאני כבר לא צריכה (יותר נכון בדברים שהשח"ע אסר עליי להמשיך להחזיק בבית... הוא עשה לי פה טרור עם זה).

והצחקת אותי עם התיאורים לגבי תיאו. לא ידעתי שהרופא עובד עם עוד רופאה. יאללה, תפנקי אותנו עם תמונות חדשות.

למעלה