סכמ"ש

מילקי110

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: הקבוצה

משהו רע שקרה לך השבוע: עלייה במשקל . לא הרבה אבל בזמן האחרון יש עלייה הדרגתית כל יום קצת , עוד 200 גרם . עוד חצי קילו .- מפחיד

התחדשות השבוע: לתיאו חול ושני עכברוני צעצוע

פריט/לבוש השבוע: כרגיל חצאית , כל יום אחרת .

תוכנית השבוע: תוכנית המופת משפחת קרדשיאן

מאכל השבוע: גפילטע פיש . אתמול קניתי בצנצנת בסופר .

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה .

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה

אדם שעשה לך את השבוע: החכמה . יש משחק שנקרא קנדי קראש . והגעתי שם לשלב שבמשך שלושה ימים לא הצלחתי לעבור . מישהי בעבודה לא הצליחה לעבור לי

מישהו מהקבוצה גם לא . והחכמה כן . ולמה ? כי היא חכמה . בניסיון אחד היא הצליחה .

אדם שהרס לך את השבוע: יש מישהי מגעילה בעבודה . ובימי שישי היא מגיעה בלי איפור והיא מכוערת שזה לא יאמן ( מכוערת מבפנים ומבחוץ) ולראות אותה ללא איפור

ממש עושה לי בחילה . והיום עבדתי . לראות אותה עושה רע ועוד בלי איפור ממש כמעט גרם לי להקיא איכס . והיא עוד מסתכלת על אנשים מלמלעלה ? חתיכת כלומניקית.

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החכמה ואת חברי הקבוצה אבל לא יודעת אם יצא לי כי אני עוברת ביום שלישי . שזה היום של הקבוצה וגם באותו יום באים מהכבלים

מקווה שכן ייצא .

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא עולה לי כלום

תמונת השבוע: תיאו החמוד . בכל מצב .

התוכניות לשבוע החדש: שמעבר הדירה וכל הסידורים יהיה כבר מאחוריי

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר . לא רע .

מסקנת השבוע : בלי חיות אי אפשר לחיות .

ואוו מילקי, זה כל כך קרוב

שיהיה בהצלחה! כל הכבוד איך הרמת פרויקט כזה בזמן כל כך קצר (נראה לי שאיעזר בך כשזה יגיע לשלב הזה גם אצלנו, אבל נראה לי שזה ייקח עוד שנים ארוכות...)
אהבתי מה שכתבת במסקנת השבוע, ותודה על השיתוף

מילקי110

New member
כן זה מאד קרוב

כבר הספקתי לסלק מהבית כל מה שלא רציתי .

וכרגע עומדות שקיות נוספות מוכנות להיזרק .

היום בערב אני הולכת לקחת את המפתח לדירה . אני עדיין לא מעקלת שאני עוברת . קשה לי גם ככה מאד עם שינויים קטנים

אדם מהעבודה שעוזב , לעבור מקום בעבודה אז לעבור דירה בכלל . אומנם זה יחסית בסביבה שבה אני גרה אבל עדיין . זה דבר לא קל.

אתמול בערב חשתי איזה שקט יש בבניין שלי . התסכלתי החוצה וראיתי איך כל הדירות של השכנים חשוכות , הרוב נראה לי כבר עברו . וביום שלישי יגיע תורי

זה שתיאו עובר איתי זאת הקלה עצומה . אני כל כך אוהבת אותו , לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיו . הוא כזה חמוד ומקסים . ואיך חברתי הטבעונית לעבודה אמרה ..

" הם ( הכוונה לבעלי החיים ) פלא הבריאה " והיא כל כך צודקת .

אני גם מוטרדת מאיך המעבר יעבור עליו . אני כבר יודעת שכאשר המובילים יבואו אני אשים אותו במנשא שלו , כדי שלא יפריע , ובעיקר כדי שלא יפחד

הוא אוהב את המנשא שלו ויושב שם על דעת עצמו לעיתים די קרובות כך שזה מקום בטוח עבורו .

אני גם רוצה לסוע איתו באוטובוס לדירה , זה רק כמה תחנות , הכוונה ביום של המעבר וזה מטריד אותי שהוא לא יללל. אבל אין לי ברירה הייתי יכולה לקחת מונית

אבל זה באמת רק שלוש תחנות , וכבר אין לי כסף , ביום שני קבעתי אם העוזרת שתבוא לנקות את הדירה החדשה , ואז ביום שלישי יש את המובילים שהבנתי

שצריך לתת להם 50 ש"ח טיפ , והבנתי שהם אמורים להיות שלושה בחורים .

וביום רביעי חג וחסכתי במיוחד כדי שיהיה לי לקנות אוכל לחג באיזה מקום , דברים מסורתיים . כך שלא תהיה לי ברירה אלא לסוע איתו כמובן בתוך המנשא שלו באוטובוס.

וזהו .. אשמח לעזור אלומה עם אוכל ...

מתה כבר להיות אחרי ... וגם כמובן אחרי כל הסידורים כי נשאר לי להתקשר לכל הגופים : חשמל , מים גז ולעשות סיום חוזה ואז צריך לקחת מהם את המסמך וללכת עם הכל

לקבלן ... הוא לא מחזיר את הכסף עליהם כמובן אבל זה בישביל וידוי שלו שהדירה מנותקת , וריקה .. .. וגם ביום שלישי יבואו מהכבלים .. מזל שאחרי זה יש חג

ואוכל לנוח.. לקחתי יום שני ושלישי חופש מהעבודה .. אבל זה לא יהיה בדיוק חופש וכאמור אוכל לנוח רק אחרי ...

תלמדי טוב טוב איך עוברים דירה עם חתול

יש לי חברה שמגדלת 4 חתולים, וכשהיא עברה דירה ברח לה חתול אחד מכל המהומה ונעלם. זה היה סיוט. כל הפייסבוק התגייס לעזור לה למצוא את החתול. היא עברה ימים ולילות של גיהינום, עד שמישהו מצא לה את החתול, בריא, שלם ומבולבל. עד כמה שהבנתי אסור לשחרר אותם מהמנשא בימים הראשונים אחרי המעבר, וחייבים לשים את הכלוב בחדר חשוך וסגור עם ממש קמצוץ של חלון פתוח לאוורור, אבל לא יותר מזה. חתולים מאוד גמישים ויכולים לעבור גם בפתח צר. בקיצור, תתענייני בפורום של חתולים, זה יכול לחסוך לך הרבה עוגמת נפש וצער.

חחח מילקי, תראי איזו הזויה אני

מה קראתי שכתבת? "אשמח לעזור אלומה עם אוֹכֶל" חחחחחחחחחחחחחח אכלנית כפייתית הייתי וכנראה גם אשאר.

מילקי110

New member
יש לי ידיים גבריות

אני מסתכלת בפורום של לק ועיצוב ציפורניים . שכן אני חובבת לקים משכבר הימים

גם בתמונות שבהן הייתי הר אדם תמיד הייתי עם לק בציפורניים . תמיד מאד אהבתי.

בפורום הבנות מעלות צילומים של הלקים שהן שמות . יש להן ידיים עדינות ויפות . רציתי להעלות שם תמונה של מה ששמתי אני.

כל מוצ"ש אני מחליפה את הלק בידיים וברגליים . יש לי גם משהו מיוחד שאני יכולה לעשות נקודות . והערב שמתי ירוק בהיר ומעל נקודות ירוק כהה

צילמתי ושמתי לב שיש לי ידיים גבריות ומכוערות .. לבנות יש ידיים עדינות ויפות...

מילקי110

New member
לא מצליחה להירדם

כנראה זה שקיבלתי את המפתח עשה את שלו

בד"כ קשה לי להירדם . ודווקא הרגשתי עייפה מאד קראתי ספר והרגשתי שעיניי נעצמות והייתי בטוחה שאלך לישון

כאשר לא הצלחתי שיחקתי בקנדי קראש . הנחתי את המשחק וכלום . לא מצליחה .

אני חייבת ללכת מחר לעבודה כי ביום שני שלישי אני בחופש לכן לא אוכל להגיד "שאני לא מרגישה טוב ".

דווקא לא חשתי לחץ אבל כנראה שזה מחלחל. בכל דירה חדשה בהתחלה יש תחושה של זרות , תחושה של זה לא הבית שלי ...

* תודה אלומה אני יודעת ששוב תכעסי שלא שרשרתי לך אבל רציתי לכתוב על נושא שלאו דווקא קשור וגם להודות ליתר שאיחלו לי מעבר קל.

תודה בעצות בנוגע לחתול . אני אכן אקרא שם .. ( לא נראה לי שאחזיק אותו ימים במנשא שלו ...תיאו לחופש נולד ..) גם בדירה החדשה אין לו לאן לברוח . אני פשוט אסגור

את השלבים ... כאשר המובילים יבואו כמובן במנשא .. ובדירה בהתחלה .. כן .. אבל ברגע שסידור הדירה יושלם ... ובכל מיקרה אקרא ..

ובנושא של האוכל את לא לבד ..... אני כבר עכשיו חושבת מה לקנות מחר בצהריים במסעדה בעבודה ואני מחכה לזה .. יש להם אוכל ממש טעים ..

ממוש, אני לא כועסת, וגם לא כעסתי בעבר

על כך ששרשרת לא נכון. זה פשוט תסכל אותי שלא ראית שמגיבים לך, ושאחרים לא יכלו לראות שהגבת להם אם לא היו נכנסים במקרה. אבל כעס - לא.
ואכן, תיאו לחופש נולד, אבל אני פוחדת שהוא לא ייעלם לך, ולכן מציעה לך בחום לקרוא היטב מאמרים בנושא, שיסבירו לך בדיוק מה צריך ומה אסור לעשות.
אני גאה בך על הסידורים הכל כך מהירים - כל הכבוד לך.

היי48

New member
חחח...

תיאו לחופש נולד...
אהבתי את הביטוי

מילקי המון בהצלחה עם המעבר, אני בטוחה שילך טוב, סומכת עליך וגאה בך על כל מה שעשית עד עכשיו

מילקי110

New member
איזו עייפות

מרגישה כמו סמרטוט . מה שהכי הייתי רוצה לעשות זה להמשיך לישון ולהישאר בבית עם התינוק החמוד ..

אבל אין ברירה . איזו עייפות ...

* תודה אלומה אכן אקרא .

מילקי110

New member
תודה היי , וואו שלב 140 בקנדי קראש

נראה לי את צריכה לעבור לי כמה שלבים . אני בשלב 23 ונתקעתי שם ואז החכמה עברה לי אותו

ואז הגעתי ל - 29 .. הייתה לי תקלה וחזרתי ל 23 . .140 וואו..

* המעבר מתקרב ... היום סגרתי גם החשמל על סיום חוזה . ובדקתי שהמובילים מגיעים ביום שלישי והם אכן מגיעים.

מחר בבוקר ניקיון הדירה ובזמן שהיא תנקה אמשיך בסידורים .. אני רוצה ללכת לעירייה לסדר משהו ... וכל מיני טלפונים ..

מתקדמים ... מקווה שביום שלישי אחרי המעבר כבר אוכל לכתוב לכם מהדירה החדשה וזה יאמר שהכל כבר מחובר ..

מעבר דירה הוא מטרד לכל אדם גם לאדם הנורמטיבי אבל אנשים כמוני שגם שינויים קטנים מערערים אותם זה דבר גדול , וגם כל הסידורים שמסביב ...

למעלה