סכמ"ש
משהו טוב שקרה לך השבוע: הקבוצה
משהו רע שקרה לך השבוע: עלייה במשקל . לא הרבה אבל בזמן האחרון יש עלייה הדרגתית כל יום קצת , עוד 200 גרם . עוד חצי קילו .- מפחיד
התחדשות השבוע: לתיאו חול ושני עכברוני צעצוע
פריט/לבוש השבוע: כרגיל חצאית , כל יום אחרת .
תוכנית השבוע: תוכנית המופת משפחת קרדשיאן
מאכל השבוע: גפילטע פיש . אתמול קניתי בצנצנת בסופר .
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה .
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה
אדם שעשה לך את השבוע: החכמה . יש משחק שנקרא קנדי קראש . והגעתי שם לשלב שבמשך שלושה ימים לא הצלחתי לעבור . מישהי בעבודה לא הצליחה לעבור לי
מישהו מהקבוצה גם לא . והחכמה כן . ולמה ? כי היא חכמה . בניסיון אחד היא הצליחה .
אדם שהרס לך את השבוע: יש מישהי מגעילה בעבודה . ובימי שישי היא מגיעה בלי איפור והיא מכוערת שזה לא יאמן ( מכוערת מבפנים ומבחוץ) ולראות אותה ללא איפור
ממש עושה לי בחילה . והיום עבדתי . לראות אותה עושה רע ועוד בלי איפור ממש כמעט גרם לי להקיא איכס . והיא עוד מסתכלת על אנשים מלמלעלה ? חתיכת כלומניקית.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החכמה ואת חברי הקבוצה אבל לא יודעת אם יצא לי כי אני עוברת ביום שלישי . שזה היום של הקבוצה וגם באותו יום באים מהכבלים
מקווה שכן ייצא .
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא עולה לי כלום
תמונת השבוע: תיאו החמוד . בכל מצב .
התוכניות לשבוע החדש: שמעבר הדירה וכל הסידורים יהיה כבר מאחוריי
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר . לא רע .
מסקנת השבוע : בלי חיות אי אפשר לחיות .
משהו טוב שקרה לך השבוע: הקבוצה
משהו רע שקרה לך השבוע: עלייה במשקל . לא הרבה אבל בזמן האחרון יש עלייה הדרגתית כל יום קצת , עוד 200 גרם . עוד חצי קילו .- מפחיד
התחדשות השבוע: לתיאו חול ושני עכברוני צעצוע
פריט/לבוש השבוע: כרגיל חצאית , כל יום אחרת .
תוכנית השבוע: תוכנית המופת משפחת קרדשיאן
מאכל השבוע: גפילטע פיש . אתמול קניתי בצנצנת בסופר .
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה .
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: מעבר דירה
אדם שעשה לך את השבוע: החכמה . יש משחק שנקרא קנדי קראש . והגעתי שם לשלב שבמשך שלושה ימים לא הצלחתי לעבור . מישהי בעבודה לא הצליחה לעבור לי
מישהו מהקבוצה גם לא . והחכמה כן . ולמה ? כי היא חכמה . בניסיון אחד היא הצליחה .
אדם שהרס לך את השבוע: יש מישהי מגעילה בעבודה . ובימי שישי היא מגיעה בלי איפור והיא מכוערת שזה לא יאמן ( מכוערת מבפנים ומבחוץ) ולראות אותה ללא איפור
ממש עושה לי בחילה . והיום עבדתי . לראות אותה עושה רע ועוד בלי איפור ממש כמעט גרם לי להקיא איכס . והיא עוד מסתכלת על אנשים מלמלעלה ? חתיכת כלומניקית.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החכמה ואת חברי הקבוצה אבל לא יודעת אם יצא לי כי אני עוברת ביום שלישי . שזה היום של הקבוצה וגם באותו יום באים מהכבלים
מקווה שכן ייצא .
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא עולה לי כלום
תמונת השבוע: תיאו החמוד . בכל מצב .
התוכניות לשבוע החדש: שמעבר הדירה וכל הסידורים יהיה כבר מאחוריי
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר . לא רע .
מסקנת השבוע : בלי חיות אי אפשר לחיות .