סכמ"ש...

סכמ"ש...

שאלת השבוע: מציעים לכם כרטיס טיסה חינם לאחת מהמדינות: קזחסטן, קירגיזסטן, אפגניסטן, אוזבקיסטן, טג'יקיסטן וטורקמניסטן. לאיזו תעדיפו לטוס ולמה? (אין אף אחד, אתם חייבים לטוס..)

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

Macphista

New member
סופ"ש נחמד, סופ"ש חביב

אנא העלם לי את כאב הראש המכאיב...

שאלת השבוע: מציעים לכם כרטיס טיסה חינם לאחת מהמדינות: קזחסטן, קירגיזסטן, אפגניסטן, אוזבקיסטן, טג'יקיסטן וטורקמניסטן. לאיזו תעדיפו לטוס ולמה? (אין אף אחד, אתם חייבים לטוס..)
כל המדינות ממש ממש מעניינות כל אחת מסיבותיה שלה, הייתי שמחה לטייל בכל המדינות האלה ביחד בטנדר שכור אם המצב היה מאפשר זאת.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: נפגשתי בזוג חברים שלא פגשתי כבר מעל... שנה-שנתיים והיה נחמד.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: כל השבוע היה די meh. לא נהנתי לארח את המשפחה שלי בחג אבל זה ארוך ומורכב מכדי להיכנס לזה כאן. היה לי יום חופש גם ביום חמישי והוא פשוט הרגיש מיותר כל כך. לא היה לי משהו משמעותי לעשות. באופן כללי אין לי משהו משמעותי לעשות בחיים וזה ממש מפריע לי ואני לא מוצאת את הדרך להכניס משמעות או עוד עניין ותוכן וכדומה.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס כמובן, סיימתי את העונה השנייה של אלמנטרי וממש נהנתי. סיימתי גם את קאסל meh והרשימה השחורה הנפלאה.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): פרוזן...

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): עדיין עם עשתונות, קראתי גם כמה גליונות של הקומיקס סאגה המאוד מאוד מוצלח.

מה קניתי השבוע: עוד ספרים...

תוכנית לשבוע הבא: לחזור לשגרה... לחפש משמעות לשגרה... להפסיק לחשוב שהדרך היחידה להעסיק את עצמי ולהפסיק להשתעמם היא לחזור לדוקטורט... חייבת להיות דרך אחרת...

תמונת השבוע: כיצד מרטין נוהג בדמויות שלו במשחכס...

Macphista

New member
חשבתי למצוא לי מועדון קריאה

אבל היחיד באזור הוא של נשים די מבוגרות והדודות שלי שם אז... לא נראה לי...
אני באמת מתגעגעת לחפור עם אנשים על סוגיות חברתיות ופוליטיות וחרטטניות ו... ממש אין לי עם מי!
חשבתי להצטרף לסדנת כתיבה יוצרת, אבל מזמן לא כתבתי ואני מרגישה חלודה, ואז הבנתי שגם מזמן לא קראתי ספרות עברית מקור (קראתי מלא באנגלית בשנים האחרונות) אז אני עכשיו קוראת מלא.
אני גם חושבת על פילאטיס, בעיקר כי לאחרונה הגב שלי לפעמים מתנהג כמו גב של אישה זקנה...
קיצור, הכל נשאר בגדר מחשבה.

בקשר לסדנת כתיבה

יש בYNET פורום כתיבה יוצרת, יש להם משימות כתיבה כל הזמן, וסדנאות
אולי שווה לך לבדוק את האופציה הזאת לפני שאת מוציאה כסף על סדנה באזורך

ולגבי הפילאטיס - לכי על זה, אני חזרתי ליוגה ופילאטיס אחרי שלא עשיתי שנים. כיף כיף כיף

סכמ"ש

אפגינסטן - אחרי שקראתי את אלף שמשות זוהרות הנפלא (מאת חלאד חוסייני) התחלתי להתעניין בהיסטוריה של אפגניסטן. הלוואי ויגיע היום בו יהיה אפשרי לטייל שם

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: חוג אומנות של הבנות. שבוע ראשון של חופשת קיץ הסתיים!

דבר פחות טוב שקרה השבוע: האלרגיות שלי שדרגו את עצמן לברונכית ואקזמה..... יש לי 2 משאפים, 2 משחות, 2 סוגי כדורים, סבון וקרם רפואי, ואני עדיין לא יכולה לנשום....

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס - ל-מ-ה ?!?!? תחרות רצינית לחתונה אדומה, למרות שבעלי אמר שזה מזכיר לי את אח של קאליסי.......
ספויילר ווידאו למי שלא ראה - העולם כפי שהוא צריך להיות...
https://www.youtube.com/watch?v=r8oOi6JOXEQ

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): פסקול פורזן משהו?!?

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): http://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.2335016
כתבה בשם - אם ילדים זה שמחה למה ההורים סובלים כלכך. שם מפוצץ, טכנית יש דברים נכונים בכתבה. הזמנתי את הספר, ובנתיים הוא מאוד מעניין

מה קניתי השבוע: חוג אומנות לבנות

תוכנית לשבוע הבא: לא למות מחום, כל השבוע אמור להיות 40 מעלות

תמונת השבוע:

אני מקווה שהבנות יהנו

מזל שיש לך אפשרות לחוגים בקיץ

החוג שלנו נגמר בסוף שנת הלימודים, יש קייטנות (ממש ממש יקרות) אבל אין חוגים.
אבל השנה התחילה יוזמה חדשה של שר החינוך לכיתות א'-ב' לחודש יולי, הם ימשיכו "ללמוד" עד ה 21 ליולי, זה לא עם המחנכת הקבועה שלהם, זה יותר תירגולים וקצת כיף, אז לפחות יש את זה.

תרגישי טוב

כאן

העירייה מארגנת חוגים (מסובדסים לתושבי העיר) דרך משרד parks and recreation
מקבלים חוברת בפסח, ויש חוגים מכאן עד סוף הקיץ.... החל מחוג גננות, אומנות, ספורט, נגינה, דינוזאורים, אומנות..... מתחיל מגיל 4 עד גיל 12.... החיסרון, כל חוג נמשך בין 3-5 ימים, רוב החוגים נמשכים כמה שעות, ולפעמים זה לא משתלם כלכלית.
כמובן כל כנסייה/בית ספר פרטי/מועדון ילדים/מרכז אומנות ומוזיקה יש חוגים ופעילויות. בנוסף למרכז העירוני, ספרייה, גן חיות וחנויות כמו הום דיפו עושים סדנאות של כמה שעות.

והחוגים נמשכים כל השנה, במסגרת קצת שונה בקיץ, והרבה אנשים לא שולחים לחוגים או במסגרת מצומצת.

שמעתי על התוכנית החדשה של משרד החינוך. מה את חושבת? בנתיים הדעות שאני שומעת לא חיוביות

Rachel47

New member
מסכמת

שאלת השבוע: מציעים לכם כרטיס טיסה חינם לאחת מהמדינות: קזחסטן, קירגיזסטן, אפגניסטן, אוזבקיסטן, טג'יקיסטן וטורקמניסטן. לאיזו תעדיפו לטוס ולמה? (אין אף אחד, אתם חייבים לטוס..) בגלל שבאמת אין לי כל כך חלום לטייל באחת מהן או ידע נרחב על מי מהן אני אלך על קזחסטן מהסיבה הפשוטה שכל פעם שיוצא שאני מדברת עם מישהו על כמה בא לי חו"ל אני נותנת אותה כדוגמא במשפט "לא אכפתלי לאן לסוע...אפילו לקזחסטן...העיקר חו"ל"...אז..שיהיה לשם

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היום הייתי בכנס ניו מדיה שחברה שלי ארגנה. היה נהדר ממש ומעניין בטירוף אבל הדבר הכי כיף שיצא מכל העסק הזה הוא שהכרתי את הבחורה שעומדת מאחורי העמוד הזה- http://www.youtube.com/user/OnlyLeigh/videos
היא גם השתתפה בכנס וההרצאה שלה הייתה ממש מעניינת והכי התחברתי לנושא..אני לא מגיעה מתחום של יצירה וקולנוע אז כל ההרצאות היו בגדר התעניינות והרחבת אופקים..אבל אני כן פאנגירל בנשמה..אז מאוד התחברתי לדברים שהיא אמרה. ואז גם יצא שדיברנו קצת אחרי והיא פשוט מקסימה ומוכשרת. אפילו הזכרתי את וואנס מעט (דיברנו על שיפים..איך אפשר לא לדבר על סוואן קווין בתור השיפ שכולם רוצים שככל הנראה לא יתממש...וזה עמד מול שרלוק-ווטסון
)
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אמממ..לא משהו מאוד מיוחד..הייתי די מותשת כל השבוע הזה אבל שומדבר נוראי לא קרה
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): גודזילה!!!!! אני רוצה אחת כזו כחיית מחמד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): שיר בשם Lady של Kenny Rogers, הוא השמיע לי אותו היום וממש התרגשתי, שיר מקסים ושקט והמילים מדהימות ממש!
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני כבר כמעט מסיימת את סאמדיי!
מה קניתי השבוע: למרבה הפלא שומדבר
תוכנית לשבוע הבא: אחרי די הרבה חזרות לאיזור המרכז/ב"ש אני חוזרת לאילת כרגע בלי תאריך עלייה מוגדר...

תמונת השבוע:

Rachel47

New member
ממש נהניתי!!

סרט ממש אחלה
הוא היה קצת מופתע מהכיוון של הסרט אבל אני כבר נתקלתי בממים לגביו אז ידעתי לאן זה הולך בערך

Macphista

New member
ולחשוב שאני מכירה אותה עוד מלפני

שהפכה לסוג של סלב...

Lion_Heart

Well-known member
ואחרי חודש

האומות המאוחדות (UN) באות אליך עם חשבון על "הרס טוקיו"

Rachel47

New member
נו בסדר

ואז הוא ישמיד אותם עם הלייזר/אש/CGI/מה זה היה שם? הכחול שלו