ראיתי הנוקמים 4 בקולנוע!!!
!!!
זה סרט פחות טוב מהנוקמים 3, אבל הוא סבבה לגמרי.
הוא סוגר פינות ומסביר הרבה דברים,
אבל למה האלמנה השחורה וטוני סטארק היו צריכים למות?................................................................................
זה כזה מטומטם ששתיים מהדמויות הכי משמעותיות ואקזוטיות סיימו את חייהם כך............................

זו הסיבה שדוקטור סטריינג' ביקש מתאנוס שטוני סטארק יישאר בחיים בתמורה לאבן הזמן בנוקמים 3?
כי הוא ידע שטוני יצטרך להקריב את עצמו????????????????????
הוא עבד עליו בעיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך הוא מעז להקריב את טוני ככה????????????????????

ראיתי את הסרט עם שי החבר לשעבר והוא צחק כשקלינט ברטון והאלמנה השחורה נלחמו ביניהם מי יקריב את עצמו בשביל אבן הנשמה, והוא אמר שהם נלחמים כדי למות

בתחילת הסרט הבמאי ביקש מהצופים להישאר עד סוף הסרט כי אחרי הכתוביות יש קטעים חשובים, ובאמת האולם היה חצי מלא גם אחרי חודשיים שהוא מקרין
וכל האנשים נשארו כל הכתוביות עד אחרי הקטעים שבסוף הכתוביות
רק זוג זקנים הלכו באמצע המחווה לסטן לי, ולא נשארו לראות את הסצינה שנחתכה, ואת הקטעים מהסרט הבא של ספיידרמן

ואני שואלת האם העובדה שהלכתי לסרט ב-28/06 זה כבר כלל את החידוש שעשו לנוקמים 4 בסוף הכתוביות? או שעדיין לא?..........

זה היה סרט חביב ביותר, אבל מה שכן זה שבפרסומות לפני הסרט הראו כבר את הסרט הבא של ספיידרמן, זה הרס קצת את הסרט כי הרי ידוע שהוא יקום לתחייה!!!

אותו דבר עם הפנתר השחור, שבפרסומות לפני הסרט שלו בקולנוע, כבר הראו את הטריילר לנוקמים 3, והראו שהוא חי והמלך שלהם, וזה הרס גם כן את ההפתעה של הסוף של הפנתר השחור!!!

גם קפטן אמריקה סוף סוף התאחד עם פגי קרטר אהובתו
אבל זה שהוא חי כל העשורים האלה והזדקן איתה, לא שינו את מאורעות ההיסטוריה של ההווה כיום?............

אהבתי שבאקי חזר להיות נורמלי בסוף של הפנתר השחור, אבל מה כבר יעשו איתו בלי קפטן אמריקה שהזדקן ולא יכול יותר להילחם?...
הוא יהיה חבר של סאם ווילסון?...
רק שלא ייפטרו מבאקי כמו שהרגו את שלושת הלוחמים מהסרט השלישי של ת'ור...

ומה קורה עם לוקי בסוף? הוא עדיין מת?.........

אני מקווה שיהיה טעם להמשיך לעשות סרטים על העולם הקולנועי של מארוול, אחרי שתאנוס כבר הושמד..................................

התחלתי לראות את סדרת הסרטים מת'ור 1 בשנת 2011, ואז השלמתי את השאר,
ככה שלחכות 8 שנים לסיום הזה, זה די מאכזב למען האמת..........