סכנה - ילד הורי

מיכל לב

New member
סכנה - ילד הורי

חיפשתי משהו ובמקרה נפלתי על מאמר בנושא משפחות חד הוריות. לקראת סוף המאמר הגעתי לכותרת: סכנה ילד הורי! לשיפוטכם. דעתי בעניין ברורה והפסיכוטרפיסטית הזו הצליחה להרגיז אותי! ומה עם``סכנה-ילד שגדל בזוגיות דפוקה``?! או ``סכנה- ילד שגדל ללא אהבה`` ויש לי עוד הרבה מה להוסיף, אבל אני נאלצת כרגע לא להמשיך. נפגש בקרוב, ממני הרבה :))))))))))))))))))) :)

מיכל לב

New member
קראתי את שוב,

והתעצבתי עוד יותר. חד הוריות היא אתגר, זה נכון, אבל מכאן ועד לקבוע את הקביעות שהיא קובעת וההכללות המטופשות, מצטערת אני הולכת להירגע ולשתות.

יו גם אני הולכת ............

לשתות!!!! יאלה תתעלמי בואי תני לחיים איתי !! לחיייייייייייייים !!! אהבה ואושר לנו ולכולם !! באהבה חלומית:)

מיכל לב

New member
אני ב``הנג אובר``,

בקושי התעוררתי היום. חלומיתי מאיפה את מביאה את כל הדברים האלה? גדול! :)

סכנה מאמר לא אמין !

קראתי את המאמר ולרוב הזדעדעתי מהסוף שהילד נמצא בסכנה הורית חחחחחחחח לא הפסקתי לצחוק....... מאיפה היא הביאה את הדברים האלו איני יודעת , מצאתי עוד פרטים לא נכונים , למשל אחוז המשפחות החד הוריות מגיע ל20 אחוז מכלל אוכלוסית ישראל וזה נתון משנה שעברה , מעניין מה קורה השנה. לגבי איבוד ילדותו של הילד למשפחה חד הורית-לא שמעתי מעודי ואני חברה במרכזים ופעילה ומעורה בבעיות משפחתיות של חברים , מעולם לא ניתקלתי בדבר כזה ילד הורי בסכנה.ההיפך! בגלל שהאם לבד, היא מקדישה לילדים כמות אדירה של אהבה. ואם זכור לך מיכל לגבי ההודעה שכתבתי כאן-``מלחמת יחיד במדינה`` לוא הייתי פועלת על פי חוקי המדינה, אוי למציאות כזאת!! באהבה חלומית:)

למעלה