סכנה לילדים ביערבן שמן

סכנה לילדים ביערבן שמן

היום בבוקר יצאנו לעשות פיקניק ביער בן שמן, שכמעט ונגמר באסון.לאחר שעמית בן ה- 2.3 סיים לאכול הוא קם לחפש לעצמו בלוטים, במרחק כמה מטרים מאיתנו עמית שאל אם הוא יכול לרדת. אני ובעלי חשבנו שמדובר בתעלה קטנה אז הסכמנו, מהמקום שאנחנוישבנו לא ראינו שום דבר עמית הסתובב כדי לעבור וברגע זה החלטנו להגיד לו שלא יעבור. עמית התרחק מעט מהמקום לקח את הכדור שלו והשליך למקום שבו רצה לעבור,שמנו לב שהכדור נעלם, באותו הרגע גיא קם מהר והלך לבדוק לאן נעלם הכדור ואז חשכו עיניו, במקום שעמית רצה לעבור היה בור מים בעומק של יותר מ- 10 מטרים,בור חשוף אני ובעלי נותרנו המומוים. במקום אין שום שילוט שמזהיר מפני בורות המים העמוקים והמסוכנים. זאת פשוט התרשלות פושעת מצד ק"קל, שמבקשת מאיתנו המבקרים ביערות לשמור על הנקיון, אך לא דואגת לשמור על חיינו באטימת בורות אלו. בפעם הבאה שאתם יוצאים ליערות בן- שמן תדאגו לסרוק את האזור כדי לוודא שאין בורות מים פעורים שמסכנים את חיי ילדכם. החויה שעברנו היום הייתה מצמררת ולמזלנו הטוב תודה לאל לא נגמרה באסון כבד, שעמית היה נופל לבור. בכוונתינו לפנות לק"קל ולבקש מהם לטפל בנושא!!!

Shachamb

New member
אתמול מישהוא נפצע בינוני

רק אתמול דיווחו ברדיו על אדם שנפל לבור בעומק 6 מ' ביער בן שמן ונפצע בינוני - שברים בגפיים ופגיעות בגב

גלעד יערן קק"ל

מצרף את מספר הנייד שלו לצורך פניה. לארי אני יודע שזה לא מקובל אבל דיניי נפשות קודמים לנהלים. גלעד-050-5220214

למעלה